Video – Beauty vragenlijst deel 1

Amanda vond een tijdje terug een leuke vragenlijst, de beauty vragenlijst! Als echte beauty liefhebbers werd het wel eens tijd dat we deze gingen beantwoorden voor jullie. Jullie kunnen vandaag deel 1 zien. Benieuwd naar onze antwoorden? Klik dan snel even verder.

 

Vorige

Video – Unboxing Truly Yours november 2012

Volgende

Gastartikel – DUO Boots, die zitten als gegoten!

15 Comments

 1. die rode blazer staat je echt goed Amanda :)

 2. leuk filmpje! en hoe heet die geweldige mascara nou precies? maxfactor …. mascara!?

 3. Maxfactor masterpiece max is inderdaad heeeul fijn maar ik vind maxfactor False Lash Effect toch nog nét iets fijner (:

 4. Lin

  Ja, die daily microfoliant! Wat een baggerspul inderdaad!! Mijn huid kan er ook absoluut niet tegen… krijg er allemaal rode vlekken van. Nope, niet aan mij besteed.

 5. heel leuk filmpje!
  zelf vind ik die nail repair van trind juist heel fijn, heb er wel eens van catrice geprobeerd maar dat werkte bij mij echt totaal niet.. En aangezien Essence uit de zelfde fabiek komt durf ik niet zo goed :P (al ben ik daar wel erg benieud naar want die van trind is wel erg duur.)

 6. Mooi sjaal heb je aan Jorinde!

 7. Hihi, had hem al gezien op youtube! Leuk filmpje dames. :)

 8. Haha ik moet eigenlijk wel lachen om hoe jullie beschrijven welke producten jullie afraden. Ik was nog niet bekend met jullie blog maar filmpjes moeten jullie zeker vaker doen!
  X

 9. Rood met GORGEOUS oogschaduw, me likeeeeeeeee. Ik had hem lekker laatst gekeken, vind het leuk jullie twee ladies bij elkaar. Echt zo gezellig! Ik wil meer videooooo’s! Joke, ik eis het. XDD

 10. Haha, sorry, maar ik vind het stukje over haarmasker van Jorinde zo grappig “Het maakt mijn haar gewoon zo zacht”. Haha, jullie reactie bij de trind nail repair, genious. Mijn duurste product ever was mijn too faced naked eye palette, die was… 30 euro? Geen idee meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén