Gastartikel – DUO Boots, die zitten als gegoten!

Louvre Zwart leer dameslaarzen large
Al staat Ditisons normaal gesproken vooral in het teken van beauty, besteden we in deze blogpost eens wat aandacht aan een bijzonder schoenenmerk. DUO is in vele opzichten een uniek merk. Lees snel even verder als je wilt weten waarom.
 

Niet alleen worden alle schoenen en laarzen op ambachtelijke wijze vervaardigd uit Italiaans leer van de hoogste kwaliteit, ook is het mogelijk om alle schoenmodellen in verschillende wijdtematen te bestellen. Op de webshop is uitgebreide informatie te vinden over de afmetingen van de schoenen en laarzen, en er is zelfs een handige instructievideo waarmee je zelf gemakkelijk je kuitwijdte kunt opmeten waardoor je zeker weet dat je perfect passende laarzen bestelt.

Dus nooit meer laarzen die te strak zitten waardoor je ze maar met moeite dicht kunt ritsen, of juist andersom, laarzen die aan de bovenkant veel te wijd zitten en niet mooi aansluiten. Doordat je de juiste kuitmaat kunt selecteren kunnen zelfs diegenen met erg volle of dunne kuiten laarzen vinden die als gegoten zitten. Ook de schoenen van DUO komen in drie verschillende breedtematen, ideaal dus als je vrij brede of smalle voetjes hebt.

Maar de laarzen van DUO passen niet alleen goed, ze zien er ook nog eens mooi uit. In de nieuwe wintercollectie zitten een paar prachtexemplaren, zoals de stoere Louvres-laarzen met gesp-detail, of het supervrouwelijke Odile model, of de gewaagde Belice laarzen in een prachtig indigo blauw. Voor elke stijl zit er wel wat bij.

clip_image002clip_image004clip_image006

Ook zitten er een aantal zeer leuke schoenen tussen in de nieuwe collectie, zowel stijlvolle loafers als elegante pumps en enkellaarsjes.

clip_image008clip_image010clip_image012

 

 

 

Vorige

Video – Beauty vragenlijst deel 1

Volgende

Maybelline color tattoo – Timeless Black

12 Comments

 1. Wauw die blauw/paarse laarzen zijn mooi zeg. I like.

 2. wauw mooie classy schoenen zeg ! :D
  Ik ga daar eens kijken voor een paar mooie enkellaarsjes!

 3. Mooi, dat blauwpaarse paar!

 4. Mooie laarzen! De blauw/paarse laarzen zien er goed uit

 5. die enkellaarsjes vind ik nog best leuk!

 6. Die zwarte en bruine laarzen zijn echt mooi! Volledig mijn ding.

 7. Bijzonder zeg, ze zien er mooi uit! Ben er wel benieuwd naar!

 8. Oee die blauwe laarzen zijn leeeuk!!

 9. Wat een prachtige boots! <3
  xxx

 10. Die zwarte links onder met dat strikje zijn zo schattig! Heel classy voor in de winter :D

 11. Wauw mooie laarzen!

 12. Zitten echt mooie boots tussen! Die blauw, paarse… wauw!! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén