Maybelline color tattoo – Timeless Black

PicMonkey 5Collage

De Color tatoos liggen al even in de winkels. Ik heb er zowel positieve als negatieve reviews over gelezen. Zelf werd ik er steeds nieuwsgieriger van en besloot er zelf eentje te kopen in de zwarte kleur. Vandaag zal ik mijn mening erover geven.
 

Dit zegt Maybelline zelf over het product:
De nieuwe Eyestudio Color Tattoo geeft je oogleden een krachtige kleur met een tot 24 uur langhoudend effect. Color Tattoo is een semipermanente gel-crème die gemakkelijk op te brengen is en niet in de fijne lijntjes gaat zitten. De nieuwe generatie kleurstof met een intens inktpigment effect heeft als resultaat sterke en levendige kleuren. Normaal bestaat oogschaduw uit een samengeperst poeder of een gebakken pigment mengsel. Voor Color Tattoo is een nieuwe methode gebruikt, het zogenaamde ‘hot-pour’ systeem. Hierbij worden ingrediënten verwarmd en in vloeibare toestand gemend. Dit zorgt voor een heel gelijkmatig mengsel. Bij het afkoelen wordt de formule extra geconcentreerd doordat de vluchtige stoffen verdampen. Het resultaat: intense kleuren die de hele dag perfect op je oogleden blijven zitten. Het brede kleurenpalet bestaat uit zowel krachtige, felle kleuren als meer neutrale tinten. In sommige tinten is gebruik gemaakt van parelmoerdeeltjes voor een driedimensionaal effect.

De Color tatoo zit in een mooi rond potje van glas, waar je de kleur die je hebt goed doorheen kunt zien. Ik kan nergens vinden hoeveel inhoud erin het potje zit of ik kijk met m’n neus. De color tatoo zegt 24 maanden houdbaar te zijn, maar ik beoordeel mijn producten daar altijd zelf op.

PicMonkey1 Collage

Ik moet zeggen dat ik de pigmentatie goed vind. het product voelt wat stroef aan, maar daardoor blijft het mega goed zitten op mijn ogen en begint het niet te creasen. Zelf dep ik er een oogschaduw overheen wat ook super blijft zitten. Toen ik het eraf ging halen, moest ik echt even goed mijn best doen daarvoor. Ik breng de color tatoo overigens eerst aan met mijn vingers. Bij dit artikel heb ik even een ooglook geplaatst waar ik de color tatoo heb gebruikt.

PicMonkey Collag2ePicMonkey3 Collage

Overige producten die ik heb gebruikt voor deze ooglook: Urban decay eyeshadow primer potion, Bourjois oogschaduw 92 Gris paillettes, Catrice highlighter pen 010 eye like!, nepwimpers NYX, Miss helen losse poeder nr:02, Teeez eyeliner nr:11 free, Maybelline master drama khol liner in ultra black en Max factor masterpiece max mascara.

De color tatoo’s zijn vooral handig voor smokey eyes. Ik ben erg tevreden over het product en blij dat ik hem aan mijn stash heb kunnen toevoegen. Je kunt de color tatoo’s gewoon kopen bij de drogist, waar je er € 9,99 voor betaald.

Heb jij ook een Maybelline Color Tattoo? Zo ja, wat vind je ervan?

 

Vorige

Gastartikel – DUO Boots, die zitten als gegoten!

Volgende

Video – Beauty vragenlijst deel 2

35 Comments

 1. Oh, timeless black wil ik echt heel graag ook hebben, het is een perfecte basis voor dramatischer looks hé :). Spijtig dat ze deze versie precies niet in Belgie verkopen, maar de volgende keer dat ik naar nl ga, ga ik het zeker aanschaffen. Prachtige ooglook trouwens met die zilveren accenten!

 2. Ziet er echt heel mooi uit!

 3. Hij is erg mooi zeg! Ik heb zelf een brons kleurtje en een blauwe! Ben er erg blij mee!

 4. die staat op mijn wishlist ;)

 5. ik heb er geen, omdat ik ze toch wel wat prijzig vindt, niet voor het product want het is prachtig enz, maar omdat zomaar uit te geven aan een dingetje ^^
  Maar ik vindt ze echt super en wil er wel nog steeds een ^^ Deze zwarte is ook onwijs mooi !

 6. Lin

  Ik heb er nog geen, maar ben er wel erg benieuwd naar moet ik zeggen! Ik ga er eens voor kijken :)

 7. Ik heb de gouden versie zelf, maar ik vind de jouwe eigenlijk mooier. Wauw wat een mooi product.

 8. Ik heb zelf nog geen Color Tattoo eigenlijk voornamelijk omdat ik bang ben dat hij voor mij niet werkt aangezien ik vettige oogleden heb (vooral als ik mijn bril draag). Hij staat wel op mijn must try lijstje maar ik wacht eigenlijk nog op een goede aanbieding ;)

 9. De color tattoo ziet er heel goed uit! Mooie ooglook ook

 10. Ah wat een mooie look heb je gemaakt! Ziet er goed uit

 11. ik heb er zelf nog geen maar je hebt echt een mooie look gemaakt :D

 12. je look vind ik heel mooi! van colour tattoos ben ik verder niet zo’n fan.. het blijft gewoon echt niet zitten bij mij.. (maakt niet uit of ik er een basis onder gebruik/poeder er over heen doe etc. na een half uurtje begint hij te creasen.0

 13. De color tatoo’s, ik ben er nog steeds benieuwd naar! Het ziet er allemaal zo goed uit, ook deze zwarte. Ik ben vooral benieuwd naar zo’n mooie matte bruine kleur, die vond ik gorgeous!

 14. Oh wauw je hebt echt een mooie look ervan gemaakt!

 15. ik vind ze wel redelijk prijzig, en aangezien ik niet heel vaak een smokey eye draag, sla ik ze over! het ziet en tbw wel mooi uit bij je hoor!

 16. Jaa die zijn heel erg fijn! Heb zelf de witte, taupekleurige en bronskleurige. Deze vind ik ook wel erg mooi (:

 17. Ik heb de witte color tatoo echt fijn spul!

 18. Wauw, echt supermooi! Jammer dat ze zo prijzig zijn. :(

 19. Deb

  Lijkt me een geweldig product! Ik bezit er zelf nog geen, maar wil er ooit (in de sale ofzo ;-)) wel een keer een aanschaffen!

 20. Mooi! Zit er nog steeds over te twijfelen…zit namelijk ook nog steeds met dat sugarpill palette in mijn hoofd door jullie! Haha..nee hoor, grapje. Maar ik wil hem wel. :’)

 21. Ziet er goed uit! Ik wil er altijd al een kopen, maar vind ze toch nog wat te duur dus sparen :D
  xx

 22. Voor z’n prijs is ie zeker de moeite waard! Mooie look heb je gemaakt!

 23. gaaf! ik heb 4 kleuren en ben er super tevreden over. Eigenlijk vind ik nu alle oogschaduw zonder deze als basis echt tegenvallen! nu ik de zwarte kleur bij jou zie, wil ik die ook graag. die heb ik nog niet!

 24. YAY, amazing look Jo! Damn girl, ik zat te kijken.. huh van wie is die lichte brow? Aman kan het niet zijn, but it’s you! ME LIKE! Ik vind je smokey eyes ook lovely. :) Ah, smokey eyes met een glitterliner, mijn look waardoor ik begon met bloggen. :) Hihi, memories! <3 Ik wil ook een Color Tattoo.. de pigmentatie, Amazing.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén