Winactie #5 – Pupa Body Glitter Tattoo set

pupaglitter
Glitters, ik ben er dol op. Ik draag ze het liefst het hele jaar door, maar tijdens de december maand draag ik hoe dan ook glitter. December vind ik namelijk een goed excuus om nog vaker glitter te dragen. Vandaag kunnen jullie bij mij een Pupa body glitter tattoo set winnen ter waarde van € 17,50.

pupaglitter2
Wat zegt Pupa zelf over deze set?

’’De Pupa Glittering Body Tattoo is een tijdelijk tattoo gemaakt van body-glitters. De glitters worden geleverd in een kitje, bestaande uit 2 verschiillende kleuren body-glitters, een flesje watervaste huidlijm, 8 verschillende zelf klevende sjablonen en een penseel om de body-glitters aan te brengen.

Het opbrengen is super eenvoudig:

– Breng het zelfklevende sjabloon aan op de schone en droge huid en verwijder de bovenlaag.

– Breng vervolgens een laagje watervaste huidlijm op de huid in het sjabloon aan.

– Breng met het penseel 1 of meerdere kleuren glitters aan en verwijder voorzichtig het sjabloon. En je hebt een schitterende Glitter Tattoo.

Het sjabloon kun je vaker gebruiken.

Waarschuwing: De glitters zijn niet geschikt voor gebruik bij de ogen!’’

glitter3
Het gaat hier om het setje Turquoise & Silver.

Wat moet je doen om kans te maken op deze Pupa body glitter tattoo set?
E-mail het antwoord op de volgende vraag naar info@ditisons.nl met als onderwerp: winactie #5 Pupa body glitter tattoo set.

De vraag luidt:
Met de Seal-it van Make-up Studio maak je heel gemakkelijk je eigen ‘tear proof’ eyeliner. Met welk product meng je de Seal-it om je eigen kleur eyeliner te maken?

Het antwoord kun je vinden op de website van VisagiePro.

Het antwoord zet je dus niet onder dit artikel neer. Indien je dat toch doet, wordt je gediskwalificeerd, omdat iedereen dan gemakkelijk achter het antwoord kan komen. Dat vind ik niet leuk, omdat ik wil dat iedereen even veel moeite doet voor het winnen van deze prijs.

Uiteraard trek ik een winnaar uit de juiste antwoorden die mij gemaild zijn. Je kunt maar één keer het antwoord op deze winactie naar mij e-mailen. Meerdere keren e-mailen zorgt niet voor meer kans.

De winactie loopt tot en met de dag dat de laatste winactie af loopt. De winnaar zal bekend worden gemaakt via mijn blog dus hou de website goed in de gaten om er achter te komen of je gewonnen heb.

Iedereen veel succes met het zoeken van het antwoord!

Vorige

Winactie #4 – Pupa Perfect Match Kit

Volgende

Winactie #6 – Make Up Studio lippenstift in Pink a Licious

  1. Deb

    Leuke winactie! Turquoise en silver.. een killer combi.. ik kan het niet weerstaan om mee te doen ;-) Ik heb je al gemaild want ik doe natuurlijk mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén