Pupa Glitter Nail Polish

glitter look nagellak pupa hema 308
Pupa is met een nieuwe lak gekomen. De Glitter Nail Polish! Ik was dan ook erg benieuwd of deze glitter nagellak goed zou dekken. Hij zou namelijk in één laagje moeten dekken. Ik heb hem voor je getest en vandaag ga ik het je vertellen.

Wat zegt Pupa over deze nieuwe nagellak:
’’Pupa komt met de revolutionaire Glitter Nagellak. De Pupa Glitter nagellak dekt voor 100% en laat je nagels vonkelen als juwelen. Verkrijgbaar in 10 schitterende kleuren. Nieuwe formule: hoge concentratie aan glitters en parels, volledige dekking bij de eerste laag, extra glanzend en long wearing chip resistant’’.

Ik kon niet wachten met het testen van deze nagellak, omdat ik erg tevreden was over de Pupa holografische nagellak. Op een zondag had ik eindelijk tijd om deze nagellak te testen. Hij stond mij al een tijdje aan te staren om getest te worden. Sorry, lieve nagellak! Maar vandaag steel jij de show en sta jij in het zonnetje (als die nog te vinden is met dit weer!).

glitter look nagellak pupa hema 325
De nagellak is klein. Er zit dan ook maar 5 ml in. Dit is genoeg als je de nagellak niet iedere dag zou dragen. De meeste meiden dragen glitter nagellak alleen tijdens feestjes of de feestdagen. Zo’n potje is dus groot genoeg om lang mee te doen. De dop vind ik weer erg mooi en het potje ook luxe. Het is zo’n potje die je op de tafel kunt neerzetten om de show mee te spelen. Wat ik zo fijn vind aan de Pupa lakken zijn hun kwastjes! Hoewel dit potje klein is, heeft de nagellak wel een lang kwastje. Hierdoor kan ik mijn nagels goed lakken. Ik heb lange nagels en als je dan een kort kwastje hebt, lakt dat niet fijn. Ik moet dan te veel strijken aanbrengen en daardoor wordt het rommelig. Pupa heeft het goed begrepen en zorgt voor een kwastje waardoor je in maximaal 3 strijken je nagellak bedekt hebt. Het kwastje is niet te dun, niet te dik. Precies goed genoeg om mijn nagels fijn te kunnen lakken. Ook glanst hij inderdaad erg mooi. Deze beloften komt de lak dus na! En dat is fijn, want dat zie ik nog wel eens anders bij anderen merken.

glitter look nagellak pupa hema 306
glitter look nagellak pupa hema 311
glitter look nagellak pupa hema 315
glitter look nagellak pupa hema 321
Wat ik wel jammer vond is dat de nagellak niet in één laag dekt. Normaal gesproken vind ik dat niet erg, maar om dat deze nagellak beweert binnen een laag te dekken verwachtte ik dat ook. Toch ben ik ook wel weer blij met het resultaat na twee lagen. Want kijk nou zelf. Hoe mooi is deze lak? Ik vind het een echte feest nagellak. Hij glittert en glinstert alle kanten op. De hoge concentratie aan glitters maakt hij dus helemaal waar. Hij is niet sheer, maar goed dekkend met de hoeveelheid glitters. De swatches komen niet helemaal tot hun recht. Hij glitterde zo erg dat de camera niet goed kon scherpstellen. Helaas heb ik dus geen mooiere foto’s en swatches voor jullie.

Ik ben echt onder de indruk van deze lak en zou zeker nog andere kleuren aan mijn collectie willen toevoegen. Hier alle kleuren die verkrijgbaar zijn:
213

Ik zou het bijvoorbeeld wel tof vinden om zo’n gouden of rode nagellak toe te voegen aan mijn collectie. Hoe leuk zijn die wel niet voor Kerst?

Ik heb de kleur 826 Green. De kleur is niet helemaal groen, meer turquoise achtig. Maar ik hou van deze kleur. Het is eens wat anders dan een standaard groene kleur!

Deze lakken bevatten 5 ml per stuk, kosten € 6,35 per stuk. Wat ik overigens niet duur vind voor zo’n mooie lak. Deze hoeveelheid aan glitters binnen twee lagen kom ik niet vaak tegen. Hij is hier te koop.

 

 

 

 

Vorige

Lush – Snow Globe zeep

Volgende

Frontcover – Desk To Date To Night palette

34 Comments

 1. Hij is echt heel mooi! Ik wil ook nog een glitterlak erbij gaan kopen, maar kan niet kiezen welke kleur!

 2. Wauw wat een prachtig lakje! Ideaal voor komende feestdagen..

 3. OH wauw zeg, wat een prachtige kleur. Hier word je toch blij van!

 4. Wow dat is me pas een glitter nagellak! Echt super glitters en wat een diepe kleur, ook al is het dan in twee laagjes.

 5. Deb

  Mooi kleurtje, doet me denken aan een mooie en luxe kerstboom. Hoe gaat het eraf halen van deze lak. Ik vind het eraf halen van glitterlak altijd een hell of a job en daarom draag ik ze zelf helaas niet vaak.

  • Het duurt wel eventjes. Ik doe altijd een ingedrekt watje op mijn nagel, laat deze een paar seconde zitten en dan gaat het er makkelijker vanaf.

 6. ah waauw! Ik hou van glitter, het ziet er altijd zo mooi uit! Deze kleur spreekt me ook heel erg aan, ik ga er zeker eentje kopen! En wat heb je mooie nagels zeg! :D

 7. ik heb de rode variant en ben daar ook erg tevreden over! deze kleur die jij hebt is ook geweldig zeg. en wat heb je mooie nagels!

 8. Oh..my..god! Deze wil/moet ik hebben. :D Prachtig!

 9. woah! me likey kleuren als deze :D

 10. wauw, hele mooie kleur!

 11. Wauw, prachtige kleur! Wel jammer dat ‘ie zijn belofte niet waar maakt (in 1 laag dekken) Het blijft alsnog een prachtige lak!

 12. Hier is maar 1 woord voor: WAUW! Wat mooi<33

 13. Oh wauw GEWELDIG, I love glitter!

 14. oh wauw. dit is denk ik toch wel een van de prettiest lakjes die ik heb gezien!

 15. Wauw, echt heel mooi!

 16. Very glittery indeed! Ik vind het wel mooi.

 17. Oh waauw, ik zag alleen nog de eerste foto en was al verliefd!

 18. Ik vind het er wel errrrg mooi uit zien! Jammer dat ie niet in éen keer dekt, maargoed dan maar iets meer moeite. Ga misschien even kijken naar die blauwe kleur (:

 19. You.. Are.. So beautifull.. To mee, hahahah. Super mooi lakje! En je nagels zijn ook echt <3__<3

 20. Ik vind deze Pupa lakjes echt zó mooi! Ik moet echt een kleur kopen :)

 21. Bo

  Jammer dat die zijn belofte niet waar maakt, maar voor zo’n mooi lakje vind ik dat geen probleem. Prachtig zeg!

 22. pfoeeeeeee, de glitter spatten van mijn beeldscherm af! <3

 23. Wat een gorgeous lak! Wowww!

 24. Wauw damn, wat een swatches zeg.. Dat is pas een nagellak swatch op longassnails.. best incredible Aman!

 25. Wauw, prachtig lakje!

 26. Pretty ^^
  Jammer dat hij zijn beloften niet waarmaakt, maar hij is echt prachtig!

 27. Oh la la..die wil ik hebben!!!

 28. wauw, wat heb jij prachtige nagels! En dat kleurtje is natuurlijk ook helemaal geweldig.

 29. Wauw wat een prachtig lakje.

 30. Whalla, die glitter! Lovez. Geweldige nagellak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén