Lush – Snow Globe zeep

look fotos 265
De kerstproducten van Lush zijn naar mijn idee de lekkerste producten van Lush van het hele jaar. Beter dan in deze tijd kun je ze haast niet vinden. Snow Globe kocht ik vorig jaar en vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!
 

Ik heb deze zeep dus een hele jaar kunnen testen, maar ik heb hem natuurlijk niet een jaar lang constant gebruikt. Dan was hij allang op geweest! Ik heb hem af en toe gebruikt. Ik wissel graag van doucheproducten dus af en toe kwam hij weer terug in mijn douche. Op de foto is de zeep dus al gebruikt. Ik had vorig jaar foto’s gemaakt, maar deze zijn helaas van mijn computer verdwenen toen ik mijn nieuwe laptop kreeg. Omdat ik de zeep zo fijn vind en hij nu weer in de winkels ligt wilde ik hem toch graag voor jullie reviewen.

look fotos 258
Wat zegt Lush over dit product?

’’Heerlijk frisse zeep met de geur van citroengras en citrusvruchten, opwekkend wanneer het buiten koud, guur en donker is. Geïnspireerd op de sneeuwbollen die je kunt schudden zodat je de vlokjes ziet dwarrelen!’’

En deze beschrijving klopt helemaal! Hij ruikt niet naar zoete citroen zoals Sweet Lemon van The Body Shop. Deze zeep ruikt wat frisser, maar niet op een zure manier. Je wordt er lekker wakker van in de ochtend. Ik moet ook gelijk aan sneeuw en ijs denken. Heerlijk fris! Ik vind het geen echte kerst geur, omdat het geen warme geur is zoals kaneel. Maar het is wel een typische wintergeur. Hoewel ik het ook lekker vind om hem zomers te gebruiken haha. Ik koop niet snel opnieuw een zeep van Lush tenzij ik de geur echt ontzettend lekker vind. En dat is deze zeker weten. Hij ruikt naar citroengras en dat is een geur waar je van moet houden, maar ik vind het heerlijk.

De zeep droogt je huid wel uit, maar dat doen de meeste zepen bij mij. Ik vind dat zelf niet zo erg. Je kunt hem natuurlijk ook alleen gebruiken om je handen mee te wassen.

Hierbij nog de ingrediënten:
We kopen onze ingrediënten van leveranciers die niet op dieren testen
Water (Aqua), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera), Natriumstearaat (Sodium Stearate), Sodium Lauryl Sulfaat (Sodium Lauryl Sulfate), Parfum (Perfume), Citroenmirte essentiële olie, biologisch (Backhousia citriodora), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Natrium Chloride (Sodium Chloride),Glycerine (Glycerine), EDTA (EDTA), Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate),Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide), Citral (*Citral), Geraniol (*Geraniol), Limonene (*Limonene), Linalool (*Linalool), Hydroxycitronellal (Hydroxycintronellal), Methyl iononen (Methyl Ionone), Kleurstof 42090 (Colour 42090)

Voor een zeep van 100 gram betaal je € 5,50. Ik vind dit zelf goed betaalbaar, omdat een zeep ontzettend zuinig in gebruik is. Je doet er vaak veel langer mee dan een douchegel. Dat is de reden waarschijnlijk ook dat hij nog niet op is..

 

 

Vorige

Video – Beauty vragenlijst deel 2

Volgende

Pupa Glitter Nail Polish

32 Comments

 1. ik heb het meer voor de zoete geuren :)

 2. Lijkt me erg lekker! Ik gebruik zelf altijd gewoon douchegel onder de douche, maar wil wel vaker met een zeep gaan douchen!

 3. Lijkt me heerlijk, ik hou wel van de zepen van Lush

 4. Lin

  Die geur klinkt echt super! Daar ga ik zeker even aan snuffelen als ik weer bij tbs ben!

 5. Dat is de lekkerste zeep ooit! Niets kan hier tegenop. Echt.. nothiiiinggg!

 6. Zeepjes van Lush = awesome! :D Ben ook benieuwd naar deze geur maar eerst mijn oude zeepje maar eens opmaken haha

 7. Deze en Honey I Washed The Kids zijn mijn favoriete Lush zepen. Ik heb geloof ik nog een stuk liggen van vorig jaar. Maar ik ben ook een Lush zeep hoarder :’)

 8. Heerlijk geurtje! Ik hou van lush, maar vind ze eigenlijk wel duur. :s

 9. Deze lijkt me ook super lekker!
  Ik krijg op sommige plaatsen alleen wel uitslag van de zeep maar dat neem ik voor lief vanwege de geuren! Hahaha!

 10. Dit vind ik een heerlijke zeep van Lush, bohemian en sexy peel hebben ook een beetje deze geur

 11. Ik hou van citrus geuren, dus vermoedelijk ga ik deze geweldig vinden.

 12. Ik vind deze echt heerlijk ruiken ! Hopelijk maken ze er ooit een vloeibare versie van :)

 13. Ik wil hem nu echt ruiken. Ik hou van frisse citroen geurtjes :)

 14. Heerlijk, zo’n frisse zeep om lekker bij wakker te worden ‘s ochtends onder de douche..

 15. Zo’n échte klont zeep… het is al ZO lang geleden dat ik dat nog gebruikt heb! :-) Ik hou enorm van Lush, maar dit laat ik toch aan me voorbij gaan, denk ik.

 16. Deb

  De geur vond ik ook heerlijk en eerder zomers dan winters ;-) Maar de zeep droogde mijn huid wel erg uit dus nu ik ook zepen heb ontdekt (die minstens zo lekker ruiken) die mijn huid wel verzorgen, koop ik die liever dan deze zeep van Lush.

 17. Ik ben zelf niet zo into zeep, het glijdt altijd uit mijn handen en ik vind het gewoon niet zo heel fijn.

 18. Ik ben meestal niet zo’n lush-fan. Ik vind eigelijk bijna alles té zoet…

 19. Ziet er goed uit ! Ik hoor veel goeds over LUSH maar heb er zelf nooit een product van gekocht , binnenkort toch maar eens proberen haha !

 20. Toevallig, ik heb hem ook nog van vorig jaar en ook nu in de douche liggen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén