Video – Beauty vragenlijst deel 2

Maandag konden jullie al deel 1 zien van de beauty vragenlijst. Vandaag is het tijd voor deel 2, want die moest er uiteindelijk ook komen! Kijk gezellig mee naar onze video.

Vorige

Maybelline color tattoo – Timeless Black

Volgende

Lush – Snow Globe zeep

13 Comments

 1. Ik had hem vorige week al gezien en och wat zijn jullie grappig mijn zijn twee…. leuke video meiden.

 2. gezellig theekransje ;)

 3. Deb

  Leuk filmpje met leuke weetjes weer ladies! Helaas kom ik bijna niet toe aan filmpjes bekijken :-( dus ik heb het helaas niet helemaal af kunnen kijken, maar wil wel even zeggen dat jullie er weer stralend uit zien en het allemaal heel gezellig eruit ziet. Amanda wat ben je lekker bruin trouwens!!

 4. Altijd zo’n leuke filmpjes!

 5. Heel leuk om deel 2 ook te zien!

 6. ik vind jullie filmpjes erg leuk!

 7. Gezellige video weer dames. :D

 8. Bo

  Zooo gezellig filmpje! Heel leuk (:

 9. Ik blijf de filmpjes echt overheerlijk vinden, gewoon zo ontzettend gezellig. Jullie kunnen volgens mij echt urenlang lullen, geweldig. Zo leuk om aan te horen. :) Ik bekeek hem al op zaterdag, was aan het genieten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén