New Boots

jurrian, laarzen 136
Ik was al weken op zoek naar een paar nieuwe laarzen voor de winter, want ik mijn vorige zaten gaten en hierdoor werden mijn voeten nat in de regen en de sneeuw. Ik had dringend nieuwe laarzen nodig! Ik vond dit mooie paar van het merk Nelson. Ze zijn heerlijk warm en van leer. Vandaag laat ik ze aan je zien.

jurrian, laarzen 106
Mijn zoektocht duurde eventjes en eigenlijk wilde ik ook hogere laarzen, maar die zijn momenteel niet te verkrijgen. Ik liep dus straal voorbij de lage laarzen. Toen ik besefte dat ik mijn wensen moest bijstellen. Tevens heb ik vrij dikke kuiten door het paardrijden en daardoor pas ik ook heel veel laarzen niet. Toen ik dit paar paste zaten ze meteen lekker en mijn zus vond deze ook het leukste van alle laarzen die ik bij Nelson aan het passen was. Dit werden ze!

jurrian, laarzen 134
jurrian, laarzen 131
jurrian, laarzen 127
jurrian, laarzen 116
jurrian, laarzen 114
jurrian, laarzen 122
jurrian, laarzen 120
jurrian, laarzen 110
Ik vind het zelf vrij stoere laarsjes. Dit komt mede door de grove hak en de gesp op de zijkant. Ze zijn gevoerd met wol of nepwol. Ik weet dit niet zeker. Het fijne is dat deze wol de hele binnenkant bedekt inclusief de neus. Dit zie je niet vaak. Het is heerlijk warm en zacht van binnen. Ideaal voor de winter en de kou. Ook zijn de laarzen zelf van leer en zijn van goede kwaliteit. Dit merk ik direct als ik er op loop. Ze zitten lekker en ik krijg er geen blaren van. Dit heb ik niet bij veel schoenen dus je kunt begrijpen hoe blij ik met dit paar laarzen ben.

Ik betaalde € 89,99 voor deze laarzen wat op zich een prima prijs is voor zulke fijne laarzen. Ik ben er erg blij mee en ik denk dat ik ze nog wel een keertje aan jullie laat zien in een outfit of the day.

Wat voor laarzen draag jij deze winter?

Vorige

Etude House – Precious Mineral Bright Fit BB Cream

Volgende

Favorieten – september 2013

22 Comments

 1. Ze zijn mooi! En ze lijken mij ook heeerlijk! Ik wil ook nog boots met zo’n fluffy binnenkant voor de winter :)

 2. Ze zien er cosy uit!

 3. Ik vind ze heel leuk! En ze lijken me ook lekker warm! :-)

 4. Ze zien er leuk en lekker warm uit!

 5. Oh die zijn leuk zeg!

 6. Oh ik vind ze heel gaaf! Erg leuk! :D En tien euro is toch weer mooi meegenomen ;-)

 7. Leuke laarsjes! Ze lijken me erg lekker zitten. Ik denk dat ik weer voornamelijk mijn Uggs zal dragen.

 8. mooie stoere laarzen!

 9. Wat een prachtige laarzen! Ik ben ook nog steeds op zoek naar een goed paar, maar nu ik deze heb gezien weet ik misschien wel waar ik ze ga halen!

 10. Erg leuke laarsjes !!

 11. Wat zijn ze leuk zeg!

 12. Wat leuk, tof dat ze zo gevoerd zijn met wol!

 13. Oh die zien er heerlijk warm en zacht uit! Als het kan, ga voor de korting =] Weet het eigenlijk nog niet, waarschijnlijk dezelfde als vorig jaar.

 14. Dit lijken mij echt heerlijke warme schoenen! Ik ben ook al optijd opzoek gegaan naar winter schoenen en…. gevonden. Misschien show ik ze nog wel ^^

 15. Deb

  Mooie en comfortabele laarzen. Goed dat je de schade hebt gemeld en er wat van de prijs af ging. Doe ik ook altijd ;-)

 16. Ik zou het ook gewoon geprobeerd hebben!

 17. wat een stoere laarsjes

 18. beirnaert

  waar zijn die te koop vind ze heel mooi

 19. waar zijn ze te koop ik vind ze heel mooi en stevig

 20. waar kan je deze kopen ze zijn mooi en stoer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén