Etude House – Precious Mineral Bright Fit BB Cream

1
Sinds een maandje ligt mijn geliefde Catrice foundation stof te happen. Ik heb de afgelopen maand namelijk mijn nieuwe BB cream gebruikt van Etude House. De Etude House Mineral Bright Fit BB cream. Hij heeft mijn Catrice foundation verslagen. Ik ben razend enthousiast over deze BB cream. Als je wilt weten waarom moet je zeker even verder lezen.

Wat zegt BB Cream Shop over de Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream?
De Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream is een bb cream op minerale basis met uitstekende kwaliteiten voor de drogere en gevoelige huid. De gunstige prijs-kwaliteit verhouding en een ruime keuze in kleuren maakt deze bb cream tot een van de meest geliefde bb creams van Etude House.

Wat maakt deze bb cream zo aantrekkelijk?
– Zeer gunstig geprijsd voor de inhoud van 60 ml
– Vrij van Parabenen en andere schadelijke ingrediënten
– Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren

Deze zeer zachte bb cream is met name geschikt voor een droger huidtype  waarbij het de  huid verzorgt, oneffenheden camoufleert en voorziet van een mooie natuurlijke glans.

 • Zeer goed hydratatie voor de droge – tot gecombineerde huid
 • Geeft een mooie natuurlijke glans
 • Verzorgt huidproblemen zoals acne
 • Anti-Aging
 • Camoufleert de meeste huidoneffenheden en vlekjes
 • Foundation, dagcreme en zonnebrand in een!

Ik was op zoek naar een BB cream die goed dekt en mijn droge huid goed verzorgd. Samen met mijn contactpersoon kwamen wij uit op deze BB cream en wat ben ik blij dat ik voor deze BB cream heb gekozen. Ik zou niet meer zonder kunnen. Maar eerst ga ik de verpakking met jullie bespreken.

2
bb cream, waxmelts 011
De BB cream komt in een mooie, roze, kartonnen verpakking met leuke sterretjes. Ik vind de verpakking er zo schattig uit zien. Het heeft een ‘hebben’ gehalte.

3
bb cream, waxmelts 019
4
De verpakking van de BB cream ziet er ook zo uit. Ik vind het een grot pluspunt dat de verpakking een pompsysteem heeft. De BB cream is hierdoor makkelijk in gebruik.

bb cream, waxmelts 025
De BB cream is enorm groot. Er zit maar liefst 60 ml in deze tube. In vergelijking met andere foundations is dit erg veel. Daar zit meestal maar 30 ml in. Als je de prijs van de tube bekijkt valt deze ook reuze mee. Hij kost € 16,85. Eigenlijk zou je dit bedrag dus door tweeën kunnen delen. Je betaald dan nog maar € 8,42 per ‘tube’. Ik vind dit persoonlijk erg goedkoop voor een goede BB cream/foundation.

6
De ingrediënten.

Ik typ steeds foundation, omdat deze BB cream net zo goed dekt als een foundation. Dit verbaasde mij enorm toen ik deze BB cream ging gebruiken. Ik vroeg mij steeds af wat ik sochtends nou aangebracht had. Foundation of deze BB cream? Hij dekte zo goed dat ik steeds dacht dat ik mijn foundation droeg. Niet dus, het was deze BB cream!

bb cream, waxmelts 058
bb cream, waxmelts 061
Hier zie je de swatches van de BB cream. De substantie is vrij dun en smeert heel gemakkelijk uit. Ik heb slechts één pompje nodig voor mijn hele gezicht. Dit ben ik niet gewend, omdat ik van mijn foundation meerdere pompjes nodig heb om de foundation goed te laten dekken. Ik moest erg wennen aan deze weinige hoeveelheid en nog steeds pak ik af en toe te veel. Dit is helemaal niet nodig. Als je het pompje ziet denk je misschien wat donker, maar zoals je ziet, als je hem uitsmeert wordt hij al lichter. De kleur matcht ook perfect met mijn eigen huidskleur en dat heb ik vrijwel nooit. Ik heb de kleur Natural Beige. De foundation is in totaal in 4 kleuren verkrijgbaar. Dit vind ik een groot pluspunt. In de drogisterij heb je meestal minder keuze in kleuren.

Persoonlijk vind ik het prettig om een dagcrème onder deze BB cream te dragen, maar dit is niet nodig. Hij voedt mijn extreem droge huid erg goed en ik heb geen last van droogte of pijn in mijn gezicht van de droogte. Als ik haast heb gebruik hoef ik dan ook geen dagcrème aan te brengen.

Dan kom ik gelijk bij het volgende pluspunt van deze BB cream. Er zit SPF 30 in. Ook in de winter moet je je huid beschermen tegen de zon en een SPF 30 is daar ideaal voor. De factor is niet te laag en bij de meeste drogisterij BB creams is deze veel lager. Ik vind het super dat je zo’n hoge SPF krijgt voor zo’n lage prijs.

Wat ik ook een pluspunt vindt van deze BB cream is de mooie glans die hij geeft. Ik vind het wel prettig om hem af te poederen, maar zelfs als ik hem af poeder houdt hij deze mooie glans. Dit is iets wat ik nog niet eerder heb ervaren bij andere foundations. Hij laat me er gezond uit zien, maar dekt wel erg goed. Binnen een paar minuten is hij goed ingetrokken en ben ik ready to go!

Mocht ik ergens een pukkeltje hebben, breng ik een tweede laagje aan. Ik heb in principe geen concealer meer nodig. Ook breng ik deze BB cream aan met mijn handen, omdat ik heb gemerkt dat ik met een kwast teveel product aanbreng. Dit geeft geen mooi resultaat. Je verspilt trouwens met je handen ook minder product en ik kan de BB cream beter uitwerken.

Hij zou mijn littekens ook moeten genezen, maar hier heb ik zelf weinig van gemerkt. Ik heb dan ook niet veel plekjes of littekens en dit was ook niet de reden waarom ik deze BB kocht. Ik vind dit persoonlijk niet erg.

fall look papa 017
fall look papa 033
fall look papa 027
Zo ziet mijn huid eruit voordat ik de BB cream heb aangebracht. Ik heb wel een egale huid, maar hij is vrij vlekkerig. Ook zit er kleurverschil in mijn huid. Bij mijn haargrens ben ik geler dan bij de rest van mijn gezicht.

10
Hier heb ik de BB cream aangebracht. Wat een verschil he? Zien jullie hoe goed hij dekt en ik geen kleurverschil meer heb? Ook vlekt mijn huid niet meer.

Het mag duidelijk zijn dat ik razend enthousiast ben over deze BB cream. Hij zit ook in mijn favorieten van september!

Deze BB cream is te koop in de BB cream shop. Als je deze webshop nog nooit hebt bekeken kan ik je aanraden dit wel te doen. Deze webshop verkoopt zoveel soorten BB cream dat er voor ieder huidstype wel een BB cream tussen zit. Ook hebben ze handige proefverpakkingen die je kunt kopen zodat je een BB cream eerst kunt uit proberen voordat je en fullsize aanschaft.

Deze BB cream bevat 60 ml en kost € 16, 85.

Wat is jouw favoriete BB cream?

Vorige

Unboxing pakketje waxmelts.nl

Volgende

New Boots

24 Comments

 1. Wat een mooi effect geeft deze BB Cream!! Wauw. Deze ga ik een keer testen!

 2. Wat een prachtige BB Cream!

 3. Ik vind ‘m er echt super mooi uitzien op je huid! Hele goed dekking! :-)

 4. Ik vind het effect heel erg mooi eruit zien op je huid! Klinkt en ziet er dus echt uit als een goede BB cream

 5. Ziet er goed uit!

 6. perfect resultaat :) en voor die prijs!

 7. dit was mijn allereerste BB cream en ik vind hem ook het fijnst!

 8. Bo

  Uitgebreide review! Ziet er goed uit!

 9. Amy

  Dit is ook mijn favoriet! Europese BB creams doen het gewoon niet voor mij maar deze is echt zooooo geweldig.

 10. Faat

  heel mooi resultaat. Welke kleur heb je? Of heb ik er overheen gelezen?

 11. Wat geeft die een prachtig effect zeg, echt wauw.

 12. Hij is prachtig! Wat een dekking voor een BB cream. Ik heb er 1 via hun van Skin79 maar die is toch iets te grauw. Dat vind ik wel jammer , dat het alleen online te koop is en ik niet even kan checken of het de goede kleur is.

  • Ceetje

   Dat houd mij dus ook tegen. Want al zou ik een mini kopen om de kleur te testen, dan betaal je alsnog verzendkosten (neem ik aan)
   Jammer, want de BBcream van Catrice is ook mijn favo. En aangezien deze nog beter lijkt. Maar hij ziet er zeker goed uit!

 13. Deb

  Dit klinkt veelbelovend!! Fijn dat je je holy grail hebt gevonden op BB Cream/foundation gebied!

 14. Deze ziet er goed uit, ik ben ook echt fan van Etude House. Heerlijk merk!

 15. Hij ziet er echt heel goed uit. I’m impressed! Deze zou ik ook nog wel willen proberen.

 16. ziet er goed uit ik wil ook nog graag eens iets van Etude proberen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén