Unboxing pakketje waxmelts.nl

waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 003
Afgelopen week kreeg ik een onwijs leuk pakketje binnen van waxmelts.nl. Een webshop die heerlijk, geurende waxmelts verkoopt. Vandaag ga ik dit pakketje voor jullie unboxen. Benieuwd welke geuren ik koos? Kijk dan snel verder.

Bij deze wil ik waxmelts.nl bedanken voor het opsturen van dit heerlijke pakketje. Ik ga de geuren de komende tijd voor jullie testen en jullie kunnen binnenkort een review verwachten. Ik kan niet wachten om ze te gaan branden!

Naar welke geur ben jij het meest benieuwd?

Vorige

Manhattan – Intensive effect eyeshadows

Volgende

Etude House – Precious Mineral Bright Fit BB Cream

26 Comments

 1. ik

  Leuke video en fijn dat ze als brievenbuspost verstuurd kunnen worden, maakt ze interessant. Pssst….kaneel is trouwens een specerij en geen kruid. :)
  Ik heb op dit moment scentchips in gebruik, simpelweg omdat ze ook in fysieke winkels te koop zijn, ik ben niet zo’n online-shopper, heb er een hekel aan om op pakjes te moeten wachten (daarom zijn deze als brievenbuspost ook interessant), verder gebruik ik de geurwaxjes van de Action en de Wibra, die zijn beide ook erg goed en maar 69 cent per 5 (Action) en 89 cent(per 4) Wibra.

  • Oh ik vind dat hetzelfde haha. Ik vind het heerlijk om op pakjes te wachten! Ben altijd zo blij als ze er zijn. Hou dan ook van online shoppen haha.

 2. Ik heb zoiets nog nooit geprobeerd, maar het lijken me allemaal heeerlijke geuren! Ik heb niet een specifieke geur waar ik heel benieuwd maar ben, ze lijken me allemaal lekker! :-)

 3. Wat een mooi pakket! Ik ben erg benieuwd naar de waxmelts :)

 4. Deb

  Leuk en super uitgebreid filmpje heb je gemaakt, meid! De webshop mag wel heel blij met je zijn ;-) Christmas Splendour lijkt me goddelijk! Ik ben dol op kaneel! Ik kan het de hele dag door ruiken vanaf herfst tot aan het voorjaar hihi. Ik ben bekend met de wax melts en koop ze meestal bij Pure Soap, maar ik ga vandaag of morgen bij deze shop eens een bestelling plaatsen.

  • Dank je wel Deb. Zou wel leuk zijn ja haha. Kaneel is inderdaad heerlijk. Ik weet zeker dat je Christmas Splendour dan lekker gaat vinden. Vind het zelf ook niet erg duur in vergelijking met een geurkaars bijvoorbeeld, maar heb ze natuurlijk nog niet gebrand dus kan nog niets zeggen over hoe goed ze ruiken als ik ze brand en of ze ook 8 uur meegaan.

 5. Eerlijke geuren! Kaneel en snow heb ik ook, echt heerlijk zijn die!

 6. Wat heerlijk, zou ze graag eens proberen!

 7. Ze lijken me allemaal best lekker :3

 8. ik moet altijd opletten met geuren vanwege mijn migraine :)

 9. Klinkt erg lekker. Zeker voor als het straks vroeg donker is, dan ben je veel thuis en dan ruikt je huis heeerlijk :D

  Liefs,

  Maria Antoinette

 10. Leuk!!! Mijn melts zijn zo goed als op dus ik ga zo even op de site kijken.

 11. Mooi pakket! Ik hou echt van waxmelts <3

 12. Lin

  Oeh, wat klinkt dat goed zeg!! Heerlijk <3

 13. Oh wat toevallig, ik heb vanmorgen nog een nieuwe voorraad wax melts gekocht, van Yankee Candle :-) Vanilla lemon, Spiced orange en Black Cherry.

 14. Deze waxmelts zijn echt ZO heerlijk en goddelijk! Ik heb er een aantal die jij ook hebt, leuk om te zien :D

 15. Ik ben dol op waxmelts, heerlijke geuren heb je uitgekozen! Hmm!

 16. Altijd leuk zulke pakketjes!!

 17. Ik had er al meer over gelezen en ik vind ze echt ontzettend leuk!

 18. Wat een heerlijk pakketje zeg!

 19. Leuk filmpje. Ik vindt je waxbrander echt mooi, past bij mij thuis (vaak zit er te veel versiering op dat het niet meer strak is en dat is de jouwe nu wel, ik wil die ook :))

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén