Unboxing – Truly Yours woensdag crisisbox

waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 045
In de vorige Truly Yours unboxing video vertelde ik al dat ik nog twee boxen had besteld. De eerste hebben jullie toen in die unboxing al kunnen zien en vandaag is het tijd om aan jullie de tweede box te laten zien, de woensdag crisisbox! Kijk je mee?

Wat vind je van de inhoud van deze crisisbox?

Vorige

Van ruilen komt geen huilen #2 + pakketje gewonnen

Volgende

Stash – Oogschaduw paletten

11 Comments

 1. Ik vind de inhoud eerlijk gezegd niet heel erg speciaal. Jammer!

 2. Wel leuke inhoud, maar niet erg bijzonder vind ik.

 3. mehh, had er wel wat meer van verwacht!

 4. See by chloe heb ik in het groot, ik vond ‘m eerst heeel erg lekker maar nu begint de geur me echt tegen te staan helaas.. Ben heel benieuwd naar dat haarmasker! :-)

 5. Hmm, ik vond de dinsdagbox er dan toch beter uit zien.

 6. Een echte crisisbox! Inhoud valt erg tegen.. :-(

 7. Minouch

  Ik heb beide producten van macademia. Vooral het masker vind ik heel fijn, en die geur!! Heerlijk. Ik heb mijn producten op beautybay gekocht. Nederlandse webshops hebben het ook, maar een stuk duurder.

 8. Ik ben helaas niet onder de indruk…

 9. die lipbalm is fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén