Manhattan – Intensive effect eyeshadows

m1
Ik had jullie nog reviews beloofd van de producten die ik in Duitsland heb gekocht. Dit duurt wat langer dan verwacht, omdat er zoveel andere leuke producten zijn om over te schrijven. Vandaag laat ik jullie drie prachtige gebakken oogschaduws zien. Ik heb ze nu een tijdje getest en ben echt onder de indruk van deze oogschaduws. Al helemaal als je kijkt naar de prijs! Het is de moeite waard om deze review te lezen.

m3
De verpakking vind ik er mooi uit zien. Het doosje is doorzichtig en je ziet de kleur van de oogschaduw er duidelijk door heen. Fijn, want ik heb er meerdere en zo weet ik precies welke kleur ik op dat moment in mijn handen heb. De deksel zit goed dicht, maar is daarentegen weer makkelijk open te krijgen.

m2
De oogschaduws zelf zien er prachtig uit. Zoals jullie weten ben ik erg gevoelig voor gebakken oogschaduws. Ze zien er zo mooi uit! Ik heb drie verschillende kleuren gekocht:
Dim Brown: een taupe/bruine kleur, perfect voor overdag. Wel wat donker voor overdag, maar zoals jullie weten vind ik dat niet erg. Ik loop met alles op mijn gezicht! Als ik het maar leuk vind haha. Dit is de perfecte kleur voor in de crease. Ik heb deze kleur ook al heel vaak gedragen sinds ik terug ben van mijn vakantie in Duitsland.
Slake Grey: een grijze kleur. Ik heb wel grijze kleuren, maar die kruimelen enorm. Dit vind ik onwijs vervelend! Bij deze kleur heb ik daar geen last van. Dit heb ik trouwens bij geen één van deze oogschaduws. Tevens is deze grijs iets donkerder en minder zilver dan mijn andere kleuren. Dit vind ik de perfecte kleur om een smokey eye mee te maken.
Rich Aubergine: een paarse kleur. Wat kan ik hier over zeggen? Prachtig! Ik hou enorm van paars en dit is dan ook een kleurtje wat ik vaak zal dragen. Ook voor deze geldt dat hij perfect is voor de crease. Ik denk dat veel meiden deze kleur s ’avonds zouden dragen als zij bijvoorbeeld uit eten gaan. Het is een chique kleur, maar als je hem goed matcht met andere kleuren kan hij ook weer leuk zijn voor een feestje/uitgaan.

manhattan 093
manhattan 099
n dan de pigmentatie, wat zijn ze onwijs goed gepigmenteerd. Geen gekruimel, maar een mooie strakke lijn. Ik vind ook dat de kleuren goed te blenden zijn.

En het mooie is dat ze maar € 3,99 per stuk kosten! Geen geld voor zulke prachtige oogschaduws. Er zit 5 gram in. Helaas zijn ze alleen in Duitsland te koop, bij de DM. Dus als je nog een keer langs een DM komt neem dan een kijkje bij deze oogschaduws. Ik zou willen dat ze in Nederland verkocht werden.

Welke kleur vind jij het mooist?

Vorige

Make Up Studio – Chestnut Gold

Volgende

Unboxing pakketje waxmelts.nl

20 Comments

 1. Oehh die paarse! ♡

 2. Mooie kleuren en goede pigmentatie! Dim Brown vind ik er echt mooi uitzien!

 3. Die paarse kleur vind ik echt super mooi zeg, wauw :D

 4. Mooie kleuren zeg, vooral die bruine ziet er heel goed uit!

 5. De swatches zien er erg goed uit!

 6. wat een pigmentatie! echt mooie kleuren

 7. Lin

  Ik vind de linkse kleur wel erg mooi!

 8. Deb

  Wat een prachtige kleuren en zo goed gepigmenteerd ook. Jammer dat ze hier niet te krijgen zijn.. :-(

 9. prachtige pigmentatie weer! Zo zonde dat dit niet meer in Nederland verkocht word.

 10. Mooie kleur die paarse!!

 11. Fijne kleuren zijn het toch, van die tinten die je ook gewoon voor dagelijkse looks kunt gebruiken! :) De pigmentatie is zo verdomd intens and I love love love de paarse oogschaduw, ondanks dat ik paars niet altijd kan hebben.. alleen heel fel. Gek he? :’) Ze moeten het merk ook hier gaan verkopen!

  • Grappig ja, heb ik ook last van. Ik kan dan alleen weer lichtroze goed hebben en geen felroze met een koele ondertoon. Zou geweldig zijn als ze het hier gingen verkopen!

 12. wow, klinkt goed, ziet er goed uit en heeft ook nog eens een geweldige prijs, me like

 13. Prachtig, vooral Rich Aubergine! Die heeft een mooie finish.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén