Catrice – Intensif’ eye wet & dry shadow

Catrice wet & dry eyeshadows 089
Toen ik las dat Catrice wet & dry oogschaduws in haar assortiment zou krijgen gilde ik het zowat uit, want ik ben gek op dit soort oogschaduws. En hoe fijn is het als een budgetmerk deze aan haar assortiment gaat toevoegen? Geweldig! Ik wilde ze dus ook allemaal hebben. Helaas hadden ze bij het filiaal bij mij in de buurt maar 3 van de 6 oogschaduws dus heb ik mijn vriend lief aangekeken en gevraagd of hij de overige 3 wilde halen bij een filiaal bij hem in de buurt. Gelukkig hadden ze de oogschaduws daar en na wat aanwijzingen van mij heeft hij ze gekocht. Ik was dan ook super blij en kon niet wachten om deze beauty’s te swatchen. Wil je deze zien? Lees dan vooral even verder.

Catrice wet & dry eyeshadows 050
De verpakking vind ik zoals gewoonlijk erg mooi. Ik vind het fijn dat de verpakking doorzichtig is, want zo kun je de kleuren meteen zien. Wat ik ook een leuke extra vind zijn de holografische letters op de verpakking. Helaas was het niet zonnig genoeg, om dit op de camera vast te leggen. De verpakking gaat trouwens niet makkelijk open. Ik heb lange nagels en wil ze niet beschadigen dus gebruik ik een vijl o.i.d. om de verpakking open te krijgen. Dit heb ik trouwens ook bij de andere verpakkingen van Catrice, erg irritant!

Het gebakken patroon vind ik erg mooi en luxe uitstralen. De kleuren zelf vind ik ook goed gekozen, alleen uitbreidingen op deze kleuren zou nog beter zijn. Het lijkt mij leuk om deze ook nog ik een rode, roze en paarse variant te zien.

De kleuren van links naar rechts:
Catrice wet & dry eyeshadows 086
030 Vanilla Sky Ride (links), 060 Brooke’s Blue Lagoon (midden), 040 Have You Seen Alice (rechts).
Catrice wet & dry eyeshadows 080
050 Lunch At Tiffany’s (middel), 020 Charly’s Choclate Factory (rechts), 010 Black Or White Swan?! (links)

Hieronder kunnen jullie de swatches zien. De linker kleur is droog aangebracht en de rechterkleur is nat aangebracht, hoewel ik hier bij sommige kleuren bijna geen verschil in zie. De kleuren zijn van zichzelf al goed gepigmenteerd, wat ik echt geweldig vind van een budgetmerk als Catrice.
Catrice wet & dry eyeshadows 098
Catrice wet & dry eyeshadows 103
Catrice wet & dry eyeshadows 113
Catrice wet & dry eyeshadows 119
Catrice wet & dry eyeshadows 126
Catrice wet & dry eyeshadows 134

Of de kleuren lang blijven zitten of korrelig zijn weet ik niet, omdat ik ze nog niet heb gedragen. Ik wilde jullie alvast graag de swatches laten zien, zodat je kunt bepalen of je deze oogschaduws misschien kunt gaan halen of beter kunt laten liggen. Er komen natuurlijk nog looks aan met deze oogschaduws en hierin zal ik jullie wat meer vertellen over de kwaliteit.

Elke oogschaduw bevat 0,8 gram en kost € 3,79 per stuk wat niet veel geld vind voor zulke mooie en goed gepigmenteerde oogschaduws. Ze doen voor mij zeker niet onder dan voor duurdere oogschaduws (kwa pigmentatie dan, want daar kan ik nu alleen wat over zeggen). Ik ben tot nu toe enthousiast en mochten er meer kleuren in het assortiment komen koop ik ze zeker.

Vorige

Lady Million – Paco Rabanne Eau de parfum

Volgende

Winactie Valentijnsdag

12 Comments

 1. Heel erg mooi, ik heb er 2

 2. Ik heb deze tot nu toe nog laten staan, maar misschien ga ik de blauw tint nog wel halen!

 3. Wow! Zeker de wat donkerdere kleurtjes vind ik echt supermooi. Toch maar snel eens een kijkje gaan nemen!

 4. Die bruine kleuren zijn mooi!!

 5. Ik vind het echt allemaal prachtige kleuren. :)

 6. Heel mooi! Lief van je vriend;)
  Liefs, Charlotte

 7. Ik vind het hele mooie kleurtjes!

 8. ze zien er heel bijzonder uit!
  liefs.

 9. Ze zijn prachtig :-)
  Ik moet ook snel maar eens kijken.

 10. Er zitten echt mooie kleuren tussen, ik kan niet wachten om ze te proberen!

 11. Mooie kleurtjes!! Vooral die bruin tinten!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén