Catrice mono’s goud & zilver

catrice mono goud en silver 017
Toen ik gisteren naar de Kruidvat ging om nieuwe producten uit de nieuwe collectie van Catrice te kopen zag ik twee prachtige oogschaduws. Een goudkleurige en een zilverkleurige en ik kwam op slag verliefd. Ik heb op internet gekeken of deze oogschaduws nieuw waren, maar dat zijn ze niet. Ik vraag me echt af waarom ik deze beauty’s nog nooit eerder heb gezien. Ik kom geregeld bij de Kruidvat, maar deze zijn me echt nooit opgevallen. Misschien komt het, omdat ik nu wat meer te tijd nam om de collectie te bekijken. Normaal pak ik alles wat ik wil hebben in een paar minuten en reken ik af. Ik denk dat ik deze keer wel minimaal een half uur in de Kruidvat ben geweest. Genoeg over mijn shop trip, op naar de swatches!

catrice mono goud en silver 028
De gouden kleur is 420 Talk Like An Eqyptian.

catrice mono goud en silver 025

De zilveren kleur is 430 Luke SkyStalker.
catrice mono goud en silver 034
catrice mono goud en silver 037
catrice mono goud en silver 042
De oogschaduw is vrij korrelig zoals jullie kunnen zien, maar bevat daarentegen wel prachtige glitters. Dit soort oogschaduws kom ik niet vaak tegen bij goedkopere merken en ik vind het ook een echte musthave uit het Catrice assortiment. Ik raad jullie aan om onder deze oogschaduw zeker een basis aan te brengen zodat de kleur beter gepigmenteerd wordt. Met meerdere laagjes oogschaduw wordt het resultaat natuurlijk ook gepigmenteerder. Ik gebruik hier zelf altijd een platte oogschaduwkwast voor. Deze werkt voor mij het makkelijkst. Ook had ik de oogschaduw boven mijn dagelijkse look aangebracht om even te kijken hoe hij stond. Het viel mij op dat de oogschaduw nog steeds korrelig is, dus let hierop bij het aanbrengen van de oogschaduw.

Ik wil de komende tijd wat spannendere looks gaan maken en daarvoor heb ik deze oogschaduw ook gekocht. De komende tijd kunnen jullie dus looks gaan verwachten. Mocht jij hier nog een idee voor hebben, laat dat dan zeker achter bij de comments!

De oogschaduws kosten € 2,79 per stuk en bevatten elk 2 gram oogschaduw.

Vorige

Color Club – Fashion addict

Volgende

Lady Million – Paco Rabanne Eau de parfum

15 Comments

 1. Ziet er inderdaad erg mooi uit!

 2. heb die gisteren ook zien liggen in kruidvat:)

 3. Mooie kleuren idd, maar die korreligheid vreesde ik al. Ik heb er ook echt om staan twijfelen of ik ze zou kopen of niet, maar ik heb eigenlijk al meer dan genoeg!

 4. ze zijn echt mooi x

 5. Mooie kleurtjes!
  Liefs, Charlotte

 6. Deb

  Mooie kleurtjes! Ben alvast benieuwd naar je looks! Verras ons zou ik zeggen ;-)

 7. wauw, ik heb ze ook nooit gezien!
  liefs.

 8. Heel erg mooi! Ik vind de mono’s van catrice altijd wel fijn

 9. Ze zijn echt gorgeous, vooral de gouden variant! Jammer dat ze wat korrelig zijn, maar dat maakt mij niet uit met een prachtige tint. ;D

 10. De zilveren kleur is pretty!

 11. Mooie kleuren! Ik ben echt fan van gouden oogschaduw, zou niet meer zonder kunnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén