Lady Million – Paco Rabanne Eau de parfum

Toen ik mijn schoen mocht zetten rond Sinterklaastijd, zaten daar twee verschillende maten van mijn favoriete parfum in. Ik moest volgens het briefje dat erbij zat eerst het kleine cadeautje openmaken waar de mini variant van dit parfum inzat. Echt te schattig !!!

Er zat nog een groter cadeautje in die ik daarna pas mocht openmaken en hier zat de grote variant in. Vandaag zal ik wat gaan vertellen over mijn favoriete parfum.

Dit zegt Douglas over Lady Million: “ Ultravrouwelijk, besluitvaardig en glamoureus, dat is de Lady millionvrouw. Het is een frisse, bloemige en houtachtige geur met in de topnoten: zoete sinaasappel, gerijpte frambozen en zuivere mint. In het hart: geurige sinaasappelbloesem en een sorbet van pioensroos en jasmijn. En in de basis: sensueel kashmier, vanille en patchoelie. Kortom, een musthave voor iedere vrouw.

Dit is dus mijn nummer één favoriet parfum. Toen hij net uit was en ik hem geroken had, heb ik hem ook snel aangeschaft. Het is zo’n bijzondere eigen geur en ik ben er dol op. Natuurlijk was ik super blij dat ik nu weer een nieuw flesje gekregen had omdat mijn andere al lang op was. Ik heb dus een normale maat en een mini gekregen. De mini is eigenlijk de tester/sample van Lady Million, maar wordt weinig uitgegeven in de winkels. De mini bevat 5ml en is dus niet te koop in de winkels. Ik ga dit formaat flesje dan ook nooit weggooien en lekker bewaren in mijn stash. Lady million vind ik eigenlijk tot de iets zwaardere geuren horen en draag ik dan ook het liefst ’s avonds.

Lady Million Eau de parfum is te koop bij de luxere parfumerieën.

30 ml €42,50

50ml €53,50

80ml €78,35

Vorige

Catrice mono’s goud & zilver

Volgende

Catrice – Intensif’ eye wet & dry shadow

16 Comments

 1. Leuk! Zelf was ik ook al heel lang van plan om hem te kopen, maar ik ga binnenkort eens op zoek naar de kleine versie ervan aan een ketting, maar die is in crèmevorm volgens mij :)

 2. heb die nog niet uitgeprobeerd :) ben wel fan van hun ultra violet en black xs

 3. Ik heb deze nog niet uitgeprobeerd maar ik denk wel dat deze lekker ruikt. :)

 4. Deze lijkt me echt zalig!

 5. Ook ik heb hem en heb ook de bodylotion besteld. Het ruikt fantastisch ook al ruikt hij nogal gelijkaardig naar Diamonds van Armani (die ik ook heb). Fantastische geuren!

 6. Deze is echt zo lekker!

 7. Dit parfum lijkt me echt heerlijk!

 8. Heel lekker geurtje! Hopelijk heb je er lang plezier van :)

 9. Wat ziet hij er mooi uit zeg! Ik ben wel nieuwsgierig naar de geur, aangezien hij er echt oogverblindend uit ziet. :)

 10. hij ruikt echt super en de mannenggeur One million vind ik ook zoooo lekker !

 11. Rich

  Ik heb zojuist een 30 ml gekocht maar er ik kan et niet gebruiken hoe gebruik je het? Openen? Zit er een laagje op die Eraf moet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén