Twilight – immortal Twilight

twilight parfum, geelgroen look,massage,masker 016
Waar maak je een Twilight fan nou gelukkig mee? Natuurlijk een parfum die gebasseerd is op Twilight! Een poster of een foto o.i.d. is geweldig, maar een parfum dat je op kan doen en op die manier de hele dag Twilight te dragen is natuurlijk nog veel beter!

Degene die de film en de boeken hebben gelezen weten dat er regelmatig over de geuren van de wolfen en vampieren word gesproken. Het is moeilijk om daar een geur bij te ruiken, omdat dat nou eenmaal niet kan. Benieuwd hiernaar was ik natuurlijk wel. Toen ik ook zag dat er een parfum van Twilight was, wist ik dat ik hem moest hebben. Ik was erg benieuwd naar de geur en ging dus op zoek naar waar ik de parfum het meest voordelig kon kopen en of hij überhaupt nog in Nederland te koop was.

Ik wachten eerst een paar weken, maar op een gegeven moment dacht ik: het is nu of nooit, want voor je het weet is de parfum niet meer te koop in Nederland (Twilight gekte is dan misschien over) en de korting is dan misschien ook wel weg. Ik bestelde de parfum trouwens bij www.parfum-klik.nl Ik denk dat ik de parfum binnen 5-7 dagen binnen had. Ik vond dat nog best snel, want toen ik op de doos keek zag ik dat de parfum uit Engeland kwam in plaats van Nederland (waar ik de parfum bestelde).

Ik betaalde bij de webshop met paypal. Mocht je nog geen paypal hebben, het is een superhandig betaalmiddel en je kunt er ook mee op Ebay bestellen (lekker voordelig). Voor de parfum + douchegel betaalde ik €13,85. Daar kwamen nog wel verzendkosten van € 3,95 bovenop. Alsnog vind ik het heel erg voordelig, want in de tijd dat ik op Ebay keek vroegen ze er belachelijk prijzen voor. De parfum bevat 30 ml en de douchegel 150 ml. Best veel voor zo’n prijs! Het is trouwens een eau de toilette.

twilight parfum, geelgroen look,massage,masker 001
Als eerste de verpakking. Er zit plastic voor de parfum en douchegel. Hier zie je een foto van Edward & Bella. Het geeft een leuke extra voor mij. Maar toen ik de achterkant omdraaide zag ik iets wat ik niet had gezien toen ik de parfum bestelde. Een foto op karton van Edward & Bella die elkaar gaan kussen. Ik vind dat heel erg leuk, want door de kartonnen doos kan ik deze rechtop zetten en is het net een kleine poster. Jullie kunnen het wel raden; deze staat te pronken in mijn kamer. Hij is niet heel erg groot, minder dan 20 x 20 cm. Klein, maar toch leuk om af en toe naar te kijken. Het herinnert mij aan de dingen die ik geleerd heb van de film en veel dieper gaan dan de film, maar mijn kijk op de wereld en het leven hebben veranderd.
twilight parfum, geelgroen look,massage,masker 006

twilight parfum, geelgroen look,massage,masker 016
twilight parfum, geelgroen look,massage,masker 012
De parfum zelf is paars en als een diamant achtige vorm afgesneden (Edward!). Aan de achterkant is hij plat. Op de achterkant staat nog licht immortal twilight met een veer. Ook is hij doorzichtig zoals de meeste parfums. Simpel, maar mooi. Verder zit er nog een brons/oranje kleur op de doppen verwerkt.

twilight parfum, geelgroen look,massage,masker 020
Maar dan de geur. Ik verwachte een vieze geur, omdat de wolven en vampiers altijd negatief over de geuren van elkaar praten en immortal (onsterfelijk) mij nou niet echt lekker leek ruiken. In ieder geval had ik een mysterieuze geur verwacht, maar de geur ruikt lekker! Ook Jorinde vind hem lekker ruiken. Hij ruikt naar zoete citrusvruchten. Ik ben dol op citrus dus de parfum is naar mijn idee zeker geslaagd Ook ruik ik nog rozen (lichtjes). De geur blijft niet de hele dag zitten, maar na een paar uur ruik ik hem zeker nog. Daar ben ik erg blij mee, want vaak ruik ik na twee uur een geur al niet meer.

Ik ben erg zuinig met de geur en draag hem niet vaak, omdat ik er lang mee wil doen. De verpakking van de parfum en doos bewaar ik sowieso, vanwege de speciale band die ik met Twilight heb. Het is een van mijn grootste inspiratiebronnen voor mijn looks, waar jullie zo gek op zijn.

Vorige

Catrice – Limited Edition ‘Coolibri’

Volgende

Project ‘NYX pigmenten’ #1 Gold

24 Comments

 1. Heel leuk setje!

 2. Wat een leuk setje, ziet er inderdaad mooi uit!

 3. bij een paars flacon had ik ook eerder een zwaar parfum verwacht :) gelukkig was het niet zo

 4. Wat leuk dat ze een twilight parfum hebben, ik ben benieuwd naar de geur :)

 5. Het design van het flesje is geweldig!

 6. Wat een toffe set! Ik snap wel dat je er zuinig op bent!

 7. Ik ben erg benieuwd naar de geur! Ik vind het een leuke set!

 8. Wauw de set ziet er echt prachtig uit.

 9. Die parfumgeur lijkt me echt heel lekker!
  xoxo

 10. Oooh wat leuk zeg, heel leuk zo’n parfum :D

 11. Ik wist helemaal niet dat er ook een parfum van was. Leuk! Ben er benieuwd naar. :)

 12. Ik wist niet eens dat Twilight een parfum had uitgebracht, amazing! De geur leek mij ook donker, of nouja, zwaar, maar dat is dus niet het geval. ^^

 13. Het flesje ziet er heel mooi uit! Echt een sieraad voor op je make-uptafeltje!

 14. Ik ben geen fan van vampierenfilms maar heb wel twee Twilight oogschaduwen die gewoon prachtig zijn!!!

  • Amanda

   Ik wil die oogschaduwen ook nog een keer gaan kopen, lijken me erg mooi. Heb je er toevallig een artikel over gemaakt?

 15. Deb

  Klinkt erg goed! Ik ben ook dol op de geur van citrusvruchten.

 16. Die fles is zoo mooi, hij zal ook wel lekker ruiken x

 17. Ik denk niet dat ze een vis geurtje willen verkopen, dus verbaasd ben ik niet dat hij niet stinkt. Ik vind het best grappig dat je zo fan bent (ik bedoel dit niet negatief hoor!) het is schattig gewoon :)

  Mooi flesje en dat prijsje, oh dat valt goed mee vind ik.

 18. twilightje

  waar kan je deze kopen?

 19. s

  Is deze ook niet gewoon in de winkel te koop? Heb de parfum hier nergens gezien in de winkels.

 20. Q

  Omg .. ik ben al 1 jaar opzoek naar deze parfum .. maar hij is nergens meer te koop ik vind dit echt zo jammer hij is alleen nog maar op ebay te koop alleen heb geen paypal en alles dus ik denk dat ik niet meer aan deze parfum kom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén