Project ‘NYX pigmenten’ #1 Gold

 

 

 

 

 

Ik ga starten met een nieuw project en ik noem het: project NYX pigmenten. Laatst bestelde ik zo’n 20 NYX pigmenten bij www.enchantra.eu omdat ze afgeprijsd waren naar € 1 per stuk. Ik wilde ze al heel lang hebben en heb bijna alle kleuren besteld die ze hadden, behalve de donkere kleuren omdat ik al heel erg veel donkere oogschaduws heb. Vandaag zien jullie de eerste look van deze reeks!

Nagellak, Nyx look 251
Ik ga proberen om looks te maken met steeds andere pigmenten van NYX. Op deze manier ga ik ze allemaal gebruiken en leer ik met pigmenten werken. Ik vind het leuk om heftige, niet draagbare looks te maken en op deze manier gaat dat zeker lukken! Ik daag mezelf uit, omdat ik telkens nieuwe kleuren ga gebruiken. Vandaag heb ik gekozen voor het thema goud! Een prachtige kleur, die ik veel te weinig gebruikt.

Nagellak, Nyx look 175
Nagellak, Nyx look 187
Hoe heb ik deze look gemaakt en met welke producten?
Ik begon met de Too Faced Shadow Insurance, zodat de pigmenten goed zouden blijven zitten. Daarna begon voor mij het echte werk; de pigmenten! Ik depte de gouden kleur Yellow Gold Pearl in mijn binnenste ooghoek en onder mijn onder wimpperand. Daarna plaatste ik roze/bruine/licht oranje kleur over mijn gehele ooglid. Hiervoor gebruikte ik Mink Pearl. Ik wilde graag een donkere crease waardoor je het contrast met de glitters goed zou kunnen zien. De kleur die ik in mijn crease gebruikte was Walnut Pearl. Deze kleur plaatst ik ook onder mijn onderste wimperrand aan de buitenkant en vervaagde deze met de gouden kleur.

3
4
1
5
En dat de parel der NYX pigmenten op dit moment: Hot Gold. Een prachtig glitter pigment die niet alleen goud in zich heeft, maar ook oranje, blauw/paars, geel , groen. Ik vind hem echt super mooi! En ik denk jullie eigenlijk ook wel ;) Deze plaatste ik in mijn binnenste ooghoek en nog een stukje naar beneden. Deze glitters blijven super goed zitten door de two way gel van Make Up Studio. Een top product die ik niet zou kunnen missen.

De mascara die ik gebruikte was de Maxfactor Masterpiecemax. Op mijn lippen draag ik een nude lipstick die vrij dicht bij mijn eigen kleur lippen zit: Catrice – Victoria (LE). Mijn wenkbrauwen heb ik voor de verandering maar weer eens ingekleurd en het effect bevalt me goed. hiervoor gebruikte ik het Catrice wenkbrauwpotlood in 030 Brow-n-eyed Peas.

2
7
Na mijn ogen doe ik vaak pas mijn gezichts make up, omdat ik vaak fall out heb en dit dan eerst goed weg kan werken. Zo krijg ik geen glitters door mijn foundation. Ik gebruikte een combinatie van Catrice photo finish en de Infinite matt. Ik plaatst ook nog wat concealer op rode plekjes in mijn gezicht. Hiervoor gebruikte ik de Essence forget it! coverstick pencil in 01 natural beige.

Ik vind de look zeker geslaagd en ben erg tevreden met het resultaat. Ik vind het steeds leuker om mijzelf uit te dagen en nog mooiere looks te maken. Dit is waar ik echt naar toe wil, heftig maar mooi. Ik hoop dat jullie de look net zo leuk vinden als ik.

Vorige

Twilight – immortal Twilight

Volgende

Home scents – The beauty bakery

27 Comments

 1. Ik vind hem erg mooi! Het goud maakt het heel chique

 2. Mooie look en dat goud springt er inderdaad wel uit !

 3. wauw dat heb je erg mooi gedaan! prachtige kleuren!

 4. Ohh wat leuk! Ik vind je look heel mooi! En ben benieuwd naar alle 20 pigmenten, wauw wat veel hihi! :-)

  • Amanda

   Dank je wel. Ik ben bezig om ze te swatchen, maar dat is nog al een werk. (zacht uitgedrukt haha) Komt nog een artikel van als ik klaar ben met swatchen.

 5. Wauw, dat goud in je binnenste ooghoek is echt prachtig!

 6. Wauw, erg mooi gedaan!

 7. Die gouden binnenkant is echt heel gaaf!
  Ik vind zelf die NYX pigmenten ook wel mooi, maar ik weet van mezelf dat ik nooit “losse” producten pak, dus koop ik ze maar niet :)

 8. Mooi, ik had het goud in de ooghoek alleen iets subtieler gedaan.

 9. dat goud maakt het af :)

 10. Het goud in je binnenste ooghoek is een prachtige kleur!!!!

 11. Deb

  Prachtige creatie! De Outer V doe jij altijd heel mooi en het blend werk is weer subliem gedaan!

 12. Super mooie look! NYX is zo’n fijn make-up merk!

 13. wauw supermooi!xxx

 14. Mooie ooglook! En die pimentatie vind ik ook heel goed! <3

 15. Echt een hele mooie look!
  x Ella

 16. Mooi, maar far too much voor overdag!

 17. Ik vind het goud in je ooghoek iets te heftig maar verder echt prachtige ooglook!

 18. Gorgeous look, ik ben echt een fan van de tint in je binnenste ooghoek! De gouden glitters zijn amazing. :)

 19. Wauw, heel mooi gelukt! Ik zat net ook naar de pigments te kijken. Misschien toch maar iets bestellen…

 20. Wat een mooie look! Die kleur in je binnenste ooghoek maakt het helemaal af x

 21. Wauwie, best apart en heavy but i like it!

 22. Wauuwhh die glitterss!! love it!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén