Home scents – The beauty bakery

Vandaag een review van home scents die ik een paar maanden terug heb besteld bij The Beauty Bakery.

Dit zegt The beauty bakery zelf over de home scents:
”Geuren hebben een grote invloed op je state of mind. Plaats een home scents in je geurbrander, waxinelichtje eronder en je huis vult zich met de heerlijke geuren van versgebakken appeltaart tot je favoriete parfum. Je kunt zelf geuren mixen totdat je, je eigen perfecte huisparfum hebt gemaakt”.

Zelf heb ik drie verschillende soy wax home scents gekocht namelijk, baby powder, Apple pie ( aan mijn zusje gegeven ) en Xmas dreams. Ik snijd de home scents eerst in twee stukken en leg één deel daarvan op mijn geurbrandertje. Zodra ik het waxinelichtje aansteek begint hij te smelten en een heerlijke geur te verspreiden door mijn huiskamer. Als je het waxinelichtje hebt uitgeblazen wordt de soy wax gewoon weer hard van structuur. Ze beloven ongeveer tien uur geur af te geven, maar bij mij en mijn zusje is dit helaas niet waar. Ze ruiken in het begin heerlijk, maar geven na 2 keer te hebben aangestoken ( 2 x een half uur ) al geen geur meer af.  Ik zal ze helaas dan ook niet meer aanschaffen.

De soy wax home scents bevatten 25 gram en kosten € 1,90 per stuk.

Benieuwd naar deze home scents en weten welke geuren ze nog meer hebben? Ga naar www.thebeautybakery.nl

Vorige

Project ‘NYX pigmenten’ #1 Gold

Volgende

Lush – Each peach (and two’s a pair)

11 Comments

 1. Ik wil ook al heel lang iets bij the beauty bakery bestellen, het ziet er allemaal zo veelbelovend uit !
  x Ella

 2. Jammer dat de geur niet zo lang houdt! Ze lijken me wel erg lekker ruiken!

 3. Ik wil nog heel graag homescents, ik heb al heel lang zo’n brandertje staan, maar er heeft nog nooit iets ingebrand, balen!

 4. spijtig dat hij niet lang geur afgeeft :(

 5. Jammer want dat valt heel erg tegen :/

 6. Jammer dat de geur niet zo lang houdt!

 7. Jammer dat de geur niet zo lang houd! Het lijkt me wel fijn om zo’n oliebrandertje/ home scent brandertje te hebben in mijn kamer

 8. jammer dat het niet zo lang blijft hangen…

 9. Jammer van de kortje duur, maar ik ben wel heel erg benieuwd!

 10. Wat jammer dat je de geur niet zolang blijft ruiken! Die geuren klinken wel erg lekker, vooral die apple pie!

 11. Hmm, ze lijken me heerlijk ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén