Kryolan Make-Up Kalender

Kryolan kalender, home shoplog 001
Van Kryolan viel er laatst een prachtige kalender op mijn deurmat. Ik was erg onder de indruk van deze kalender. Meestal zijn kalenders erg saai, maar dit is een prachtig exemplaar om naar te kijken. Elke make up liefhebber wil zo’n kalender wel hebben hangen denk ik. Het leek mij leuk om deze kalender aan jullie te laten zien.

Kryolan kalender, home shoplog 049
De kalender is echt super groot. Bij een kalender denk je meestal aan een A4 formaat, maar deze kalender is een stukje groter. Ik heb mijn voeten in het hoekje van de kalender geplaatst zodat je kunt zien hoe groot de kalender is. e kalender is 41 x 55 cm en is gedrukt op zwaar, glanzend papier. Ik vind de kwaliteit van de kalender erg mooi en het papier zal niet snel scheuren. Mits je er natuurlijk voorzichtig mee om gaat. Het is en blijft papier, maar wel iets dikker papier dan gewoon papier. Tevens vind ik het papier ook erg mooi glanzen zoals Kryolan beloofd. Dit zal je hieronder ook kunnen zien bij de foto’s die ik heb gemaakt.

Kryolan kalender, home shoplog 041
Bovenaan de kalender zit een haakje waaraan je de kalender op kunt hangen.

Kryolan kalender, home shoplog 001
Kryolan kalender, home shoplog 006
Kryolan kalender, home shoplog 054
Dit is de voorkant. Ziet deze er niet prachtig uit? Die make up, ik vind het er geweldig uit zien. Helemaal mijn smaak, maar ik had ook niet anders verwacht, want Kryolan is een merk dat goed bij mij past. Ik vind het een lust voor het oog.

Kryolan kalender, home shoplog 017
Kryolan kalender, home shoplog 022
Onder aan elke foto vind je de kalender met datums, dagen en de maand.

Hieronder volgen foto’s van verschillende maanden van de kalender.

Kryolan kalender, home shoplog 018
Er staan ook enkele mannen op de kalender. Check die rode rook die uit het potje komt wat hij in zijn hand heeft. Zo gaaf!

Kryolan kalender, home shoplog 020

Kryolan kalender, home shoplog 024
Bijzondere vorm.

Kryolan kalender, home shoplog 026
Bij deze look vind ik vooral de ogen erg mooi opgemaakt. Ik maak mijzelf ook regelmatig op met deze, ik noem het maar even voor het gemak, waaiertechniek bij mijn ogen. Het maakt je ogen een stuk spannender, breder en mooier van vorm vind ik zelf.

Kryolan kalender, home shoplog 029
Een naturel look.

Kryolan kalender, home shoplog 033
Dit is gaaf gedaan. Heel creatief!

Kryolan kalender, home shoplog 035
Whoooh, jelly! Geeft wel een cool effect. Net alsof ze haar hoofd in een roze stroperig goedje heeft geduwd.

Het is volgens mij wel duidelijk, ik ben fan van deze kalender. Ik vind hem onwijs mooi en echt een kunstwerk om aan de muur te hangen. Het is een kalender die je niet zo maar in de winkels kan tegen komt. Dat maakt hem des te leuker en unieker! Zelf mijn moeder was onder de indruk van deze kalender. Ik denk dat dit een perfect cadeau is voor iemand die dol is op make up of grime. Ik weet dat ik heel 2014 veel plezier van deze kalender zal hebben.

De kalender kost € 15,00 inclusief verzendkosten en is te bestellen op de website van Kryolan. Hou mijn blog goed in de gaten, want er volgt nog een winactie waarbij jij kans kunt maken op deze kalender.

Wat vind jij van deze kalender?

Vorige

Opgemaakt – november 2013

Volgende

Winactie – 5 x Kryolan make up kalender

  1. faat

    Ik vind hem supermooi! Zoals je zelf zegt echt een kunstwerk aan de muur!

  2. ziet er gaaf uit :D

  3. Mara

    Echt een kalender voor jou!
    Zelf heb ik er eigenlijk nooit een, alleen een agenda.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén