Lush – Each peach (and two’s a pair)

clip_image002

Vandaag ga ik voor jullie een van mijn favoriete producten van Lush reviewen, namelijk de massagebar: Each peach and two’s a pair massagebar. Benieuwd waarom deze zo favoriet is?

Wat zegt Lush zelf over de massagebar?
”Voor mensen die tijdens de donkere maanden niet meer uit die put te trekken zijn, ontwikkelde Mark Each Peach. Brengt gegarandeerd een lach op ieders gezicht. In tegenstelling tot wat de naam misschien vermoeden, bevat dit product geen peren of perziken. Maar wel heel veel voedende mangoboter om je huid een flinke dosis vitaminen te geven en de citrusoliën van: limoen, zoete sinaasappel, mandarijn en grapefruit. Allemaal geven ze extra energie en een goed humeur. Dit alles wel in goede balans, zodat je er geen hysterische toestanden volgen. Tenzij je masseur je kietelt natuurlijk…..”

De massagebar ruikt inderdaad naar citrusgeuren. Voorheen vond ik dit altijd een nare geur, maar de laatste tijd ben ik er ontzettend dol op. Hoe meer citrus, hoe beter! Mijn vriend is ook dol op deze geur en kiest altijd deze als hij een massagebar mag kiezen. De geur is wel overheersend, dus als je niet van citrusgeuren houdt kun je deze beter skippen.

Ik vind de massagebars van Lush ontzettend handig, omdat je zelf kunt bepalen hoeveel olie je wilt hebben. Ik houd de bar een paar seconden op mijn huid waarna hij gaat smelten. Door de warmte van je huid gaat hij vrijwel direct smelten. Ik vind dit veel makkelijker dat olie uit een fles, omdat je hierbij zelf de hoeveelheid kan bepalen. En ik ook geen fles hoeft dicht te drukken met glibberige handen, omdat ik de massagebar bewaar in de verpakking die Lush erbij doet, namelijk een papieren verpakking.

De massagebar kost € 10,25 wat ik een redelijke dure prijs vind, omdat de bar snel op gaat (ik gebruik hem erg graag en veel!) Je krijgt hiervoor 65 gram. Maar daarentegen krijg je wel een heerlijke geurende olie terug die je lang blijft ruiken en je huid goed voedt.

Vorige

Home scents – The beauty bakery

Volgende

Lush nieuws!

11 Comments

 1. Die citrus geur lijkt me ook heel erg lekker!
  Klinkt fijn :)

 2. Hij klinkt erg fijn! Toch moet ik nog steeds wennen aan het idee van een zeep. Door de ruwe zepen van vroeger heb ik er niet zoveel mee, terwijl de zepen van Lush erg fijn schijnen te zijn. Ondanks dat dit geen zeep is maar een olie kan ik het nog moeilijker bevatten dat het zo makkelijk smelt op je huid. Maar ik geloof je natuurlijk direct! En vind het wel een grappig idee eigenlijk. Leuk om mijn vriend eens cadeau te doen misschien, mag hij het op mij testen ;-)

  • Amanda

   De zepen van Lush zijn erg fijn! Vooral de milky achtige, deze drogen de huid niet zo erg uit. Mijn vriend vind het altijd wel leuke producten, die massagebars van Lush. En ik vind ze echt 10 x beter dan massagepolie’s. Deze blijven echt veel langer op de huid waardoor je langer kunt masseren :D

 3. citrusgeuren vind ik echt verkwikkend :)

 4. ;lijkt me een erg fijn product!

 5. Klinkt erg fijn!

 6. Ik hou ook erg van citrus geuren! Deze lijkt me erg lekker ruiken ^^

 7. Hij is fijn hé ! Ik ben een echte citrusfan :)

 8. Ik ben zo benieuwd naar dit product, lijkt me heerlijk!

 9. hmm. lijkt me heeerlijk!

  check m’n site ;)

 10. Heerlijke massagebar, dat klinkt goed! Citrus vond ik ook voorheen niet zo lekker, tegenwoordig kan ik de geur wel luchten. :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén