Color Club – Fashion addict


Vandaag laat ik jullie een prachtige paarse holografische nagellak zien. Namelijk fashion addict van Color Club. Nadat ik een swatch van deze nagellak had gezien moest ik deze hebben. Paars is een van mijn lievelingskleuren en dit in combinatie met een holografisch effect vind ik geweldig. Ik heb nog steeds geen spijt dat ik dit lakje heb gekocht en na de swatches gezien te hebben zullen jullie wel begrijpen waarom. De lak heeft twee laagjes nodig om goed te kunnen dekken.


Zien jullie het mooie holografische effect? Ik vind het prachtig, maar ik kan begrijpen dat het voor sommige dames ‘to much’ is. Ik draag zulke nagellakken overdag, maar je kunt het natuurlijk ook alleen naar een feestje dragen.

Deze nagellak heb ik gekocht op www.nailpolishfashion.nl Hij kost € 4,95 en bevat 15 ml.

Vorige

Nieuwe uitslag Lush winactie

Volgende

Catrice mono’s goud & zilver

14 Comments

 1. Wauw! Echt prachtig!

 2. Wat een supermooi lakje! Ik vind holos echt heel mooi!

 3. Wow, wat een effect! Zeker voor de zomer lijkt me dit fantastisch, als je een lekker gebruinde huid hebt^^

 4. Wauw, die kleur is echt prachtig!
  Een soort glitterend lavendel!
  Liefs, Charlie

 5. Ik houd van holografische lakken, prachtig! Vooral deze, de finish is echt amazing. :)

 6. Dat is een mooie kleur zeg! Prachtig!

 7. Wat vet! Krijg ook echt weer zin in lente en zon :)

 8. Deb

  Wat een prachtig kleurtje! Doet me denken aan fuchsia da’s ook een holo lakje dat ik heb van GlitterGal (maar deze is veeel goedkoper, wow!). Mooie foto’s en erg mooi gelakt!

 9. Wauw, deze is echt beeldschoon! Geweldige kleur!

 10. Wauw, die is echt moooi!

 11. ziet er zo sprookjesachtig uit :)

 12. Dit is echt een super mooi lakje, het laat me een beetje denken aan dirty berry ofzoiets van catrice xx

 13. prachtig lakje! ♥

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén