Make Up Studio – Ivory Gold

m2
Als er één oogschaduw zou moeten zijn die ik iedereen kan aanraden is het wel Ivory Gold van Make Up Studio. Voor de neutrale dan wel de gekleurde oogschaduws zou ik jullie anderen aanraden, maar als ik een mix tussen deze twee moeten maken is het Ivory Gold. Wil je weten waarom? Lees dan snel mijn review!

Jullie weten dat ik een grote liefde heb voor het merk Make Up Studio. Het is classy, van goede kwaliteit en bevat de meest geweldige producten. Ivory Gold is er daar één van.

m1
m2
De oogschaduw komt in een mooie zwartte verpakking, waarvan de dope deels mat is en deels doorzichtig. Hierdoor zie je de mooie oogschaduw al zitten. Een minpunt van de verpakking vind ik de dop. Je moet de oogschaduw opendraaien in plaats van dat je hem open kunt kleppen. Desondanks vind ik de verpakking ook erg chique en dat compenseert een hoop.

m3
mus konigninnenagels 050
P1460887
Ik ben een sucker voor baked eyeshadows of oogschaduws die er gebakken uitzien. Deze oogschaduw ziet er ook weer zo mooi uit. Deze kleur is zó ontzettend mooi. Hij is geel, maar ook weer goud. Deze kleur zit er net tussenin en in elk licht ziet hij er anders uit. Hij bevat een onwijs mooie gele/gouden gloed die zowel bij lichte dames als bij donkere dames goed zal staan. Ik denk dat hij het allermooist staat bij meisjes met een gele ondertoon.

g2mus6
Ik heb deze oogschaduw de afgelopen maand erg veel gebruikt, zo dol ben ik erop. In deze twee looks heb ik hem ook gebruikt. Daarnaast heb ik hem ook in mijn dagelijkse make up gebruikt. Ik draag hem zowel als highlighter op mijn ogen, als gewone oogschaduw en/of als highlighter op mijn gezicht. De kleur is multifunctioneel en als de zon schijnt zal je zien wat een mooie glow deze oogschaduw geeft. Hij fleurt je make up echt op en als je hem als highlighter in je binnenste ooghoek draagt zal hij je look omtoveren tot een geweldige look die net wat meer pit geeft dan zonder dit product. Je ziet al wat hij hier doet met gekleurde oogschaduws, moet je nagaan wat het effect is als je hem met neutrale oogschaduws combineert.

Het moge duidelijk zijn dat ik een grote fan ben van deze oogschaduw. Ik denk dat dit een echte toevoeging voor je stash is, omdat je hem met heel veel oogschaduws kunt combineren en hij je look zoveel mooier maakt met zo’n kleine toevoeging van deze oogschaduw.

Ivory Gold in een losse verpakking kost € 16,95 en bevat 1,8 gram. Tevens is hij te koop als refill. Dit houd in dat je de oogschaduw koopt zonder doosje. Je kunt hem dan plakken in een zelf samengesteld. Dan kost hij € 12,90. Hij is te koop in de webshop van Make Up Studio.

Spreekt deze oogschaduw jou ook aan?

Vorige

NYC – Foil Explosion Magic Earth

Volgende

Le Couvent des Minimes–Rituel de fete relaxant

24 Comments

 1. Mooie pigmentatie en kleur!

 2. Echt prachtig issie! Een mooie glans geeft ie af

 3. ik zou hem te weinig gebruiken denk ik :)

 4. ziet er super uit :D

 5. Ik ben ook gek op baked eyeshadows! Ik heb echt een identiek kleurtje van ivory gold, namelijk Urban Decay oogschaduw in X!

 6. Mooie looks heb je ermee gemaakt!

 7. Echt een heel mooi kleurtje waar je veel kanten mee op kan.

 8. Erg mooi! Ik vind gouden oogschaduws altijd prachtig staan!

 9. Ik had vroeger ook precies zo’n oogschaduw van Catrice maar die gaf bijna geen pigment af, alleen maar glitters #brrr deze daarentegen is wel helemaal super als ik jullie lovende woorden moet geloven ben benieuwd!

 10. Die is heel erg mooi!

 11. Prachtig kleurtje!

 12. Erg mooie kleur!

 13. Oh wauw, goddamn! Schitterende oogschaduw, volgens mij kan je hem ook licht als highlighter on tha cheeks gebruiken. Althans, zou ik wel doen.. I will put it alllll over the place! Trouwens, hebben jullie al mijn e-mails ontvangen? Gurl, ik zit te e-mailen als een baas! Oké, het zijn er maar 2. xD

 14. Wat een beeldschone kleur!

 15. mooie ooglooks heb je gemaakt

 16. Lin

  Dat is inderdaad een mooie kleur zeg! Wauw!

 17. Oeh wat een prachtkleurtje is dit zeg.. hele mooie kleur goud en perfect voor elke look!

 18. Wauw wat een plaatje zeg! Hier gaat mijn portomonee spontaan van lopen. Ik heb zelf Take off ook een pracht van een oogschaduw.

 19. Deb

  Wat een super mooie oogschaduw en geweldig effect geeft deze! Zou zeker ook iets voor mij zijn.

 20. oehh die is prachtig

 21. hele mooie kleur, inderdaad erg mooi als highlighter!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén