NYC – Foil Explosion Magic Earth

nyc
Toen de Foil Explosion nagellakken aan mij geïntroduceerd werden op het Coty event was ik verrast. Dit lakje dekte al in één laagje. Ik was benieuwd of hij ook in één laagje op mijn lange nagels zou dekken, want vaak schijnt mijn witte tiprand nog door. Vandaag ga ik het je vertellen!

swatches coty bb cream 200
Het lakje heeft hetzelfde uiterlijk als andere NYC lakken. Ik vind het wel stijlvol en heb er eigenlijk niets op aan te merken. Het kwastje vind ik qua formaat goed lakken, alleen had ik liever gezien dat het een rond afgesneden borsteltje had. Hierdoor kun je toch makkelijk de vorm van je nagels volgen.

swatches coty bb cream 169
De lak dekt inderdaad in één laagje. In een bepaald licht kan hij nog wel een extra laagje gebruiken, maar mijn hele nagel is in één laag bedekt. Hij maakt zijn belofte dus waar. Eindelijk eens een lak die dat wel doet!

swatches coty bb cream 170
Helaas vind ik het resultaat zelf wat minder. Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van die lakjes waarbij je het streepjespatroon nog kunt zien. Hier bedoel ik mee dat je ziet in welke vorm ik mijn nagels heb gelakt met het borsteltje. Ik irriteer mij hier nogal snel aan en daardoor zal ik deze nagellak niet zo vaak met deze nagellak lakken. Ik ga hem denk ik nog wel eens gebruiken in een spons nail art. Dan heb ik denk ik minder last van dit streepjespatroon. Mocht jij je hier niet aan irriteren dan is dit wel de lak voor jou, want voor de prijs hoef je hem ook niet te laten liggen.

Hij bevat 9,7 ml en is verkrijgbaar in twee kleuren: groen (014 Magic Earth) en blauw (013 Aqua Mystic). De lak kost € 2,49.

Vorige

Tree houses

Volgende

Make Up Studio – Ivory Gold

22 Comments

 1. Jammer dat het resultaat wat tegenvalt, maar ik vind het kleurtje wel heel mooi :)

 2. Het kleurtje vind ik erg mooi!

 3. Oeh, mooi kleurtje! Ik moet erg wennen aan het effect, maar het is wel mooi!

 4. hmmz, ik vind de kleur opzicht wel mooi maar de finish niet zo XD

 5. kleurtje is prachtig jammer van het strepen

 6. ik vind het ook niet zo mooi, de streepjes en bovendien metallic is niet echt iets voor mij. Wel fijn dat hij echt in een laagje al dekt

 7. Ik vond ze ook een beetje tegenvallen…

 8. ik zie niet graag metallic lakjes

 9. Ik vind de kleur erg mooi, helaas wel jammer van het streperige effect, dat vind ik zelf ook niet zo mooi.. xx

 10. Fijn dat hij in laag dekt. Maar ook ik irriteer me aan het streperige. Dit is met deze dekking wel een fijne lak voor stempelen inderdaad.

 11. Niet echt mijn kleur maar ziet er best gaaf uit

  XO

 12. Kleur is mooi! Strepen helaas wat minder!

 13. Hmm…ook niet mijn smaak. Zonder strepen had ‘ie er al een stuk beter uitgezien :)

 14. Het is wel een mooie kleur, jammer van de streepjes..

 15. Mooi kleurtje! Alleen jammer dat het zo streperig is en je van die “spikkeltjes” erin krijgt, soort van stofjes ofzo? Maar wel súper dat het in 1 keer dekt!

 16. Mooie kleur! Jammer dat je de strepen er goed door ziet.

 17. Wat een prachtig kleurtje!

 18. Deb

  Mooie kleur, jammer dat hij tegenvalt.

 19. Mooi lakje!!
  Eefje

 20. De dekking en prijs zijn toppie, maar de kleur en finish houden mij toch tegen. Helaas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén