Kerst 2014 448
Mijn zus kwam laatst tot de conclusie dat mijn winterschoenen van vorig jaar echt niet meer konden. Er zaten gaten in en ze zagen er afgetrapt uit. Eigenlijk vond ik het veel te duur om nieuwe schoenen aan te schaffen (je bent meestal toch € 100 kwijt voor een degelijk paar goede schoenen). In de V&D kwam ik een paar tegen wat er zo goed uit zag dat ik ze wel mee moest nemen! Vandaag laat ik ze aan je zien.

Kerst 2014 444
Kerst 2014 440
In eerste instantie wist ik niet of ik ze nou gaaf vond of niet. Er klopte iets niet aan deze schoenen totdat ik me besefte wat, ze lijken op van die bergschoenen. Toen ik dat wist kon ik dat gauw naast mij neerleggen, want de schoenen voelden heel stevig aan en toen ik ze aandeed was ik verkocht. De meest warme schoenen die ik ooit heb gedragen!

Kerst 2014 450
Kerst 2014 456
Ze zijn gevoerd met ik vermoed wol en de buitenkant is imitatieleer. De schoenen heb een vrij grove hak, maar ik heb daar geen last van tijdens het lopen. Ook hebben deze laarsjes een grof profiel waardoor ik niet snel uitglijdt wat natuurlijk ideaals is in de winter. De schoenen zijn ook goed stevig en ondersteunen mijn enkels goed. Dit komt mede omdat je de veters wat hoger kunt strikken dan bij bijvoorbeeld een lage schoen of rits schoen.

De prijs viel mij reuze mee voor zulke stevige en warme schoenen. Ze kosten € 49,95 bij de V&D. Ik kocht ze met een 20% kortingssticker waardoor ze nog maar € 39,95 waren! Ik kan je de schoenen echt aanraden als je op zoek bent naar een goed, stevig en warm paar schoenen voor de winter.