Lente schoenen


De lente komt er aan en dat betekend dat de open schoenen weer naar buiten kunnen. Het wordt lekkerder weer, het zonnetje schijnt, je kunt weer open schoenen dragen en je teennagels mogen ook wel weer eens verzorgt worden. Esprit heeft momenteel hele leuke schoenen die ik je vandaag wil laten zien.


Als eerste wil ik dit paar aan jullie laten zien. Hier wordt je toch vrolijk van? Ik vind de hak leuk, de bandjes en natuurlijk de kleur. Want nu de lente in zich is ga ik automatisch meer kleur dragen. Als het s ’avonds wat kouder is en je gaat wat drinken op een terrasje kun je ook gewoon een lange spijkerbroek dragen. Dan nog steeds geven de schoenen een lente gevoel. Ze kosten € 89,95.


Als je het s ’avonds dan toch te koud vind voor open schoenen zou je ook bijvoorbeeld sneaker wedches kunnen dragen. Meestal vind ik ze er nogal lomp uitzien, maar deze totaal niet. Super vrouwelijk met zachte kleuren. Ik weet dat Jorinde al heel lang zo’n paar wil hebben. Ook deze kosten € 89,95.


Deze schoenen zien er zo chic uit. Ik zou willen dat ik er op kon lopen! Ideaal voor een date, want als een man dit afslaat weet ik het ook niet meer. Ik vind vrouwen op hakken er toch altijd wel mooi uitzien. Je gaat vanzelf mooier en rechter lopen. Deze kosten € 79,95. Deze zijn van echt leer gemaakt.


Maar ik zal eerlijk toegeven. ik loop het allerliefste op ballerina’s. Na de zomer heb ik meestal een paar helemaal afgelopen, maar er wel heel veel plezier van gehad. En als ik het heel warm heb trek ik ze gewoon uit onder tafel! Niemand die het merkt. Deze kosten € 69,95.

Al deze schoenen zijn hier te koop.

Welke schoenen dragen jullie het liefste in de lente? En wat vinden jullie van de schoenen van Esprit? Ik heb er zelf goede ervaringen mee. De kwaliteit is bij mijn schoenen altijd goed geweest en ze blijven ook vaak nog een tijdje mooi.

Ditisons2

 

Vorige

De mooiste Zoya lakjes

Volgende

Winnares Tas Season Bags

25 Comments

 1. Ik vind het eerste paar echt super leuk! Yaay!

 2. Het eerste paar en de laatste ballerina’s zijn tof!

 3. ik moet ook nog leuke schoenen voor de lente/zomer hebben. Het eerste paar vind ik echt heel leuk! :-)

 4. Die sneaker wedges zijn leuk!

 5. Die wedges zijn zo leuk!

 6. die eerste zijn gaaf

 7. Ah die sneaker wedges, wil ze al zo lang!

 8. die eerste schoentjes vind ik het leukste, lekker fel van kleur en n mooie hak!
  ik wil nog steeds leuke sneaker wedges.. in knalroze of iets met bloemenprint erop.. helaas nog niet kunnen vinden!

 9. De laatste twee schoenen zijn heel leuk!

 10. Ik vind de eerste heel leuk!

 11. Marije

  Het allereerste paar vind ik echt geweldig!

 12. Ik vind de eerste paar heel leuk!

 13. die roze wedge sneakers zijn heel mooi :)

 14. Zitten echt leuke exemplaren tussen!

 15. Ik heb hetzelfde probleem ik ben gek op hakken maar kan er maar moeilijk op lopen zonder zere voeten te krijgen. Dus draag meestal ook een paar ballerina’s helemaal af in een seizoen.

 16. Ik vind het moeilijk om met wedges te lopen (raar eh) en ik vind dat ze mijn voeten er zo gigantisch laten uitzien. Geef mij dus maar gewoon pumps of leuke ballerina’s :-)

 17. Wat mooie schoenen! Hopelijk wordt het gauw weer warmer zodat de zomerschoentjes uit het stof gehaald kunnen worden. For now zijn het nog steeds warme ugg’s die mijn voeten warm moeten houden.

 18. Lin

  Ik moet ook nog eens een goed stel flatjes aanschaffen. Deze zien er wel heel mooi uit!

 19. Ik vind ze allemaal erg mooi! Goshhh, ik en schoenen…

 20. Wat een leuke schoenen en kleurtjes!
  Moet voor de zomer ook maar even weer ballerinatjes aanschaffen die blijven makkelijk voor de zomer.

  Liefs Wendy

 21. Aaaaah, leuke shoes joh! Ik houd van gekleurde sleehakken. Voorheen vond ik dat niet, maar tegenwoordig heb je veel leukere varianten daarvan. Ik ga het liefst voor torenhoge high heels, lekker luchtig en je bounct dan ook zo lekker. xD

 22. die 1ste zijn leuk!

 23. De eerste sleehakken zijn wel leuk, maar ik vind het niet echt musthave’s. :)

 24. Oh ik hou van ballerina’s! :-) Die hoge gympen vind ik eerlijk gezegt niets voor mij, maar ieder zijn ding!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén