De lente in mijn huisje

lente 2014 042
Zoals de meeste van jullie wel weten woon ik sinds een maandje samen met mijn vriend. Om het huis lente proof te maken heb ik laatst met mijn moeder en zus wat planten en accessoires gekocht. Het leek mij leuk om deze aan jullie te laten zien om jullie ook alvast in de lente stemming te brengen.

lente 2014 026
Mijn dressoir kast met wat plantenstukjes, kaarsen en accessoires.

lente 2014 005
Deze leuke mand heeft mijn moeder opgemaakt met mos en bloembollen. Daarnaast hebben we er wat eieren en een kip en haan ingelegd.

lente 2014 003
lente 2014 042
De narcissen staan mooi in de zon te stralen. Ik kan zo genieten van planten. Elke dag kijk ik weer bewondert hoe ze weer een stukje verder zijn gegroeid. Wat kunnen de kleine dingen in het leven toch mooi zijn. Ik probeer mijzelf er aan te herinneren hiervan te genieten. Eigenlijk zouden veel mensen dit meer moeten doen. Het zorgt voor een gelukzalig gevoel van binnen.

lente 2014 010
In deze krans met eieren hebben we een glazen pot met narcissen geplaatst.

lente 2014 013
Maak kennis met mijn musje. Ik vind hem zooo schattig. Ik heb hem los op de krans gezet. Hij maakt het stukje minder perfect, maar aan de andere kant ook weer perfect, omdat hij het af maakt.

lente 2014 033
Deze lelie waxinelichthouders heb ik jaren geleden gekocht bij de wereld winkel. ‘s Avonds branden ze zo mooi. Dan zijn ze geel van binnen en groen aan de buitenkant. Ze passen perfect bij de lente.

lente 2014 028
Deze blauwe druifjes heb ik gekregen van mijn zwager en schoonzus. Ik vind ze zo leuk en knus staan.

Dit is de lente in mijn huis van de eerste weken. Inmiddels is er ook al een paas thema bij mij in huis te vinden. Ik hoop dat ik de komende weken tijd heb om daarover te schrijven. Ik heb de laatste weken minder geblogt, omdat ik een beetje in de knoop zit met mijzelf. Ik moet erg wennen aan het 4 dagen stage lopen + afstudeeronderzoek verrichten, het hebben van een eigen huisje wat wij moeten bijhouden, dozen uitpakken, huis inrichten, het wennen aan het huis (ik ben nog nooit in mijn leven verhuist), persoonlijke issues, andere prioriteiten. Alles is de me de afgelopen weken teveel geworden en ik heb dan ook al heel wat afgehuild. Ik ben mijzelf aan het ontdekken. Wie ben ik nou eigenlijk en waar sta ik voor, hoe wil ik mijn leven gaan inrichten, wat voor werk wil ik gaan doen etc. Nu gaat het weer de betere kant op en ik heb een gaatje kunnen vinden om dit artikel te schrijven. Ik heb geen tijd meer op 7 dagen in de week te bloggen, maar dat geeft niet. Het komt zoals het komt. Ik kijk wanneer ik er tijd en zin voor heb. Als je niet lekker in je vel zit denk ik dat het geen zin heeft om te bloggen, omdat je dan ook geen enthousiasme hebt voor producten etc. Ik wil wel leuke artikelen voor jullie blijven maken en geen verplichte artikelen maken waar de enthousiasme ontbreekt. Dat is niet hoe mijn blog bedoeld is. Ik wil vooral positiviteit blijven uitstralen.

Ik ben erg benieuwd of de lente al bij jou in huis te vinden is. Laat me in de comments weten hoe jij de lente in huis brengt. Wie weet kunnen we nog inspiratie bij elkaar op doen.

Vorige

Mijn tips voor een leuk avondje uit

Volgende

Verslag opening ‘Ruik de tijd’ Zuiderzeemuseum (met Barry Atsma!)

  1. Deb

    Wat goed om weer van jou te horen!!! Ik had je bijna gemaild omdat er al zo’n tijd geen updates waren geweest ;-) Ik vind je decoraties erg leuk en wat ik van je interieur zie ook! Heel mooi! Ik haal zelf de lente in huis met tulpen (gemixte boeketjes van tulpen vind ik erg mooi); narcissen en pastelkleurige kaarsen. En natuurlijk lekkere frisse geuren in de soy wax brander. XXX

  2. Super lekker om zo het voorjaar in je huis te halen! Ziet er echt goed uit :) XoXo Helen

  3. Ziet er supergezellig uit :-)

  4. dat staat echt heel leuk!!

  5. Wat leuk! Ik vind de tulpen en blauwe druifjes superleuk en ze passen écht bij de Lente ook. <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén