What’s in my shower #2

whats in my shower opgemaakt favorieten 084
Ik heb al eens eerder een what’s in my shower artikel gemaakt en vond dit erg leuk om te doen. Nu er al een tijdje andere producten in de douche staan leek het mij wel leuk om weer zo’n artikeltje te maken. Ik zal kort wat vertellen over de producten zodat het niet een te lang artikel wordt.
 

whats in my shower opgemaakt favorieten 071
Als eerste de haarproducten. Van links naar rechts:
*Andrélon Haar & Hoofdhuid shampoo. Deze moest ik maar eens op gaan maken, want hij lag al weer een aantal maanden geopend in mijn voorraadbak. Een prime, basic shampoo die ook nog eens lekker ruikt. Hij verslaat mijn Gliss Kur shampoo niet, maar dat verwachtte ik er ook niet van.

*Gliss Kur Shea Cashmere Conditioner. Wat moet ik hier nog over zeggen? Het is mijn lievelings conditioner. Ik gebruik hem nu denk ik al langer dan een jaar en niets verslaat deze conditioner. Mijn haar wordt er lekker zacht en verzorgt van en het ruikt ook nog eens lekker. Tevens koop ik hem bij de op = op voordeelshop voor € 2,00. Je begrijpt wel waarom dit een favoriet is.

*L’Oreal Elvive haarmasker. Dit is het favoriete haarmasker van Jorinde en daarom wilde ik hem eens gaan proberen. Ik vind het een heel fijn masker. Hij maakt mijn haar heerlijk zacht en verzorgend en ook dit product ruikt lekker. Jorinde vind hem wel fijner als mij, maar dat komt omdat zij heel erg pluizig haar heeft.

*Lush – New. Dit is een shampoobar van Lush die al bijna op is. Het is nog een klein plakje. Deze shampoobar is bedoeld voor vet haar en daarom kocht ik hem ook. Hij was boven de € 10,00 en dat vind ik toch wel een bedrag voor een shampoo. Als je bedenkt dat ik normaal € 2,00 betaal. Ik vind hem denk ik net zo fijn als mijn Gliss Kur shampoo. Ik doel hierop de tijd hoe lang mijn haar niet vet blijft. Ik hou het met deze net zo lang uit als mijn Gliss Kur.

whats in my shower opgemaakt favorieten 075
Dit zijn de gezichtsproducten die ik onder de douche gebruik.

*Burts Bees Facial Cleanser. Deze cleanser gebruik ik elke keer als ik ga douchen. Hij is lekker zacht en voedend voor mijn droge huidje.

*Dr van der hoog scrub. Deze scrub heb ik een keer uit een kortingsbak gegraaid en betaalde toen maar een paar euro. Ik ga hier ook geen review over schrijven, omdat hij uit het assortiment is. Ik vind het een basic scrub. Hij is op gel basis. In het begin vond ik dit erg raar, omdat ik het niet verwacht had. De meeste scrubs zijn niet op basis van gel.

whats in my shower opgemaakt favorieten 078
Dan de doucheproducten die ik gebruik en dat zijn er nogal wat.

*Zarqa Sensitive Bath & Showergel. Dit product staat nog niet zo heel erg lang in mijn douche dus ik kan er nog niet zo veel over zeggen. Het is een douchegel op basis van dode zeezout die lekker fris ruikt.

*Treets – Shower foam in Sweet Mango & Jasmine. Over deze douchegel is al een review verschenen. Ik ben verliefd op deze foam. Hij ruikt super lekker en is lekker zacht voor mijn huidje. Ik vind hem net zo fijn, al dan niet fijner dan de foams van Rituals.

*Rituals – Summer Rain douchegel. Deze douchegel was ik helemaal vergeten en toen ik hem laatst uit mijn voorraadbak rook, begreep ik niet waarom ik deze heb terug gezet. Hij ruikt zo ontzettend lekker. Hmmmm. Ik ga hem niet meer terugzetten, want elke keer als ik onder de douche sta pak ik deze de laatste tijd.

*Dove – Creme mousse. Over deze crème mousse verscheen laatst al een review. Wat een fijn product is dit zeg! Als ik met deze mousse douche wil ik eigenlijk de hele fles in één keer opmaken, zo fijn vind ik hem.

whats in my shower opgemaakt favorieten 081
En… nog meer doucheproducten! Ik weet het, ik ben erg maar ik hou gewoon enorm van afwisseling. Eigenlijk pak ik telkens weer wat anders als ik onder douche sta tenzij ik echt een tijdje fan van iets ben.

*Decubal – Body Scrub. Deze heb ik uitgekozen op mijn werk toen we uit verschillende producten iets mochten kiezen. Omdat mijn collega’s weten hoe fan ik ben van Decubal pakten ze die producten expres niet. Ik ben hem nog aan het testen dus hier kan ik nog niet te veel over zeggen.

*Lush – The Jilted Elf Jelly. Deze jelly is een Limited Edition en komt nog van Kerst vorig jaar. Zoals de meeste van jullie weten hebben Lush producten een beperkte houdbaarheidsdatum, omdat de producten vers gemaakt worden. Meestal is dit een jaar en dit product is dus eigenlijk al over datum. Dit is ook de reden waarom ik hem in mijn douche heb gezet. Hij moet gewoon op anders kan ik hem later weggooien. De geur vind ik iets te mannelijk en daarom pak ik hem niet zo vaak.

*Lush – Ro’s Argan Body Conditioner. Deze heb ik gekregen van de kerstvrouw. Hier was en ben ik nog steeds ontzettend blij mee. Ik ben ook deze nog aan het testen en ben er heel erg zuinig op, omdat je veel nodig hebt om jezelf in te smeren. De geur is goddelijk, hij ruikt naar rozen maar niet op een ouderwetse manier.

*Zeepje uit Duitsland. Dit is een zeepje wat ik in Duitsland heb gekocht. Hij is zo ontzettend fijn! Ik zou willen dat ze hem hier in Nederland verkochten. Als ik al niet zo veel zeep had, dan had ik al lang een bestelling bij de webshop geplaatst die deze zeepjes verkoopt.

*Lush – Northern Lights. Dit is een zeepje die uit de kerstcollectie komt van dit jaar. De kleur alleen al vind ik geweldig, want die ik neon geel. Hij valt gelijk op in je douche. De geur vind ik heerlijk. Hij ruikt naar limoen/citroen en dennen. Hmmm. Ik heb hier al eens een review over geschreven. Deze kun je hier vinden.

Dit waren alle producten die momenteel in mijn douche staan. Een hele hoop! *Sommige zullen het wel door hebben, maar dit artikel heb ik een paar maanden geleden al geschreven. Enkele van deze producten hebben jullie al gezien in opgemaakt filmpjes ;)

Heb jij ook zo veel producten in je douche staan? Hou jij ook zo van afwisselen? En wat is jouw favoriete product voor onder de douche?

Vorige

Nieuwe topper van Essence

Volgende

Sample review: The body shop, Goldwell en Missha

14 Comments

 1. Mijn douche staat ook aardig vol met allerlei heerlijke producten.. Leuk om te zien :)

 2. Mooie producten!

 3. Leuk om te zien :3

 4. Leuk om te zien! Ik word nu toch wel heel nieuwsgierig naar die conditioner hihi :-)! En het haarmasker wil ik ook nog wel is proberen!

 5. Oh wat heb jij veel in je douche staan! :) Leuke producten.

 6. veel producten :)

 7. Leuk om te zien hoeveel en welke producten je in de douche gebruikt!
  Ik heb om en bij 5 producten die ik gebruik, meestal wissel ik niet af eigenlijk. Ik heb een mandje in de douche staan, op de badrand en daar ligt dan alles in. Lekker makkelijk!

 8. Je hebt veel fijne producten in de douche staan!

 9. leuke producten x

 10. Wat leuk om te zien wat je allemaal onder de douche hebt staan! Die van mij staat ook helemaal vol, haha, en om dezelfde reden: ik vind het heerlijk om telkens wat anders te gebruiken :)

 11. Wat een fijne producten allemaal!

 12. Wat een mooie producten :)

 13. leuk om te zien , en wat heb je heerlijke producten onder de douche staan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén