Sample review: The body shop, Goldwell en Missha

IMG_3972
Vandaag heb ik weer een sample review voor jullie met een handcrème van The Body Shop, een volume gel treatment van Goldwell en een Nose pore cleaning patch van Missha. Lees verder voor mijn mening over de producten.

Goldwell ultra volume 60sec gel treatment

IMG_3974
Dit zegt truly yours over de Goldwell ultra volume 60sec gel treatment:
Floep: dik, bouncy catwalk haar in een minuut! Wie droomt van zo’n mirakel probeert deze treatment, packed met mineralen die je haar verdikken en verstevigen. Dat doet wat voor je.”Een kind kan de was doen, werkelijk: breng het masker met een masserende beweging op het haar aan. Minuutje laten intrekken en goed uitspoelen. Langer laten intrekken mag ook. Drogen als gebruikelijk. Hai, catwalk haar!

IMG_4006
Eigenlijk wil ik niet nog meer dik, bouncy haar omdat ik voor mijn idee al erg dik haar heb met veel volume, maar wilde hem toch testen voor de site. Voor een tube van 50 ml betaal je € 4,95. De lichtblauwe kleur van de gel vind ik erg leuk. Dit maakt naar mijn idee het product toch weer even anders. De geur van dit product vind ik heerlijk, ruikt lekker fris en een beetje komkommer achtig. Zoals ik al had verwacht doet dit product niets voor mijn haar. Ik heb ook geen juist haar om dit product te testen, want mijn haar is al super dik met veel volume. Het bouncy effect zie ik ook niets van terug. Misschien is het wat voor de dames met dun en futloos haar. Ik zou dit product zelf niet aanschaffen.

The Body Shop – Wild rose hand creme spf15

IMG_3982

IMG_3986
Dit zegt The body shop over deze handcrème:
Een uitzonderlijk lichte, niet-vette, vochtregulerende handcrème voor de rijpere huid. Hij bevat zonnefilter factor 15 om de huid te beschermen tegen UV-straling, en maakt pigmentvlekken minder zichtbaar.

IMG_3989
Schrik niet, maar zo zien mijn handen er in de winter uit als ze niet ingesmeerd zijn. Ik heb altijd last van droge, pijnlijke, gescheurde handen en smeer de hele winter alsof mijn leven er vanaf hangt.

IMG_3995

IMG_3998
De structuur van de crème is lekker dik, maar ik voel gelijk al dat hij niet romig genoeg is. De lekkere rozen geur vind ik erg fijn. Als ik mijn handen insmeer met deze crème voelt het als een laagje aan op mijn huid en trekt erg slecht in. Ik vind het fijn dat deze handcrème spf bevat, maar ik zal deze nooit aanschaffen omdat hij voor mijn handen niet rijk genoeg is.

Een tube bevat 100 ml en kost € 12,50.

Missha nose pore cleaning patch

IMG_3978

IMG_4007

IMG_4013
De missha nose pore cleaning patch zat als sample bij mijn bb cream setje die ik online kocht bij de bbcreamshop. Omdat alles er in een taal opstaat die ik niet kan lezen en er op de site ook geen informatie over te vinden is, moest ik het zonder gebruiksaanwijzing doen. Ik denk dat ik de patch sowieso verkeerd om heb gebruikt. Denken jullie ook? Helaas denk ik ook dat ik de patch te kort op mijn neus heb gehad, want ik zag maar weinig resultaat. Jammer dat er niet nog zo’n patch in het zakje zat zodat ik hem nog eens kon testen.

Ik zal geen van deze producten aanschaffen omdat ik ze niet fijn genoeg vind. Ik hou echt van samples. Ten eerste vind ik het leuk om ze uit te proberen en natuurlijk om miskopen te voorkomen.

Gebruik jij vaak samples of laat je ze versloffen in een la?

Vorige

What’s in my shower #2

Volgende

Lush – Ultra Bland

13 Comments

 1. ben benieuwd of die Goldwell treatment wel verschil maakt op dunner of fijner haar :3

 2. Fijn dat je deze producten hebt getest! Ik gebruik zelf nauwelijks samples.

 3. Oeh meid, ik heb ook zo een droge handen als jij, soms tot bloedens toe! Ik ben dus ook geobsedeerd door goeie handcremes :-)

 4. Samples laat ik meestal verstoffen….

 5. Hmm jammer van die handcreme van TBS! En de rest natuurlijk ook

 6. Ik heb veel goede dingen gehoord over de Goldwell zonnebescherming spray, maar dit product kende ik nog niet. Ik heb ook dik haar, dus zou het ook niet voor mezelf kopen. Jammer dat er niet echt een topproduct tussen zat, maar gelukkig had je samples en geen full size producten :)

 7. Kan je de samples bij TBS gewoon vragen? Of krijg je ze als je iets koopt? x

 8. Balen dat je over geen van de producten echt heel erg enthousiast bent. Ik ken (helaas) het probleem van de heel erg droge en kapot gescheurde handen.. Jammer dat deze handcréme niet de oplossing was.

 9. Hmm nee ik zou niet snel 1 van deze producten kopen. Heel makkelijk samples zo voorkom je zeker een hoop kosten

 10. Ik gebruik graag samples, leuk om zo nieuwe producten te proberen. :)

 11. Wat jammer dat de producten toch niet zo goed bevallen, maar gelukkig zijn het testers.

 12. leuk zo een revieuw, jammer van de producte maar goed dat het testers zijn. ik denk inderdaad ook dat de patch op zijn kop zit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén