Lush – Ultra Bland

3
Ultra Bland van Lush is sinds kort één van mijn favoriete producten geworden. Ik vind hem zelfs zo fijn dat ik hem niet meer weg zou kunnen denken onder de douche. Voor mij een reden om er meteen een review van te schrijven anders komt het er niet van zoals met zovelen favoriete producten van mij. Ze worden dan zo standaard dat ik vergeet er over te schrijven. Ik zou het zonde vinden als dit bij Ultra Bland gebeurd.

1
De verpakking is zoals bij alle Lush verpakkingen erg Lush-achtig haha. Ik hou er wel van. Niet zo strak, maar juist wat losser.

2
Ik vroeg de vorige keer bij Lush een proefje van Ultra Bland, omdat ik niet zeker wist of ik dit nou wel een fijn product zou vinden. Desondanks was ik er wel benieuwd naar. Ik deed wat op een watje en probeerde mijn mascara van mijn ogen af te krijgen, maar er gebeurde niets… Teleurgesteld vertelde ik dit aan een meisje uit mijn klas die bij Lush werkt. Toen vertelde zij mij dat ik dit product ook heel anders moest gebruiken. O vandaar dat het niet werkte!

Je moet het als volgt gebruiken:
Pak een beetje Ultra Bland en wrijf dit over je make up, dus je ogen en je gezicht. Wrijf dit er echt goed in en pak daarna een warm washandje en wrijf als het ware de Ultra Bland af op je washand. Je zult zien dat je washand heel erg vies wordt van de make up. Door de warmte van het water en de washand haalt deze reiniger al je make up er af. Ik lieg het niet als ik zeg dat deze reiniger zelfs mijn heftigste looks er af kan krijgen en dat wil heel wat zeggen! Een enkele keer haalt hij niet alles weg, maar dat is dan mijn eigen schuld, omdat ik Ultra Bland dan niet overal goed heb aangebracht. Ik vergeet het bijvoorbeeld wel eens onder mijn ogen te doen en dan krijg je panda ogen.

lush 029
lush 036
Het is een zachte olie-achtige substantie en vrij dik van structuur. Toch kan ik mijn ogen gemakkelijk openen onder de douche als ik dit product op mijn ogen heb gesmeerd. Bij de meeste producten kan dit niet, omdat ze te agressief zijn voor je huid. Dit geeft al aan hoe mild dit product is.

De ingrediënten:
Amandelolie (Prunus dulcis), Rozenwater (Rosa damascena), Bijenwas (Cera alba), Iris extract, vers (Iris florentina), Glycerine (Glycerine), Roos absolue (Rosa damascena), Benzoë-tinctuur (Styrax benzoin), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)

De voordelen op een rijtje:
1. Het verwijdert al mijn make up onder de douche met een washand. Met een oogmake up remover gaat dit moeilijker en kost het meer product.
2. Het kost ook minstens 4 watjes elke avond. Dit bespaar ik hiermee.
3. Ik voel mij schoner dan wanneer ik mijn gezicht normaal reinig.
4. Hij laat een heerlijk verzorgend laagje achter. Weg is mijn droge, gescheurde huid als ik onder de douche stap. Ik kan je vertellen, dat is een heerlijk gevoel waar ik al jaren naar op zoek was. Ik had mij nog niet afgedroogd of ik rende al naar boven om direct crème op mijn gezicht aan te brengen. Dit probleem is nu verholpen. Hij voedt niet genoeg, maar ik zou best een nachtje zonder crème overleven en dat kon ik voorheen niet zeggen.
5. Ik vind hem zuinig in gebruik. Ik gebruik ongeveer 1 bij 1 cm aan product voor één oog. Mijn oogmake up remover gaat toch echt sneller op dan dit.

Ik kan alleen maar voordelen opnoemen en ben heel erg blij dat ik dit product heb mogen ontdekken. Deze zal ik zeker weer opnieuw kopen als hij op is. Het mag duidelijk zijn; als je op zoek bent naar een goede oogmake up reinger koop dan Ultra Bland. Hij is zijn geld meer dan waard. Hij bevat 45 gram en hij kost € 10,65. Hij is uiteraard te koop bij de Lush filialen of op www.lush.nl

Heb jij dit product wel eens geprobeerd? Zo ja, wat vond je er van?

Vorige

Sample review: The body shop, Goldwell en Missha

Volgende

Relatie – Vallen op het ‘innerlijk’ in plaats van het uiterlijk

24 Comments

 1. Ik heb ultra bland zelf ook een vind het echt een geweldig product! Ik sta dan ook voor 100% achter je review!

 2. Met koud weer is deze goed voor mij, Nu is hij wat te vol!

 3. Mooi product! Ook fijn dat ie zuinig in gebruij is, oog make up removers gaan bij mij altijd zo snel op! En ook handig dat je ‘m voot de rest van je gezicht kan gebruiken! :-)

 4. k heb hem nog nooit gebruikt, maar door jou ben ik er zo nieuwsschierig naar! :D

 5. Klinkt goed zeg!

 6. nog nooit geprobeerd maar ik had er al veel goeds over gehoord :)

 7. Heb hem nog nooit geprobeerd maar ziet er wel goed uit.

 8. Wow, dat klinkt wel echt heel erg fijn! Misschien toch ooit maar een keer proberen :)

 9. Lijkt me heel fijn!

 10. ik heb deze zelf nog nooit gebruikt maar ben er nu wel erg nieuwsgierig naar!

 11. lijkt me erg fijn x

 12. Hij lijkt me ook erg fijn! Ik gebruik nu zo’n handschoen van Ecoco, die werkt ook als een trein!

 13. Lijkt me een heerlijk product. Maar wel voor de winter. In de zomer heb ik al een hele vette t zone en ben bang dat de olie het nog vetter maakt.

 14. Deze reiniger zou ik ook wel eens willen proberen, Lush is zo fijn!

 15. Mieke

  Klinkt goed, ik ben best nieuwsgierig. Naar dit product!

 16. ik

  Jammer dat het allemaal zo prijzig is bij Lush. Heb het gisteren ook gezien (dagje uit, normaal woon ik mijlenver weg bij een Lushwinkel)….mooie produkten maar bij die prijzen schiet ik spontaan in een kramp. Heb er over nagedacht of ik dit zou meenemen maar heb het uiteindelijk maar gehouden bij De lemony Flutter en een stukje zeep.

  • Helemaal mee eens, het is prijzig en ik vind het ook een luxe. Ik heb het er voor over, maar ik begrijp dat jij dat niet hebt. Je kan ook volgende keer een proefje vragen zodat je het eerst kan uit proberen. Alleen als ik er heel tevreden over ben koop ik het full size ;)

   • ik

    De Lemony Flutter en het zeepje bevallen in ieder geval wel en ach, wie weet als ik weer eens in de buurt kom van een Lush en mijn oude huisdieren hun best doen om nou eens niet naar de dierenarts te moeten….wie weet, het is in ieder geval een goede review, bedankt.

 17. Dat klinkt goed, nu wil ik hem ook uitproberen! :) Zelf ben ik altijd bang dat ik er pukkels en puisten van krijg, maar misschien is het, het proberen wel waard. Lekker enthousias artikel!

 18. Ik heb hem ook en vind hem super fijn!!

 19. Deb

  Klinkt super goed! Ik ken dit product ook; ik kreeg eens een royale sample hiervan mee van Lush. Ik heb uiteindelijk besloten ém toch niet te kopen vanwege de parabenen. Die mijd ik nl. in gezichtsverzorgingsproducten. Hopelijk bedenkt Lush hiervoor nog eens een alternatief.

 20. dit klinkt niet als een product voor mij wat leuk dat je jij er positief over bent en dat het werkt

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén