Lush – Lemony Flutter DE review

l2
Jullie konden het al lezen in het artikel dat ik schreef over hoe ik lange nagels heb gekregen en hoe ik ze verzorg. Lemony Flutter hoort dus in dit rijtje thuis, maar vind ik het echt wel zo’n goed product of wordt hij een beetje opgehemeld? Ik heb de laatste weken kritisch getest en vandaag ga ik jullie mijn conclusie vertellen.

Ik heb heeeeeeel lang gewacht met het schrijven van deze review, omdat ik gewoon geen concrete mening had. Het is een lastig product om te reviewen, omdat het niet zo simpel is van: het geeft geen pigmentatie, het geeft extreme pigmentatie. Maar ik wilde wel heel graag deze review schrijven, omdat ik me er altijd aan erger als iets erg opgehemeld wordt en het product dan uiteindelijk tegenvalt. Nu valt dit product niet tegen, maar ik wil jullie toch graag mijn eerlijke mening geven.

l1
Het potje ziet eruit zoals alle Lush potjes. Simpel en erg Lush achtig, maar ik vind dat juist leuke verpakkingen. Ik wordt altijd blij als ik in de Lush kom dus ook als ik die leuke verpakkingen zie. De dop draait makkelijk open en op de onderkant van het potje zie je wie het product gemaakt heeft en tot wanneer het goed is. Zoals jullie weten maakt Lush natuurlijke producten en deze zijn nou eenmaal minder lang houdbaar dan de meeste producten in de drogisterij.

Lemony Flutter is geel en ruikt naar zoete citroenzuurtjes. Een heerlijke geur als je het mij vraagt. Maar ik ben bij voorbaat al bevooroordeeld, omdat ik gek ben op de geur van citroen. Met de geur zit het dus helemaal goed, maar dan het product zelf nog. De zware test voor mijn nagelriemen was begonnen!

l3l4
De structuur is trouwens een beetje dik en plakkerig. Je kunt het vergelijken met pindakaas (naar mijn idee dan haha). Soms gebruikte ik hem elke avond, soms een keer overdag en soms een week niet. Ik heb dit product op alle mogelijke manieren getest om echt te bepalen of ik het goed vind. Want als ik het niet gebruikte, miste ik het dan?

l5l6
l7
Ik miste hem op een bepaalde hoogte. Ik merk wel als ik dit product een week niet gebruik dat mijn nagelriemen droger zijn. Wel denk dat dit product vervangbaar is. Zo is mijn Trind Cuticle Balsem een goede vervanger qua verzorging voor mijn nagelriemen. Het nadeel is dat ik daarbij echt moet lakken en dit makkelijk kan smeren. Ik vind dit makkelijk als ik in bed lig (smeer ze altijd in voordat ik ga slapen). Het maakt mijn nagelriemen iets zachter, maar doet geen wonderen voor mij. Ik vind het een fijn product, het is zuinig in gebruik, ruikt lekker en smeert snel en makkelijk. Daarom vind ik het wel zijn geld waard.

Hij bevat 45 ml, kost € 10,45 en is te koop op www.lush.nl of in een van de Lush winkels.

Heb jij Lemony Flutter ook? Vind jij hem fijn of juist niet?

Vorige

Nieuw jasje

Volgende

Favorieten – Februari 2013

42 Comments

 1. Ik vind hem erg fijn! Mooie lak heb je trouwens op op de foto’s.

 2. Ik vind hem zelf ook erg fijn, maar een echte must have vind ik het ook niet, er zijn nog wel een aantal andere producten die ook ongeveer hetzelfde doen.

 3. Ik heb er 2 potjes van gebruikt en vond hem ook wel fijn. Ondertussen gebruik ik weer een ander product.

 4. ik gebruik ‘m ook met veel plezier, ik vind het toch wel een toevoeging!

 5. Klinkt goed! Ik gebruik nooit zulke nagel verzorgingsproducten, moet ik toch maar eens gaan doen.

 6. Ik vind het persoonlijk altijd best wel duur, maar ik blijf er goede verhalen over horen, dus ik zal het zelf toch ook een keer uit moeten proberen. Ik vind het wel een hele leuke en eerlijke review!

  • Je kunt ook een keer een proefje vragen als je toch iets wil kopen. Daar doe je ook best even mee! Kun je het ieder geval proberen :) Dank je wel Natasja.

 7. Goede review! Ik denk dat ik hem zeer binnenkort eindelijk eens aan ga schaffen, de geur is zo lekker!

 8. Goede review! Het lijkt me een heel fijn product!

 9. Ik vind hem ook erg fijn. Echt missen doe ik hem niet, behalve de enorm lekkere geur dan. :)

 10. Ik zou hem graag willen hebben, maar €10 is toch wat te veel voor mij..

 11. ik heb nog nooit lemony flutter geprobeerd :)

 12. Ik heb hem zelf niet, maar vond ook dat deze zo opgehemeld werd. En ik geloof best dat hij goed is maar dit vind ik een hele fijne review, hij is fijn maar niet onvervangbaar

 13. Ik vind het ook een fijn product. :)

 14. ik heb het een keer geprobeerd maar vond een gewone simpele olie zoals arganolie fijner voor mijn nagels XD

 15. Klinkt goed! Zit wel lekker veel in :)

 16. Ik hoorde er al zoveel over, maar vond hem toch wat prijzig. Al vind ik de meeste Lush producten wel fijn. Nu gebruik ik ook arganolie s’avonds voor op mijn nagels, huid en haar, heel multifunctioneel product dus! :)

 17. Ik vind hem super fijn!! Ik smeer elke avond mijn nagelriemen hier mee in en in de zomer gebruik ik hem ook voor mijn droge hielen en ellebogen.

 18. Hij is inderdaad fijn. Zelf gebruik ik momenteel een nagelriemencrème van L’Occitan met sheaboter.

 19. Bo

  Ik heb er al zoveel goede dingen over gelezen dat ik hem wel MOET uitproberen!

 20. Het lijkt me een fijn product, zelf nog nooit geprobeerd

 21. Ik vond hem ook wel fijn, maar denk niet dat ik hem echt opnieuw ga kopen :)

 22. ik heb pas het laatste restje weg moeten gooien omdat hij niet meer goed rook. vond hem zeker wel fijn, maar geen wonder middel.

 23. Lin

  Lemony flutter is briljant!

 24. Ik vind het een fijn product, ik vind het alleen een beetje jammer dat je zoveel product krijgt, maar een beetje nodig hebt en er dan maar een jaar mee kan doen. Je moet dan zoveel product weggooien echt zonde!

 25. Fijne en eerlijke review!
  Ik gebruik lemony ook voor mijn nagelriemen, en vind het een fijn product.

 26. Fijne review, ik heb ‘m ook en ik vind hem erg fijn ik merk dat mijn nagelriemen er wel iets beter van zijn geworden maar het is niet zo dat ik denk jeetje wauw wat een wonder product! haha

 27. Ik vind hem geweldig, mijn nagelriemen zijn lang niet meer zo extreem droog. Daarnaast kocht ik hem speciaal omdat ik elke keer met mijn handen in het water zat, waardoor mijn huid zo droog werd, dat het bijna scheurde, I know.. Lemony Flutter was mijn redding.

 28. Ik vind hem ZO fijn, m’n sample is nu op en ik mis hem echt! Hij deed écht zichtbaar goeds voor mijn nagelriemen :)

 29. Ik heb hem sinds woensdag, maar heb hem nog niet geprobeerd..

 30. Ik heb hem zelf ook, maar vergeet hem altijd te gebruiken. Fijn? ja dat zeker, maar de hysterie om de lemony flutter snap ik niet zo goed.

 31. Dit product ruikt gewoon super lekker! Het maakt mijn nagelriemen wel lekker zacht zodat deze teruggedrukt kunnen worden maar meer ook niet inderdaad.

 32. Fijn om eens keer een kritische review over dit product te lezen. Het wordt inderdaad vaak opgehemeld. Haha, ik ben ook dol op citroen, dat scoort het inderdaad al pluspunten mee. Het lijkt mij nog steeds een fijn product! :)

 33. Handig artikel! ik heb dit product nog nooit gebruikt! Gebruik als ik last van mijn nagelriemen heb nagelriem olie. Al klinkt dit ook als een fijn product.

 34. Ik ben wel echt een fan van Lemony fluiter! Zijn er andere producten die hetzelfde doen? Vast wel. Toch heb ik sinds ik dit gebruik, in combinatie met de Trind naijl balsem, veel sterkere nagels. Ik merk echt dat ik mijn nagelriemverzorging nu een tijdje heb versloft, mijn nagels er echt minder goed uit zien.
  Mijn moeder is op mijn aanraden ook met Lemony flutter begonnen te smeren en haar nagels zijn normaal een ramp. Nu zijn ze echt enorm opgeknapt!

 35. Goede review! Lijkt me wel een fijn product! :)

 36. Lucy

  ik heb op verschillende blogs gelezen dat het erg fijn is om je nagels te verstevigen. het is dan wel nagelriem creme, maar zorgt ook dat je nagels sterker worden. daarom wordt het door veel bloggers zo hoog aangeprezen.

  is dit bij jou ook het geval? groeien je nagels sneller en zijn ze wat sterker na dagelijks gebruik? ik wil hem daar namelijk voor aanschaffen. dat mijn nagelriemen wat zachter worden is dan mooi meegenomen haha. ben heel benieuwd!

  • Ik vind persoonlijk van niet. Het maakt mijn nagels niet sterker. Dat doet alleen de Essence Ultra Strong Nail Hardner voor mij. Ik zou hem echt alleen kopen om je nagelriemen te versterken, maar meer ook niet.

 37. Lijkt me erg fijn, maar ik vind ‘m wel duur!

 38. Deb

  Inmiddels gebruik ik mijn 3e potje LF dus ik ben wel een echte fan te noemen ;-) de geur vind ik heerlijk, maar ook verzacht het mijn nagelriemen en heb ik minder last van velletjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén