Lush All The Best cadeaubox review

lush sollicitatie 004
Voor mijn verjaardag ontving ik van mijn schoonzus en zwager een cadeaubox van Lush! Ik had hier helemaal niet op gerekend en was erg verrast. Ik ontving de All The Best cadeaubox waar vier producten inzaten. Vandaag review ik deze cadeaubox voor jullie. Lees snel verder om te zien wat er allemaal in de box zit.

lush sollicitatie 010
The Olive Branch Showergel 100 gram
Een vloeibare douchegel die je moet schudden voor gebruik, omdat hij aan de bovenkant schuimt. De geur kan ik niet thuisbrengen. Het is geen typische vrouwengeur en is ook prima door mannen te gebruiken, omdat hij niet zo zoet is als de meeste douchegels van Lush. Ik vind de geur wel heel lekker en gebruik deze douchegel steeds als ik onder de douche sta. Als je in de Lush komt raad ik je aan om The Olive Branch te ruiken. Ik liep er eigenlijk altijd voorbij, maar nu ik hem heb ben ik er eigenlijk toch wel heel blij mee. Mijn schoonzus die mij deze box cadeau deed heeft de douchegel ook zelf gekocht. Ze had namelijk een proefje gekregen van Lush en vond hem zelf toch ook wel erg lekker haha. Weer iemand Lush fan gemaakt!

lush sollicitatie 012
lush sollicitatie 026
Rub Rub Rub Shower Scrub 130 gram
In een heel ver verleden heb ik wel eens een proefje via via ontvangen van deze scrub en ik kan mij herinneren dat deze heel stuk en hard was. Ik was in de veronderstelling dat de fullsize ook zo zou zijn, maar dit blijkt helemaal niet zo te zijn. Het is juist een vloeibare en zachte scrub voor het lichaam. De geur ruikt bloemig met een frisse ondertoon, maar zeker niet pepermunt achtig. Ik las op de site van Lush dat er citroen in deze scrub zit en dat kan ik inderdaad wel plaatsen. Een fijne scrub die niet te hard is. Ik vind een formaat als dit meer dan zat. Ik gebruik niet zo vaak scrub en zo bederft het product ook niet.

lush sollicitatie 014
lush sollicitatie 027
Ro’s Argan Body Conditioner 45 gram
Deze body conditioner had ik al eens eerder gekregen in een cadeaubox en ik kan mij herinneren dat ik hem heel erg lekker vond. Ik heb toen ook gekeken voor een fullsize, maar schrok zo van de prijs dat ik die toen niet heb gekocht. Ik was dan ook erg blij dat deze bodyconditioner in de cadeaubox zat. Ik gebruik deze bodycontioner na een douchegel en als laatste stap voordat ik de douche uitzet. Deze bodycontioner laat namelijk een zacht laagje achter op je huid en anders zou je dit weer wegspoelen. Hij ruikt precies hetzelfde als Rose Jam douchegel, naar rozen en zoete aardbeienjam. Zo ontzettend lekker. De producten van Lush onderscheiden zich duidelijk van andere merken en zijn niet te vergelijken, maar deze geur ruikt wel luxer dan andere Lush producten. Ik dep mijzelf voorzichtig droog en mijn huid is hierna goed gevoed en ruikt nog goed naar de geur. Ik gebruik altijd maar een klein beetje, omdat het zo’n fijn product is en hij anders zo snel op is.

lush sollicitatie 016
Honey I Washed The Kids Zeep 120 gram
Dit is de bestverkopende zeep van Lush. Ik was in de winkel nooit zo onder de indruk van deze zeep, omdat hij niet zo sterk ruikt. Ik gebruik hem nu als handzeep en ben nog steeds niet zo onder de indruk. Hij ruikt lichtzoetig, maar de geur blijf je na gebruik niet ruiken en dat vind ik erg jammer. Sowieso blijf ik de zepen van Lush niet zo heel goed ruiken. Hij maakt mijn handen wel goed schoon. Ik zou deze zeep niet opnieuw kopen.

Ik vind de All The Best cadeaubox een erg leuke box waarbij goed gekozen is om verschillende soorten producten uit te proberen. Wat mij wel opvalt is dat het allemaal doucheproducten zijn en er geen bodylotion of handcrème etc. in zit. Er zijn wel andere boxen denk ik waar die mogelijkheid er wel is. De box kost € 31,95.

Heb jij wel eens een Lush cadeaubox ontvangen? Zo ja, wat zat er in en heb je nog aanraders van Lush?

Vorige

Travel wishlist – Tsjechië

Volgende

What’s in my bag

  1. Leuke cadeaubox! Ik vind de Rosie giftbox erg leuk. Ro’s Argan zit daar ook in, heerlijk! Ik ben echt verliefd op die geur. HIWTK heb ik ook vanwege de geur, maar werking is wat minder bij mij ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén