whats in my bag 024
Tot mijn verbazing kwam ik tot de ontdekking dat ik nog nooit een what’s in my bag artikel geplaatst terwijl ik het zelf altijd leuk vind om te zien wat anderen in hun tas hebben. Ik hoor vanuit mijn omgeving heel vaak de opmerking: waarom heb je zoveel spullen mee? Waarom heb je zo’n zware tas? Ik heb niet zoveel spullen mee hoor.. Tja.. ik heb niet meer mee dan ik nodig heb en dat is bij mij gewoon wat meer dan bij anderen. Vandaag laat ik je zien wat er allemaal in mijn tas zit!

whats in my bag 024
Mijn tas is van Esprit en ik krijg er heel vaak complimenten over. Hij is helaas al aan het slijten aan de zijkanten, maar hij is nog niet stuk en ik vind het nog niet nodig om een nieuwe te kopen. Ik draag hem vaak om mijn schouder, maar ook regelmatig aan de handvaten. Dit zijn voor mij echt musthaves voor een tas, omdat ik vaak last van mijn rug en schouders heb. Ik moet dit kunnen afwisselen. Het is een slappe tas waar heel veel in past. Twee jaar geleden schreef ik al eens een artikel over deze tas. Die kun je hier terug vinden.

whats in my bag 002
Een totaal overzicht van wat er in mijn tas zit.

whats in my bag 003
Links zie je een koekje. Ik wordt heel snel duizelig en moet dan meteen wat eten. Ik heb dus altijd wel iets van eten in mijn tas, omdat ik een paar keer niets bij me had en dat niet heel erg goed ging.

In het midden zien jullie een tasje wat je uit kunt klappen. Ik vind het milieu, groen en duurzaam zijn steeds belangrijker worden. Ik heb dus altijd dit tasje bij me en gebruik hem heel erg vaak als ik ergens wat koopt of even snel een paar boodschappen moet doen. Het scheelt een hele hoop plastic, afval en geld. Het is een heel stevig tasje wat ik van mijn moeder heb gekregen.

Daarnaast zien jullie mijn nieuwe waterflesje, een Dopper! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik wilde er al maanden een, maar vond ze steeds te duur. Laatst waren ze € 10 per stuk en toen nam ik deze blauwe mee. Deze kan ik de vaatwasser en hierdoor hoef ik niet steeds nieuwe flesjes water te kopen. Dit is ook weer beter voor het milieu en de portemonnee. Ook drink ik sneller water en pak hem er vaker bij. Misschien moet ik maar een een artikel over mijn Dopper schrijven. Lijkt dit jullie leuk?

whats in my bag 007
Ik heb ook altijd een spiegeltje met haarkam in mijn tas voor het geval er iets in mijn oog zit en ik een spiegel nodig heb. Een enkele keer gebruik ik de kam ook als mijn haar veel klitten heeft van het fietsen.

Een haar elastiek heb ik ook altijd bij me voor het geval ik die ben vergeten. Ik heb er een hekel aan om met los haar te lopen, maar een enkele keer doe ik dat wel en dan vind ik het wel fijn om een haar elastiek achter de hand te hebben.

Mijn agenda heb ik ook altijd bij me voor het geval ik gebeld wordt voor een belangrijke afspraak. Ik heb het een paar keer meegemaakt dat ik mijn agenda niet bij mij had als er gebeld werd door een uitzendbureau, sollicitatie, dokter etc. en dat is erg vervelend. Sindsdien draag ik hem toch maar bij me ook al kost dit wat gewicht.

Verder zit mijn telefoon in mijn tas. Het is een iPhone 4s. Mijn telefoonhoesjes slijten ontzettend snel of gaan zelfs stuk. Dit is mijn nieuwste telefoonhoesje van een webshop waar ze ook iPhone 6 hoesjes verkopen. Normaal gesproken heb ik altijd harde hoesjes, maar die slijten dus erg snel en was daarom op zoek naar een ander alternatief. Dit is een hoesje van zachter materiaal wat mij doet denken aan rubber. Ik heb bewust gekozen voor geen afbeelding zodat er niets kan slijten. Ik ben er erg blij mee en de kleur vind ik ook erg leuk. Eens wat anders dan ik normaal zou kiezen, maar ik vind mijn mobiel door deze kleur wel sneller terug in mijn tas.

whats in my bag 012
Natuurlijk zit mijn portemonnee ook in mijn tas met geld, legitimatie, spaarpassen etc. Een pak zakdoekjes, omdat we naar het bos gingen en je weet maar nooit.. haha. Ook heb ik vaak mijn zonnebril mee, omdat ik soms hoofdpijn kan krijgen als er veel zon schijnt en ik de hele tijd moet fronzen. Ik vrees dat het een beetje gebeurd is met het zonnige weer! Ook heb ik altijd een pen bij me om in mijn agenda te kunnen schrijven.

whats in my bag 014
Hier zie je mijn zilveren Rimmel tasje welke ik jaren geleden voor Kerst kreeg met een lipgloss en mascara er in. Het tasje heb ik altijd gehouden en vond ik heel fijn, omdat hij niet doorzichtig is en een klein formaat heeft. Hier zitten tampons in, paracetamol en andere medicatie, pleisters etc. Ik ben altijd op van alles voorbereid en maak er best vaak gebruik van. Als ik misselijk (reis ziek) ben slik ik bijvoorbeeld een natuurlijk middel tegen de misselijkheid.

Daarnaast ligt de hoes van mijn nieuwe bril. Mijn bril heb ik nodig voor tijdens het auto rijden of achter de computer op werk. Ik heb hem altijd bij me voor het geval dat.

whats in my bag 019
Hier zien jullie mijn cosmetica hoekje. Onderaan is de lippenstift een beetje weggevallen, maar dit is mijn favoriete lippenstift van Rituals. Hij is een beetje crème kleurig met glittertjes. Ik draag hem ook op mijn profielfoto en mijn zus droeg hem tijdens haar bruiloft. Een geliefde lippenstift <3

De rest zijn allemaal Burt’s Bees producten. Ik ben hier enorm fan van en gebruik de producten dus dagelijks. De lippenstiften zijn heerlijk en zitten vol natuurlijke boters. Ze houden mijn lippen zacht en ruiken geweldig. Dit zijn de geuren granaatappel en mango. Je ziet aan de granaatappel hoe vaak ik heb al heb gebruikt, want de letters zijn er zelfs afgesleten. Naast mijn bed heb ik ook een granaatappel lippenbalsem van Burt’s Bees. Ook zit er een nagelriembalsem met citroen in en een handbalsem. De handbalsem gebruik ik minder, maar is handig voor andere droge plekken voor bijvoorbeeld het gezicht of een droog plekje op je hand of arm etc. Je moet de balsems allebei even opwarmen en dan smelten de boters. Ik ben het nu gewend en gebruik ze dagelijks.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn tas! Wat zijn jouw musthaves in je tas?

samenwerking2