Lush – Rose Jam Showergel

masker lush fotos 097
Op Youtube vroeg een kijker mij of ik iets uit de Lush kerstcollectie wilde reviewen. Natuurlijk wil ik dat, ik ben dol op de kerstproducten van Lush en toevallig had ik een kerstproduct gekregen van Lush bij mijn laatste bezoekje bij hun. Vandaag review ik de heerlijke Rose Jam showergel voor jullie.

Mochten jullie het verslag van mijn laatste bezoekje bij de Lush gemist hebben, deze kun je hier terug lezen. In dat verslag vertel ik jullie van alles over de producten uit de kerstcollectie.

masker lush fotos 097
masker lush fotos 100
Ik ben dol op de verpakkingen van Lush. Ze zijn niet zo serieus en strak, maar juist wat losser en geven mij het gevoel dat ik plezier mag hebben in het gebruik van deze producten.

masker lush fotos 111
Ik nam zelf een klein flesje van 100 gram mee, omdat ik nog heel veel douchegel heb staan die ik de komende 5 jaar toch niet op ga krijgen. Tevens is de douchegel best prijzig.

masker lush fotos 103
Wat zegt Lush zelf over deze douchegel?
’Vorig jaar was deze douchegel een online limited edition, nu is hij tijdelijk in al onze winkels en natuurlijk online te koop! De douchegel heeft de heerlijke Rose Jam geur, die je misschien kent van onze Rose Jam Bubbleroon of Ro’s Argan Bodyconditioner.

Hij heeft een verslavende geur, rozen met een zoet geuraccent. Behalve roos absolue en rozenolie zit hier onder meer ook een infusie van vanillestokjes, sap van goji bessen en vitaminerijke, verzorgende argan-olie uit Marokko in. Rose Jam Douchegel is heerlijk onder de douche, maar je kunt er ook je haar mee wassen!’

Frisse citroen en zachte rozen? Klinkt goed! En toen ik de douchegel rook was ik verkocht, hij geeft mij inderdaad een goed humeur zoals Lush zegt en doet zelfs meer dan dat, hij laat mij heerlijk ontspannen! En de geur is inderdaad verslavend… ik ben bang dat dit flesje snel op gaat! Het liefst zou ik deze douchegel elke douchebeurt wel willen gebruiken en dat wil wat zeggen, want het liefst gebruik ik elke keer wat anders onder de douche. Dat is ook de reden waarom ik nooit door mijn douchegel voorraad heen kom. De geur is hemels en niet te omschrijven hoe lekker hij is. Je zou hem echt even in de winkel moeten ruiken. Hij is zoet, maar niet zo zoet als Snow Fairy. Aardbeienjam zoet, maar dan in een zoete rozengeur (die ookw at fruitigs weg heeft). Ook ruik ik een frisse geur die de citroen denk ik moet voorstellen, maar geen zure citroen, nee een lekkere zoete citroen.

masker lush fotos 105
Lush geeft aan dat je de Ro’s Argan Bodyconditioner kunt gebruiken in combinatie met deze douchegel voor een heerlijke combinatie. Laat ik deze toevallig vorig jaar voor Kerst cadeau hebben gekregen en die bodycontioner heeft precies dezelfde geur als deze douchegel. Ik was er al heel zuinig mee, omdat het een duur product is (lees: € 30,00 voor een potje en ik heb hiervan een mini versie). Niet iets om zelf te kopen, maar wel om van te genieten en in combinatie met deze douchegel… niet te beschrijven hoe een lekkere combinatie dat is.

Na gebruik van deze douchegel blijf ik de geur ook nog een paar uur op mijn huid ruiken. Tot mijn grote teleurstelling heb ik dit nooit bij andere douchegels, maar bij deze wel. Eindelijk een douchegel die het wel heeft! Ik ontspan volledig als ik deze douchegel gebruik en probeer hem niet te vaak te gebruiken, omdat ik een douchebeurt met deze douchegel graag exclusief wil houden en niet te gewoon wil maken.

masker lush fotos 113
Deze douchegel heeft een klein gaatje (er zit op de foto een bel op, maar hij is twee keer zo klein als deze bel zoals je in de dop kunt zien). Hierdoor kun je de douchegel goed doseren en maak je hem niet zo snel op. Fijn, want ik wil hem ook helemaal niet snel op maken!

masker lush fotos 109
De ingrediënten.

masker lush fotos 107
Ik vind het altijd leuk dat je bij de Lush op de verpakking kunt zien wie jou exemplaar heeft gemaakt. Maakt het net even wat specialer. Ook kun je hier zien voor wanneer je het product op moet maken.

Het moge duidelijk zijn dat ik razend enthousiast ben over deze douchegel en als je nog een speciaal cadeautje zoekt voor iemand kan ik je deze douchegel echt aanraden. Je zult zeker indruk maken met deze geur. Rose Jam douchegel is een Limited Edition en is te koop in de webshop van Lush of in één van de Lush filialen.

Ik heb het exemplaar van 100 gram en deze kost € 8,95. Ook is er nog een versie van 250 ml verkrijgbaar en deze kost € 17,95.

Heb jij deze douchegel al geroken? Zo ja, wat vond je ervan? Ben je net zo enthousiast over de geur als ik ben?

Vorige

Pupa – Iridescent Nail Polish

Volgende

Winactie Goodiebag – 400 Youtube abonnees!

16 Comments

 1. Oooh deze ruikt zo lekker!

 2. Ik vind dit een heerlijke showergel <3

 3. klinkt super lekker :D

 4. Oooh, deze lijkt me lekker, ik houd van roosjes!

 5. Redhotjillypeppers

  Deze vind ik ook erg fijn !

 6. Oeh lijkt me echt heeel lekker! :-)

 7. ik ben benieuwd naar de geur!

 8. Deb

  Deze klinkt super lekker en wat fijn dat de geur zo goed blijft hangen, helemaal omdat het zo’n fijne geur is.

 9. Deze douchegel lijkt me heerlijk! Helaas heb ik de kans nog niet gehad om deze te testen!

 10. die lijkt me heerlijk!

 11. Klinkt goddelijk, al helemaal doordat er citroen doorheen zit. omnomnom!

 12. Lijkt me een heerlijke douchegel!

 13. Ik heb dat met Snow Fairy! Gebruik hem elke keer en ik vind het hemels ruiken. Deze lijkt mij ook lekker ruiken :)

 14. Hij is idd heerlijk. Ik gebruik ‘m ook voor mijn haar, omdat de arganolie mijn haar voedt en zacht aan voelt :)

 15. Deze lijkt me ook echt heerlijk!

 16. kikiLxo

  ik niet zo van de geur van rozen maar deze wil ik toch echt uitproberen super revieuw lekker uitgebreid :) x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén