Pupa – Iridescent Nail Polish

nagellak mus pupa herome 156
Pupa heeft laatst een nieuwe nagellak uitgebracht voor de herfst en ik kreeg de kans om deze nagellak te testen. Ik werd direct enthousiast, omdat deze nagellak wel een hele aparte finish heeft. Toen ik de nagellak ging swatchen werd ik alleen maar nog meer enthousiast. Benieuwd naar de swacthes? Kijk dan zeker even verder.

Wat zegt Pupa over de Iridescent Nail Polish?
Een nagellak met parels voor een glanzende finish. De Pupa Iridescent vangt het licht op en laat je nagels stralen. Een dekkende nagellak met perfecte reflectie. Verkrijgbaar in twee herfstkleuren.

Voordelen:

 • Nagellak met parels
 • Glanzende nagels
 • Goede dekking

nagellak mus pupa herome 156
De kleur die ik ontving heet 001 Asteroid Silver. Wat mij direct opviel aan de verpakking van deze Pupa nagellak is het blauwe Pupa logo. Normaal gesproken is deze namelijk rood. Misschien dat dit komt, omdat dit een nagellak is uit de herfstcollectie en geen nagellak uit de reguliere collectie. Op deze foto zie je al dat deze nagellak een aparte finish heeft. Dat belooft veel goeds voor de swatches!

4
Het kwastje van Pupa is altijd erg lang. Dit vind ik een enorm voordeel, omdat ik minder strijken hoef te halen met het kwastje om de nagellak volledig op mijn nagels aan te brengen. De nagellak bevat 5 ml aan inhoud.

Hieronder volgen veel swatch foto’s, omdat ik jullie een zo realistisch mogelijk beeld wil geven van deze nagellak. Het ene moment is het namelijk een zilveren nagellak, dan weer paarse en dan weer groene en in die kleuren heb je ook nog verschillende variaties. Genoeg gepraat, het is tijd om gewoon de swatches te gaan bekijken!

nagellak mus pupa herome 055
nagellak mus pupa herome 059
nagellak mus pupa herome 067
nagellak mus pupa herome 069
Deze foto’s heb ik binnen in huis achter het raam gemaakt.

nagellak mus pupa herome 081
nagellak mus pupa herome 082
nagellak mus pupa herome 088
Deze foto’s heb ik buiten in het zonlicht gemaakt.

Ik vind de nagellak erg speciaal en ik kom zo’n finish niet vaak tegen. Het is dan ook een nagellak die ik nog niet in mijn stash had liggen. Ik heb wel nagellakken die hier op lijken qua finish, maar die dekken vaak niet goed en moet je over een andere nagellak heen aan brengen. Deze nagellak dekt gewoon in twee laagjes. Dit verwacht ik ook van een nagellak dus de nagellak is wat mij betreft geslaagd. De nagellak doet ook wat hij beloofd, want hij laat mijn nagels stralen en in het zonlicht zie je dit nog beter terug als je je nagels beweegt.

Een nadeel vind ik wel dat de nagellak wat streperig lakt. Hierdoor moet je eigenlijk in één keer goed lakken om een zo recht mogelijk effect te krijgen. Je kunt je nagels niet schuin lakken, want dit zal je dan ook terug zien op je nagels. Daarentegen stoor ik mij niet zo aan het streperige effect, omdat de nagellak zo speciaal is. Dat maakt voor mij alles goed.

Ik ben erg tevreden over deze nagellak en als je nog een speciale nagellak zoekt kan ik je deze echt aanraden. Deze Pupa nagellak kost € 6,00 en is te koop in de webshop van OnlineMakeup.

Wat vind jij van de finish van deze nagellak?

Vorige

P2 Sand Style Nail Polish – 100 Precious

Volgende

Lush – Rose Jam Showergel

 1. Heel erg mooi lakje!

 2. Hele mooie kleur en mooie finish. Vooral fijn dat hij in 2 lagen dekt.

 3. Deb

  Super mooi kleurtje, wel jammer dat hij streperig lakt.

 4. Schitterende shell kleur! Erg mooi effect! Vindt het altijd leuk om naar ‘veranderende’ nagellakken te staren!

 5. die is mooi! lijkt wel een beetje op een lakje van catrice van een jaar of 2 terug, dus erg nieuw vind ik het niet

 6. Wat een bijzondere kleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén