P2 Sand Style Nail Polish – 100 Precious

Orabrush, Golden Halloween 146
In het pakketje wat ik laatst won zat een Sans Style nagellak van P2 oftewel een liquid sand nagellak. Ik had al vele positieve verhalen gehoord over de Sand Style nagellakken van P2 en was erg benieuwd naar de kwaliteit. Nu hij in mijn gewonnen pakketje zat kreeg ik de kans om deze nagellak te testen en te swatchen.

Orabrush, Golden Halloween 148
Orabrush, Golden Halloween 154
De nagellak zit een een mooie, simpele flacon. Wat mij opvalt is dat de dop niet zwart of wit is, maar gekleurd in een kleur van de nagellak. Het kwastje is niet te dun, niet te dik. Ik vind hem fijn lakken hoewel ik liever had gezien dat het kwastje rond was afgesneden. Zo kan ik namelijk een nog mooiere manicure maken.

Orabrush, Golden Halloween 165
Orabrush, Golden Halloween 167
Dit zijn de swatches. Het is een gouden nagellak met grove zilveren glitters die in het zonlicht mooi schijnen. De nagellak dekt trouwens in twee laagjes. Ik heb verschillende opmerkingen gekregen uit mijn omgeving. De een vond het effect helemaal geweldig en de ander vond het afschuwelijk. Ik ben heel benieuwd naar jullie mening. Persoonlijk vind ik het effect wel mooi. Het is apart en eens wat anders dan gewone nagellak. Dit is ook nog eens een gouden versie en dat kom je ook niet vaak tegen.

De nagellak bevat 11 ml en kost bij de webshop van Enchantra € 3,95. Sinds kort wordt P2 ook bij Enchantra verkocht. Dit vind ik erg positief aangezien P2 voorheen alleen maar te koop was in Duitsland. Er worden alleen nagellakken van P2 verkocht bij Enchantra, maar hun make up helaas niet.

Wat vind jij van deze nagellak?

Vorige

Etude House – Sweet Recipe Cupcake Eyes Eyeshadow

Volgende

Pupa – Iridescent Nail Polish

22 Comments

 1. ik vind de kleur wel heel mooi maar ben geen fan van liquid sand :)

 2. Cleopatra die in het zand heeft liggen kruipen! :3 Cool! Zou ook leuk staan bij n casual geruit hemd denk ik.

 3. heel mooi! ik heb een roze/paarse kleur van dit lakje:) uit duitsland! ging wel erg snel chippen vond ik:(

 4. Ik vind het effect en de kleur wel tof! En leuk dat het nu op de webshop word verkocht en niet alleen in Duitsland!

 5. Ik vind hem heel mooi en wil hem graag nog een keer bemachtigen! :)

 6. WAUW! Wat een mooi lakje! Ik was laast aan het twijfelen toen in in Duitsland was. Ik baal nu echt dat ik hem niet mee genomen heb!

 7. Mooi lakje! Ik moest eerst heel erg wennen aan die liquid sand achtige lakjes, maar nu vind ik ze echt heel erg mooi!! :-)

 8. Deb

  Ik vind ém erg mooi!!

 9. Mweh ik vind het niets. Hij had wel wat meer goud gemogen (:

 10. Ik vind hem zeker gaaf. ik houd ook wel van het Liquid Sand effect.

 11. Wauw, hij is heel mooi!

 12. Deze is ook heel erg mooi :)

 13. oh geweldige kleur sandlak! Deze gaat op mijn wishlist

 14. kikiLxo

  ik hou zo van het merk p2! fijne revieuw :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén