ANNY – 694 Blue Hypnosis Sand nagellak

nagellak 171
Jorinde en ik liepen laatst de Douglas in en daar kwamen wij mini ANNY nagellak tegen. Dit waren niet zomaar mini nagellakken, maar mini Sand nagellakken. Dit zijn die populaire nagellakken die een zand effect geven. Ik nam een blauwe kleur mee en die wil ik je vandaag laten zien.
Bij ons was er niet heel veel keuze meer, maar dat komt waarschijnlijk omdat de nagellakken zo populair zijn. Dit is de kleur 694 Blue Hypnosis. Een hemelsblauwe kleur die ik erg mooi vind. Zo’n kleur had ik nog niet in mijn stash.

an1

an2
Het potje is vrij klein zoals je kunt zien. Hij bevat 6 ml en daar kun je toch wel vaak mee lakken en ik vraag mij af hoe vaak je nou zo’n lakje zult dragen. Een simpel roze lakje zal je waarschijnlijk vaker dragen dan zo’n lakje.

an3
Het is een klein kwastje, maar omdat hij iets dikker is dan de meeste kleine kwastjes kan ik er redelijk goed mee lakken.

nagellak 171
nagellak 172
Hier kun je het effect van de nagellak goed zien. Het zand effect komt mooi naar voren. Ik draag hier twee laagjes nagellak. In het licht bevat deze nagellak een heel mooi effect wat ik helaas niet op de camera heb kunnen vastleggen. Hij doet me echt een beetje denken aan een sterrenhemel.

Mocht jij nog graag een sand nagellak willen bemachtigen dan kan ik je deze aanraden. Hij is een stuk goedkoper dan die van OPI, maar hier zit ook minder inhoud in. Deze nagellak kost € 4,95 en is verkrijgbaar bij Douglas.

Wat vind jij van dit lakje?

Vorige

Behandeling bij Strips Wax Industry

Volgende

Favorieten – mei 2013

38 Comments

 1. gaaf kleurtje! ik hou er wel van

 2. Wat een prachtige nagellak! Ik ben gek op de liquid sand lakken. De kleur is ook erg mooi. Echt een aanwinst!

 3. Wauw, het ks echt eem schitterende kleur! Het potje is inderdaad klein. Ik wist niet eens dat ANNY ook kleine flesjes verkocht en dat maar voor 5 euro! Oehh. I like! Sowieso omdat ik van de blauwe tinten ben, maar ook de gave structuur!

  • Ja, maar die kleine flesjes worden dus niet overal gekocht. Ten minste, dat dachten wij haha. Jorinde zag ze ook toevallig ergens op een onderste plank staan!

 4. Die is echt heeeel erg gaaf!! Lekker fel blauw kleurtje, i likeee!

 5. Ondanks het feit dat ik niet zo’n fan ben van het zand-effect, vind ik de kleur gorgeous :-)

 6. super pretty :D

 7. Echt een supergaaf lakje!

 8. wauw wat een speciale nagellak

 9. Prachtige kleur! Ik blijf dit effect zo gaaf vinden!

 10. Heel mooi helder kleurtje.

 11. Oh wat een lief klein flesje! ;-)
  En mooie kleur ook, daar gaat het natuurlijk om!

 12. ik ben niet zo voor liquid sand :)

 13. Wat super leuk dat Anny nu ook liquid sand lakjes verkoopt! Heel mooi kleurtje ook :)

 14. leuk lakje! alleen de kleur is niet mijn ding, verder wel mooi!!

 15. I like it! De kleur van dit lakje is echt iets voor mij én dan ook nog het effect, wauw!

 16. Oehhh ik ben verliefd op dit lakje, echt super gaaf!

 17. mooie kleur en wat een gave textuur!

 18. Ik ben verliefd.

  XO

 19. Wauw, die is super mooi!

 20. ik vind ‘m super!

 21. Leuk lakje! Ik heb zelf de roze kleur, Pink Oasis, van de sand-lakjes van ANNY. Heel leuk dat een ander merk dan OPI ook met deze lakjes komt.

  • Jammer, die hadden ze bij ons al niet meer. Had ik best graag willen hebben. Ja, dat vonden wij ook erg leuk. Deze zijn ook meer budget.

 22. Wauw, heel mooi kleurtje!

 23. Super gaaf! Ik heb ze gezocht bij de Douglas in Leeuwarden, maar kon ze helaas niet ontdekken!

 24. Oh die is leuk zeg! :) en ook een leuke prijs!

 25. Wooooow, heel cool!

 26. Mooi kleurtje om te zien!

 27. wow, i love this one!

 28. Oh ja deze is mooi!! Ik heb een andere kleur van de collectie gehaald maar deze had ik helaas niet gezien :(

 29. 4,95 maar voor zo’n gave kleur en effect!? Snel naar Douglas.. wat een kleur! <3

 30. Het effect is zo gaaf, helemaal met die kleur wauw!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén