Anny Nail Polish – 470 Bourlesque

anny nagellak groenrood kerst look loccitane lookx 023
Van Mama Sinterklaas werd ik verrast met een nagellakje van het merk Anny. Ik wilde dit merk al heel lang proberen, maar de prijs hield mij tegen. Sinterklaas was zo lief om mij er eentje te schenken zodat ik het merk een keer uit kon proberen. Vandaag vertel ik je wat ik van de nagellak vind.
 

anny nagellak groenrood kerst look loccitane lookx 029

anny nagellak groenrood kerst look loccitane lookx 034
De verpakking trok mij direct al aan. Chique, stijlvol en mooi. Het potje is ook huge! Er zit 15 ml in. Toen ik dit zag begreep ik wel dat de lak iets prijziger is dan een lak van 5 ml. Het borsteltje waar je je nagels mee lakt ik qua formaat gemiddeld. Hij is niet te dun, niet te dik. Net goed.

anny nagellak groenrood kerst look loccitane lookx 027
anny nagellak groenrood kerst look loccitane lookx 031
De kleur is moeilijk vast te leggen op de camera, maar in het potje kun je hem goed zien. Het is een rode lak met minuscule rode glitters er door heen. Ik vind de kleur dan ook erg mooi! Helemaal mijn smaak.

anny nagellak groenrood kerst look loccitane lookx 015
anny nagellak groenrood kerst look loccitane lookx 016
Zoals jullie kunnen zien zit er tipwear op mijn nagels, omdat de lak er al 5 dagen op zat. Door mijn stage kwam ik telkens in het donker thuis en kon ik geen foto’s meer maken. Deze heb ik in het weekend gemaakt. Maar je kunt hierdoor wel zien dat de nagellak er nog steeds goed op ziet. Helaas zie je de kleur iets minder goed dan dat hij in het echt over komt. In het echt vind ik hem mooier, maar zoals je de kleur in het potje ziet zo is de kleur ook op mijn nagels. 

Ik ben erg tevreden over deze nagellak en zou best nog eens een kleurtje willen aanschaffen, mits dit een speciaal kleurtje is die ik graag wil hebben.

Anny nagellak bevat 15 ml, kost € 9,95 en is te koop bij de Douglas.

Vorige

NYC – Metallic Eyeliners

Volgende

Favorieten – januari 2013

41 Comments

 1. Erg mooi kleurtje, wauw!

 2. Erg mooie kleur ! En wat blijft hij lang zitten !

 3. Wauw wat een mooie warmrode kleur! Heel romantisch vind ik!

 4. Wat een mooie chique kleur! En wat blijft deze lang zitten. Impressive!

 5. Wat een prachtig kleurtje!

 6. Wat een mooie kleur en hij ziet er prachtig uit zo na 5 dagen!

 7. Super mooie kleur zeg.

 8. wel een erg mooie tint :D

 9. heel mooi kleurtje :)

 10. Little mountain Cat is ook supermooi van anny!!

 11. Ik vind Anny zo’n mooi merk! En deze lak is ook echt weer prachtig!

 12. Lin

  Wat een mooi kleurtje, wauw!

 13. Heel mooi kleurtje, en na 5 dagen nog steeds zo goed!.
  En tipwear heb ik vaak al na een dag, vind ik hier nog best meevallen.

 14. Oh wow, ik heb echt een zwak voor dit soort kleuren! Dan is het ook wel direct fijn dat je er langer mee kunt doen.

 15. Wat een mooie kleur! En ook wat een leuk potje, vierkant zie je ze niet vaak, erg leuk!

 16. Een pareltje, ik hou van de shimmer. Mooie lak!

 17. super gaaf kleurtje is dit!

 18. Erg mooi kleurtje, vind Anny lakjes erg fijn !

 19. Erg gaaf lakje! Mooie glitter!

 20. Wauw, mooie kleur!

 21. Wauw, prachtig kleurtje!

 22. Anny nagellak is erg fijn, mooie kleur!

 23. Heel mooi lakje! Liefs, Laura

 24. hele mooie kleur!

 25. Mooi kleurtje! Ik had nog nooit van dit merk gehoord

 26. Wauw, wat een gave kleur! Deze vind ik mooi.

 27. erg mooi kleurtje!

 28. Wow crap, vijf dagen? Dat is echt masterlijk. Ze lakken goddelijk, mooie intense kleuren en de shimmers erin doen mijn hart veroveren. Sinds kerstmis heb ik ook een nagellak van ANNY, ge-wel-dig merk!

 29. Wat een prachtig kleurtje zeg. Wow, vijf dagen! Zolang blijft nagellak alleen zitten bij mij als ik er een goede topcoat over heen doe. En dan is vijf dagen al lang, meestal zitten er dan na 3 dagen al behoorlijke chips in!

 30. Wauw, prachtige kleur:)

  xx Laura

 31. Deb

  Hele mooie kleur! Ik vind de tipwear reuze meevallen na 5 dagen, goede houdbaarheid dus!

 32. Mooie nagellak en goede houdbaarheid, daar heb ik wél €9,95 voor over!

 33. Ik was echt heel benieuwd naar deze kleur.

 34. Die gaat op mijn wishlist! Wauw

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén