NYC – Metallic Eyeliners

1
De NYC Metallic Eyeliners lagen al een tijdje op mij te wachten op getest te worden. Dit kwam door drukte van mijn stage. Nu deze afgelopen is had ik de tijd om ze te testen en natuurlijk om een review te schrijven. Benieuwd wat ik van deze eyeliners vind?
 

sephora, coty, sugarpill, sweetly you 213
sephora, coty, sugarpill, sweetly you 217
De eyeliner zit netjes in een platic verpakking. Dit vind ik prettig, want zo weet ik dat de eyeliner nog niet is geswatcht.

sephora, coty, sugarpill, sweetly you 221
2
De eyeliner zitten in een huls met een zwarte dop. Zodra je de eyeliner opent zie je een dun kwastje waar je een dunne eyeliner mee zou kunnen zetten. Zodra je wat meer druk op dit kwastje zet wordt het kwastje wat dikker en kun je er ook een dikke wing mee zetten. Ideaal naar mijn idee.

De kleuren zijn goed gepigmenteerd en dat al na 1 veegje. Hier was ik zeker van onder de indruk, want van een budgetmerk had ik dat toch niet zo gedacht. Wij waren toen ook al zo verbaasd over de betaalbare oogschaduw paletten van NYC. Deze waren ook erg goed en boven onze verwachtingen. We gebruiken ze nog steeds met veel liefde.

sephora, coty, sugarpill, sweetly you 234
De zilveren kleur: 865 Silver Light en de gouden kleur:864 Liquid Gold.

De eyeliner blijft goed zitten en is niet makkelijk uit te vagen. Wanneer hij eenmaal opgedroogd is kun je hem niet zo maar wegvegen. Een douche beurt overleeft hij niet, maar dat beloofd hij ook niet dus daar kan ik deze eyeliner niet op af rekenen.

Hoewel deze kleurtjes je misschien aan Kerst doen denken kun je ze ook prima voor een leuk feestje gebruiken. Een beetje glitter erbij en je bent ready to go! Een beetje opvallen is nooit verkeerd. Er zijn er al zoveel die op elkaar lijken dus wees uniek en draag waar jij je goed bij voelt.

Ik ben erg tevreden over deze eyeliners en kan ze iedereen aanraden. Je hebt zeker wat speciaals te pakken, mede door de metallic finish. Er zit 4,7 ml in een eyeliner, ze kosten € 2,99 per stuk en waren onderdeel van de kerstcollectie. Ik heb ze nog zien liggen bij de Kruidvat dus mocht je ze willen hebben, haal ze dan snel!

 

Vorige

Gastartikel – De sneeuw is weer in het land, en ook in de Alpen!

Volgende

Anny Nail Polish – 470 Bourlesque

29 Comments

 1. goede pigmentatie :)

 2. woah! zo’n goede pigmentatie had ik niet verwacht :D

 3. Wauw, mooie kleurtjes komen daar vanaf! Nyc is echt zo’n merk dat je snel onderschat hè? Hun verpakking ziet er gewoon niet zo aantrekkelijk uit (vind ik) maar de kwaliteit is vaak wel heel goed :)

  • Ja je onderschat het zeker, omdat ze niet zo opvallen en minder bekend zijn dan Essence en Catrice. Zeker ze hebben een hele goede kwaliteit!

 4. Wow, ziet er goed uit! Erg mooi!

 5. Zien er zeker goed gepigmenteerd uit!!

 6. Ze zien er goed gepigmenteerd uit

 7. Ik heb al een zilveren eyeliner, maar de gouden vind ik erg mooi!

 8. Bo

  Wauw, mooie pigmentatie hoor. Had ik niet verwacht!

 9. Oeh, dat ziet er zeker mooi uit!

 10. Oh wauw, die zilveren vind ik erg mooi!
  Ik heb ook een gouden eyeliner van de H&M, moet zeggen dat die ook best goed is!

 11. Lijkt me erg fijn, leuke kleuren! mooie foto’s heb je gemaakt zeg :) x

 12. inderdaad leuk voor een feestje ofzo!

 13. Wow die zijn gepigmenteerd haha! Lijkt me minder geschikt voor een dagelijkse look maar wel heel gaaf voor feest of fotoshoot make-up!

 14. oeh wow wat veel kleur komt daar vanaf!

 15. Wow bloody hell! Die pigmentatie had ik niet verwacht, eerder iets met grove glitters. Dit is gewoon amazing!

 16. Lin

  Die zien er inderdaad goed uit!

 17. Die zien er goed uit zeg!

 18. Mooi pigment. Heb een zilvere van de Hema, maar deze is veel mooier!

 19. Deb

  Ze zien er mooi uit!

 20. Wauw, ze zijn wel heel duidelijk! Erg mooi :)

 21. Wauw, wat mooi! Fijn dat ze goed dekken, vooral de zilveren vind ik mooi.

 22. Vooral de zilveren vind ik erg mooi! Lekker budget ook:-)

 23. Die zien er goed uit. :)

 24. Wauwie zeg, wat een mooie liners.

 25. Deze waren mij nog niet opgevallen! Gaaf zeg! En inderdaad je kan ze ook gewoon overdag dragen, helemaal mee eens! ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén