Behandeling bij Strips Wax Industry

brow back stage nyc 118
Toen wij door Strips Wax Industry benaderd werden en ons werd gevraagd of wij een behandeling wilde ondergaan hoefde wij eigenlijk niet na te denken. Het leek ons hartstikke leuk en dus zijn wij een paar weken terug naar Amsterdam gegaan om een wenkbrauwbehandeling te onder gaan! Benieuwd naar onze ervaringen of wil je meer lezen over Strips Wax Industry? Bekijk dan zeker even dit artikel.

Strips Wax Industry is gevestigd in Amsterdam. Wij moesten vanaf Amsterdam Centraal met de tram en dat was best even spannend. Gelukkig ging alles goed en is Strips makkelijk te vinden. Je stapt de tram uit en aan je rechterhand vind je Thanx waar Strips gevestigd is. Er zijn drie vestigingen waar je terecht kunt voor behandeling en bij de vestiging waar wij waren verkopen zij ook make up van het merk Youngblood. Dit make up merk bestaat sinds 1996 en verkoop 100& zuivere, natuurlijke minerale make up die geschikt zijn voor alle huidtypen. Wat ons het meeste aansprak is dat zij ook voor de huid met rosacea en acne geschikt zijn. Het is wel een wat prijziger make up merk, maar als je iets zoekt waar je huid tegen moet kunnen is het dit merk wel. Er werd ons ook verteld dat dit merk veel op televisie word gebruikt, omdat het een heel mooi en natuurlijk effect geeft.

brow back stage nyc 123
brow back stage nyc 125
Als je binnenkomt zie je de volgende ruimte waar je diverse producten van diverse merken kunt aanschaffen.

brow back stage nyc 132
brow back stage nyc 144
De make up stand van Youngblood.

brow back stage nyc 137
brow back stage nyc 141
Oogschaduws en blushes.

brow back stage nyc 145
Swatches van enkele oogschaduws. Mooi effect hebben ze he?

brow back stage nyc 019
Daarna mochten wij in deze ruimte wachten totdat wij aan de beurt waren. Er stond een fijn muziekje op, er was een heerlijke geurkaars waar wij spontaan verliefd op werden en er lagen diverse bladen zodat wij ons niet hoefde te vervelen. Ook kregen wij nog een kopje koffie om even lekker te ontspannen. Alleen deze ruimte is al heerlijk ontspannen. Wij denken dat dit een combinatie is van de rustige houdtinten, muziek en geur.

1
2
Jorinde haar wenkbrauwen voor de behandeling. Ze had ze goed laten bijgroeien en er een tijdje niets aan gedaan. Op deze manier zou je het beste resultaat zien. Jorinde heeft nog nooit eerder haar wenkbrauw laten waxen. Haar wenkbrauwen zouden worden gewaxt, geknipt en geëpileerd. Spannend!

brow back stage nyc 080
Hier worden Jorinde haar wenkbrauw geknipt. Wij waren verbaasd over het effect. Alleen al met knippen heb je een groots effect. Hierdoor worden de wenkbrauwen extra strak gemaakt.

brow back stage nyc 085
brow back stage nyc 087
brow back stage nyc 089
Daarna werd de wax/hars aangebracht op de wenkbrauwen. Dit wordt gedaan met een spateltje. Bij ons was het groen en het voelt een beetje warm aan.

brow back stage nyc 095
brow back stage nyc 102
Tijd om te epileren. Amanda is erg kritisch als het gaat om epileren, maar eerlijk waar: ze kon geen één haartje meer vinden die er niet hoorde. Ongelooflijk! Zij heeft haar wenkbrauwen wel eens eerder bij twee salons laten doen, maar daar vond zij altijd nog haren. Bij Strips Wax Industry niet. Ze zijn erg goed en kundig in hun werk en Audrey (die de behandeling deed) vertelde dat zij ook erg kritisch was en dit is duidelijk te zien. Jorinde haar wenkbrauwen zagen er perfect uit!

brow back stage nyc 108
Zo zagen Jorinde haar wenkbrauwen eruit na de behandeling. Rood en geïrriteerd, maar dat is vrij logisch na zo’n heftige behandeling voor de wenkbrauwen. Audrey vertelde ook dat dit normaal is en dat dit vanzelf weg zou trekken. Dat klopt, want de volgende dag was er niets meer van te zien. Jorinde bracht wel een dikke laag concealer aan, omdat we nog zouden gaan shoppen en zij niet met rode wenkbrauwen wilde rondlopen. Dit moet uiteraard s ’avonds wel goed verwijderd worden, omdat de make up anders in de open poriën gaan zitten.

3
4
5
6
Dit is het resultaat na de behandeling. Jorinde heeft wat bultjes boven haar wenkbrauwen, maar dat komt omdat zij zo’n gevoelige huid heeft. Na een paar dagen waren ze bultjes verdwenen. Zien jullie het mooie resultaat? haar wenkbrauwen zijn super strak in vorm. Wij zijn verliefd op het resultaat en zitten steeds naar Jorinde haar wenkbrauwen te kijken.

Foto’s zeggen niet altijd alles en daarom hebben wij ook een filmpje gemaakt waarbij je de sfeer goed kunt proeven. Audrey is een super lieve vrouw die je goed op je gemak stelt. Je hoort ook in de video dat wij gezellig aan het kletsen zijn. Strips Wax Industry werkt netjes en snel, maar de service kun je ook goed merken. Normaal gesproken wordt er voor een wenkbrauwbehandeling ± 30 minuten uitgetrokken, maar bij ons was ze iets langer bezig. Geen enkel probleem en ze ging ook niet gehaaster werken. Ze neemt echt de tijd voor je en werkt net zo lang door tot beide partijen tevreden zijn.

Het moge duidelijk zijn dat wij erg tevreden zijn over Strips Wax Industry. Wij kunnen ook geen enkel negatief punt opnoemen. Jorinde heeft al besloten dat zij nog een keer terug komt voor haar wenkbrauwen, omdat zij zo tevreden is over het resultaat. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want een wenkbrauwbehandeling zoals deze kost slechts € 11,50. Als je dan toch van plan bent om in Amsterdam te gaan shoppen kun je gelijk zo’n behandeling ondergaan. Je kunt hier hun website bekijken voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Heb jij je wenkbrauwen wel eens laten behandelen?

Vorige

Opgemaakt – mei + Winactie Too Faced

Volgende

ANNY – 694 Blue Hypnosis Sand nagellak

32 Comments

 1. Ziet er weer mooi strak uit! Deed het veel pijn?

 2. Lijkt me zo pijnlijk haha! Ziet er wel heel mooi uit, dat resultaat is geweldig! Heb jij eigenlijk ook nog wat laten doen Amanda, of heb ik daar overheen gelezen?

 3. Dat ziet er erg mooi uit! Ik moet zeggen dat ik een dergelijke behandeling altijd zonde vind voor mijn (niet bestaande) wenkbrauwen haha. Als je wel zulke mooie, volle wenkbrauwen hebt, vind ik het echt een aanrader, zo mooi!

 4. heel mooi gedaan en de prijs valt ook heel goed mee :)

 5. mooie duidelijke foto’s ;D

 6. Ziet er goed uit! En de prijs is zeker niet verkeerd.

 7. Wauw het resultaat is echt perfect!
  Wel zuur dat je direct zo ontzettend rood wordt om je wenkbrauwen haha, maargoed wie mooi wilt zijn…

 8. ze zijn wel echt superstrak geworden! gaaf hoor!

 9. Mooi resultaat!

 10. wow wat zijn je wenkbrauwen daarna strak zeg, echt geweldig mooi!

 11. Wow wat is het resultaat mooi, had ik niet verwacht! Het ziet er ook heel natuurlijk uit en niet té nep!

 12. Wauw, dat ziet er goed uit!

 13. Erg mooie vorm zit er nu in!

 14. Oh wauw, dat ziet er erg netjes uit zeg, mooi! En voor die prijs is dat ook niet gek om af en toe eens te laten bijwerken, erg mooi resultaat.

 15. Wat een mooi resultaat! Echt prachtige wenkbrauwen en idd het is zeker niet duur zeg!

 16. Dat ziet er heel erg goed uit! Altijd fijn als je wenkbrauwen weer perfect in vorm zijn.

 17. Jaaa, ik had de video gezien! Wauw goddamn, mooie salon! Maar ook het eindresultaat. Schitterende wenkbrauwen heeft Jo, had ze al, maar nu zit die scherpe vorm erin. I LIKE!

 18. Echt een leuke vlog hebben jullie ervan gemaakt! De wenkbrauwen zijn echt prachtig wow, ik laat mijn wenkbrauwen om de 3 weken waxen en epileren, i know the pain.. gelukkig went zoiets wel na een tijd :D

 19. Wauw, dat is zeker een mooi resultaat!

 20. Wow, dat is zeker een mooi effect! Ik knip mijn wenkbrauwen ook regelmatig, dat geeft al een verzorgd effect en meer vorm.

 21. Heel mooi is het geworden . Ik laat mijn wenkbrauwen om de 2 weken behandelen met een touwtje, heerlijk!

 22. Het ziet er inderdaad een stuk mooier uit!

 23. Oeh die Youngblood make-up producten! Ik heb er zelf ook wat van en vind ze enorm fijn. En wat zijn Jorinde d’r wenkbrauwen prachtig geworden!! En dat waxen voelt inderdaad niet fijn nee haha, ik word al huiverig als ik er naar kijk. Heb dat zelf nooit gedaan maar wel m’n benen en oksels en pff dat deed zo’n zeer, kun je nagaan je wenkbrauwen :’)

 24. Ik was al een tijdje opzoek naar een goede salon die mooi wenkbrauwen doet, en dit ziet er super uit! ik had ook vaak dat er dan nog haartjes zaten en dan was ik toch een beetje teleurgesteld. Als ik een keer in Amsterdam ben zal ik daar een bezoekje brengen! :-)

  • Wat leuk om te horen! Ja dat begrijpen wij. Ik had hier ook altijd last van en dat deze salon het zo goed deed verbaasde mij eigenlijk.. ik dacht dat het niet beter kon. Wel dus haha

 25. Oh, dat ziet er inderdaad mooi uit.

 26. Super tof effect zeg! Jullie hebben echt geluk dat jullie zo’n leuke behandeling mogen ondergaan.Wat zijn houdtinten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén