Etude House – Sweet Recipe Cupcake Eyes Eyeshadow

masker lush fotos 204
Een tijdje terug heb ik een artikel geplaatst waarbij ik vertelde dat Etude House (van BB Cream Shop) een make up lijn zou uitbrengen. Deze lijn heet Sweet Recipe en vandaag ga ik voor jullie de Cupcake Eyes Eyeshadow reviewen. Benieuwd naar de swatches van deze schattige cupcake? Lees dan snel verder.

masker lush fotos 160
Wat zegt Etude House over de Sweet Recipe Cupcake Eyes?
’Zachte zoetsappige oogschaduw kleuren zullen voor een betoverende oogopslag zorgen. De Etude House Sweet Recipe Cupcake Eyes zijn gebakken oogschaduwen verpakt in een sierlijke cupcake verpakking. Elke cupcake bevat 2 passende kleuren en is verkrijgbaar in 5 verschillende duo’s.’

masker lush fotos 170
De oogschaduw zit in een hele schattige cadeauverpakking althans ik vind het zo’n leuke verpakking om weg te geven. Het is ook echt een cadeautje om uit te pakken.

masker lush fotos 176
masker lush fotos 184
masker lush fotos 186
masker lush fotos 182
De verpakking vind ik zo schattig! Het is een cupcake met slagroom en chocola er op inclusief een versiert ‘cupcake papiertje’ aan de onderkant. De deksel is ook in de vorm van een toef slagroom. De details vind ik onwijs leuk gemaakt. Ik vind dit leuke oogschaduw om cadeau te geven. Het is eens wat anders dan een standaard oogschaduw.

masker lush fotos 207
masker lush fotos 199
masker lush fotos 202
De oogschaduw is gebakken. Het voordeel van gebakken oogschaduws is dat als je ze nat aanbrengt ze nog intenser worden, maar zelfs zonder dat ze nat zijn, zijn ze vaak al goed gepigmenteerd. De oogschaduw is niet plat, maar heeft een bolling. Er zit dus genoeg gram (3,4 gram) in om een langere tijd met deze oogschaduw te doen. Ik heb expres voor een neutrale kleur gekozen, omdat de meeste meiden felle kleuren toch wat eng vinden om overdag te dragen. Dit soort kleuren zijn ideaal voor een look voor overdag.

etude4
Er zijn in totaal 5 kleuren beschikbaar:
– Blueberry Strawberry
– Sugar Maple Syrup Choco
– Chocochip Sweet Mint
– Fresh Mango Tango
– Sweet Berry Lemon Mousse

De kleur die ik heb gekozen is Sugar Maple Syrup Choco.

masker lush fotos 214
masker lush fotos 216
masker lush fotos 219
masker lush fotos 221
Ik heb gemerkt dat de lichtere kleur iets meer brokkelt dan de donkere kleur en ook iets minder snel pigment afgeeft dan de donkere kleur, maar als je de kleur eenmaal hebt opgebouwd zie je hoe mooi hij is. Hij glinstert en geeft een mooie glans. Ook de donkerbruine kleur bevat een glans die je op de foto’s goed kunt zien. Deze bruine kleur geeft heel gemakkelijk pigment af.

c111
c112
Ik maakte ook nog een look met deze mooie oogschaduw. De lichte kleur draag ik op mijn ooglid en in mijn binnenste ooghoek. De donkere kleur draag ik in mijn crease, onder mijn onderste wimperrand en als eyeliner. Zoals je kunt zien kun je hier een hele mooie natuurlijke look mee maken, maar de glitter in de lichte kleur maakt de look net even wat specialer. Ik draag hier trouwens ook de Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream. De review van deze geweldige BB cream kun je hier lezen.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van deze oogschaduw en ben van mening dat deze oogschaduw erg leuk is om als cadeautje voor jezelf of voor een ander te kopen. De oogschaduw zou € 11,95 gaan kosten, maar ik zag net tot mijn verbazing dat de prijs is verlaagd. Hij kost nu nog maar € 9,95. Dat is toch weer mooi meegenomen! Deze oogschaduw is te koop in de webshop van BB Cream Shop.

Vinden jullie deze oogschaduw er ook zo schattig uit zien?

Vorige

Stash – Oogschaduw paletten

Volgende

P2 Sand Style Nail Polish – 100 Precious

27 Comments

 1. Hele mooie zachte kleuren en super gepigmenteerd. De prijs valt ook erg mee.

 2. wat een schattige verpakking! en de pigmentatie is ook nog eens goed! dit zijn wel kleuren die veel meiden/vrouwen mooi vinden.

 3. Mooie kleuren en de verpakking is echt schattig :)

 4. Echt hele mooie kleuren! :-)

 5. Het potje vind ik al geweldig :-) Mooie natuurlijke kleuren! En, wat een goede pigmentatie.

 6. ziet er erg pretty uit :D

 7. Bo

  Echt een schattig verpakking! Mooie kleuren ook :D

 8. wauw! De verpakking is geweldig en de pigmentatie ook, had ik niet verwacht

 9. Pretty en wat een mooie pigmentatie!

 10. Wat een onwijs schattige verpakking! De kleuren zijn ook erg mooi zeg

 11. Wat is de verpakking weer super cute :-)

 12. Wat een prachtig duo!

 13. Deb

  De verpakking ziet er enorm cute uit! De oogschaduw heeft een geweldige pigmentatie en vind de look die je ermee hebt gemaakt weer super geslaagd!!

 14. Mooie en schattige oogschaduw. Ik ga binnenkort toch een bestelling bij ze plaatsen. N.a.v. je artikel over de BB Cream. Echt super want ik kreeg samples opgestuurd:) Nu nog kiezen welke BB cream ik wil bestellen en misschien floept er dan wel zo’n cupcake in mijn digitale winkelmandje erbij ;)

  • Wat leuk om je horen Ceetje! Haha, ik vind hem echt zo leuk en schattig. Vanavond krijg je trouwens 10% korting op je bestelling met de code sorry10.

   • Ik zag het op Facebook. Ik heb alleen nog niet alle BB creams getest, dus ik weet nog niet welke ik wil bestellen. Maar lief van je . X Ce

    • Hoi!

     Je kan de kortingscode overigens t/m 27.10.2013 gebruiken :).

     Mvg,

     Sascha ^BB Cream Shop.

     • Ik heb nog niet eens mijn bestelling gedaan en ik ben al tevreden over de klantenservice van de BB Cream Shop. Wederom bedankt Sascha :)

 15. kikiLxo

  je bent echt geweldig in het maken van ooglooks & ik vind vooral de kleur mango tango mooi xx

 16. Wauw, prachtige oogschaduw om te zien! Ik houd van de verpakking, maar ook de kleuren zijn prachtig. Helemaal de look die je er natuurlijk mee hebt gemaakt!

 17. You look SCRUMPTIOUS. :D Super gezellige verpakking en lekker glittery, fun kleurtjes!

 18. De verpakking is super schattig.
  Mooie kleuren ook!

 19. Wat een beauty, en dat voor zo’n fijn prijsje;-)

 20. ik vind het een hele mooie kleur, safe maar geeft je ogen toch een mooie ‘pop’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén