Etude House (BB Cream Shop) introduceert Sweet Recipe Lijn

etude4
De meeste van jullie zullen de BB Cream Shop wel kennen. Dit is de grootste BB cream webshop in Nederland. Wat voor BB cream je ook zoekt, zij zullen hem hebben. Er is zo veel keus! Maar vanaf nu introduceert Etude House, een merk wat verkrijgbaar is bij BB cream shop, een nieuwe lijn namelijk de Etude House Sweet Recipe Line. Deze lijn bestaat uit heel veel schattigheid, want cupcakes kom je in deze lijn zeker tegen. Hoe leuk is dat? Vandaag laat ik je zien welke producten er in deze lijn zitten.

etude1
Etude House Dear My Jelly Lips Talk
Een alles in één product! De Etude House Dear My Jelly Lips Talk kleuren je lippen als een lippenstift met de uitstraling van een lipgloss, maar voeden deze als een lipbalm! Ze zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Ze gaan € 9.70 per stuk kosten.

etude2
Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base

Verleidelijke zoete geuren zorgen ervoor dat de Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base om op te eten is! De zachte, crèmeachtige structuur zal zorgen voor een egale huid zonder oneffenheden. De Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base kan gebruikt worden als een primer voor onder je BB Cream. De Etude House Sweet Recipe Baby Choux Base is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren met elk een andere werking.

– Mint Choux: Voor het verminderen van roodheden in het gezicht.
– Berry Choux: Zal de bleke, doffe huid verhelderen, waardoor de huid er energierijk uit zal zien.
– Peach Choux: Zal een vale of gele huid helderder maken.

Ze gaan € 12.45 per stuk kosten.

etude3
Etude House Sweet Recipe Cookie Pact

Zoete amandel koekjes of volle chocolade koekjes zorgen voor een subtiele glans op het gezicht. De powder pacts kunnen gebruikt worden voor het afpoederen van je BB Cream of voor de glimmende gedeeltes op je gezicht. De Etude House Sweet Recipe Cookie Pact bevat subtiele, verhelderende parels die zorgen voor een glowy skin. De Etude House Sweet Recipe Cookie Pact is verkrijgbaar in 2 verschillende tinten.

– Almond Chip Cookie Pact: is geschikt voor een lichte tot medium huidskleur.
– Choco Chip Cookie Pact: is geschikt voor de getinte tot donkere huidskleur.

Ze gaan € 15.45 per stuk kosten.

etude4
Etude House Sweet Recipe Cupcake Eyes
Zachte zoetsappige oogschaduw kleuren zullen voor een betoverende oogopslag zorgen. De Etude House Sweet Recipe Cupcake Eyes zijn gebakken oogschaduwen verpakt in een sierlijke cupcake verpakking. Elke cupcake bevat 2 passende kleuren en is verkrijgbaar in 5 verschillende duo’s.

Ze gaan € 11.95 per stuk kosten.

etude5
Etude House Sweet Recipe Cupcake All Over Color
De Etude House Sweet Recipe Cupcake All Over Color is de cupcake die alles heeft! De cupcake kan gebruikt worden als blush, voor de lippen of voor de ogen en zal alle 3 voorzien van een subtiele, stijlvolle glans en kleur. De Etude House Sweet Recipe Cupcake All Over Color is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Ze gaan € 7.95 per stuk kosten.

Ik vind het leuk dat de producten zulke schattige verpakkingen hebben. Hoe leuk is het om zo’n product in je make up tasje te hebben zitten? Of om hem op je beauty tafel neer te zetten. Ik wordt er in ieder geval vrolijk van. Eind september zullen deze producten in de webshop van BB Cream Shop verkocht gaan worden.

Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Vorige

Opgemaakt – augustus 2013 deel 2

Volgende

Accessorize Lipgloss en Eyeshadow

18 Comments

 1. ziet er echt snoepig uit inderdaad!

 2. Etude House! <3 Het is zo'n schattig merk, ik had er kennis meegemaakt toen ik op vakantie in Hong Kong was, het leek net een snoepwinkeltje, helemaal roze en schattige verpakkingen! Misschien dat ik in december nog terug ga ;D

 3. Schattige producten!

 4. Wat ziet dat er schattig uit! :-)

 5. super cute allemaal :D

 6. Het ziet er allemaal super cute uit. De basissen en de all over color zou ik zeker willen uitproberen.

 7. God.. hier word ik pas hebberig van! Elke keer als ik weer een nieuw product zag in dit artikel dacht ik meteen; ooohh, die is ook leuk! Die wil ik ook hebben! Dus, dat word binnenkort maar eens een keer “een dagje shoppen” bij de BB Cream Shop. Bedankt voor het delen van deze (geweldige) informatie!

 8. Wat zien ze er leuk uit!

 9. wat een schattige producten!

 10. Die lipproducten lijken mij erg fijn :)

 11. Wauw, wat een superleuke producten!

 12. Wat een leuke schattige producten!

 13. Ik vind het een hele leuke outfit!

 14. Die lipsticks zien er zo luscious uit! >_<

 15. wat een super schattige verpakking heeft het allemaal, alleen daarom al zou het hier in mijn stash verschijnen haha

 16. super leuk, en de verpakking en benaming is super cute en gewelidig, hebben hebben hebben

 17. Deb

  Wat een schattige verpakkingen! Ik ben in ieder geval alvast nieuwsgierig geworden. Leuk dat dit merk nu ook gewoon in NL te koop zal zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén