Accessorize Lipgloss en Eyeshadow

IMG_6008
Een tijdje geleden hadden wij bij mij thuis een leuke workshop waarbij er ook een andere beautyblogster aanwezig was. Zij nam zowel voor Amanda als voor mij cadeautjes mee, wat natuurlijk helemaal niet had gehoeven. Hierin zaten prachtige make-upjes van het merk Accessorize. Vandaag laat ik jullie een intense colour lipgloss en een Baked duo eyeshadow zien die ik van lieve Deb van Beautygoddess kreeg.  

IMG_6012
IMG_6013
IMG_6018
Deze prachtige Baked duo eyeshadow heb ik gekregen in de kleur 13 – Thalia. Het is een oogschaduw met een bruine en beige kleur erin. Het doosje is lekker groot en weegt 4,5 gram. Fijn dat het doosje doorzichtig is en ik de kleur meteen kan zien. De vlinders op het doosje vind ik super schattig.

IMG_6021
IMG_6025
IMG_6035
Dit zijn de swatches van de Duo baked eyeshadow waarvan de eerste twee foto’s in daglicht en de derde in kunstlicht zijn gemaakt. Wat een geweldig pigment geven ze af zeg. Als je ziet hoe prachtig de make-up van Accessorize is wordt er eigenlijk maar weinig over geschreven naar mijn mening. Ik wilde jullie dit daarom natuurlijk erg graag laten zien. Je kunt de oogschaduw licht aanzetten en heel gemakkelijk zo intens mogelijk maken als je zelf wilt. Ook de lichte kleur dient erg goed als highlighter.

IMG_6039
IMG_6042
IMG_6044
De lipgloss die ik heb gekregen is de intense colour lipgloss in kleur zest shade 6. Dit is een koraal/oranje kleur met een inhoud van 4 ml. De lipgloss zit in een stevige doorzichtige verpakking met een schattige dop van panterprint en rozen.

IMG_6049
IMG_6054
IMG_6066
Zoals je ziet is de swatch op mijn arm behoorlijk fel, maar eenmaal aangebracht op de lippen oogt hij een stuk rustiger wat ik erg mooi vind. De lipgloss ruikt ook heerlijk naar vanille/cappuccino, maar eenmaal aangebracht proef je dit bijna niet. De lipgloss voelt boterzacht aan en smeert ook lekker door de fijne applicator.

IMG_6091
IMG_6094
“Lieve Deb, nogmaals bedankt voor de prachtige make-upjes die ik van je heb gekregen”

Heb jij al make-up van Accessorize in je bezit? Zo ja, wat?

Vorige

Etude House (BB Cream Shop) introduceert Sweet Recipe Lijn

Volgende

Uitslag winactie Pupa gelnagellak + bijbehorende topcoat

29 Comments

 1. Nee, maar ik zag ze laatst wel liggen, ziet er mooi uit, net zoals alle spulletjes van Accessorize eigenlijk! Ik vind vooral de oogschaduws er echt mooi uitzien!

 2. De oogschaduw is mooi!

 3. ziet er goed uit :)

 4. wat een mooie producten!

 5. Mooie producten! Vooral de oogschaduw! :-)

 6. De lipgloss vind ik mooi! Gewoon mooi natuurlijk.

 7. Ah wat zijn de verpakkingen leuk zeg met die vlindertjes! Alleen dat zou al reden zijn voor een plekje in mijn stash ;-)
  Mooie kleuren, voor de oogschaduw vind ik erg mooi!

 8. De oogschaduw ziet er super mooi uit!!

 9. De oogschaduw is echt prachtig!

 10. Die oogschaduw is echt prachtig zeg! Mooi!

 11. Wat een mooie make-up is het zeg! Vooral de oogschaduw vind ik er heel goed uitzien!

 12. Ik hoor zo weinig over dit merk, maar die oogschaduw ziet er goed uit. Zelfs de verpakking vind ik heel leuk! Ik wil inderdaad wel wat vaker over dit merk lezen.

 13. Wauw, de oogschaduw is gorgeous!

 14. Mooie make-up is dit!

 15. Wat lief en wat leuk! De oogschaduw ziet er mooi uit en ben dol op vanillegeurende lipgloss!

 16. Mooi zeg, vooral de oogschaduw!

 17. vooral de oogschaduws vind ik ontzettend gaaf, zit een mooie glans in

 18. wow beiden hebben veel pigment!

 19. Mooie kleuren, leuk verpakt ook en verrassend gepigmenteerd, leuk om te zien :)

 20. Wat lief van Deb! De duo ziet er mooi uit.

 21. Lief dat je dat hebt gekregen! Het ziet er goed uit, zelf heb ik nog niets van de merk.

 22. Wat een mooie kleuren oogschaduw :-) De lipgloss bevat mooie glitterjes.

 23. de eyeshadows zijn prachtig, de kleuren als de intensiteit ervan

 24. Die donkere kleur uit die duo spreekt me aan! Lijkt me nice voor overdag gewoon all over als een fijne flatterende kleur.

 25. Deb

  Heel graag gedaan lieve Jorinde. Ik ben blij dat de oogschaduw en gloss bij je in de smaak vallen. Pigmentatie van de oogschaduw is inderdaad echt super mooi!! Heel veel plezier ermee. XX

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén