Winactie! – P2 Baked Eyeshadow

1
Het is zover, tijd voor een winactie! Jorinde en ik hadden afgesproken dan als we 50 volgers op Youtube hadden bereikt wij een winactie zouden organiseren. Gisteren bereikten wij dat getal dus hierbij de winactie! En die is niet mis, wil je weten waarom? Bekijk dan even onderstaand filmpje.

Hier is de link waarbij je de swatches van deze oogschaduw kunt vinden.

Veel succes iedereen!
Liefs Amanda en Jorinde

Vorige

Halloween Cakes/Baksels

Volgende

Essence – Vampire’s Love 01 Gold Old Buffy

22 Comments

 1. Wauw wat een mooie oogschaduw! Ik doe zeker mee!

 2. super leuke winactie! ik doe zeker mee :)
  ben zelf dit jaar ook in Duitsland op vakantie geweest en heb er nog stees spijt van dat ik die gebakken oogschaduws niet heb gekocht :P

  natuurlijk volg ik jullie op youtube (0SheTalksToRainbows0)

 3. mooie oogschaduw :)

 4. Leuke winactie, succes iedereen!

 5. Ik heb geabonneerd! Slecht dat ik dat niet eerder gedaan heb zeg! En zeker een tumbs up! ik doe mee! xoxo

 6. Linsey

  Wat super leuk! Bij het lezen van de review las dacht ik meteen al: Wauw wat een mooie oogschaduw, echt draagbare kleuren (wat ik zelf heel fijn vind, durf nog niet uitdagende looks te maken zoals die van Amanda, maar vind Amanda’s looks overigens wel erg tof!) en hele mooie pigmentatie. Toen ik las dat ‘ie alleen in duitsland verkrijgbaar is baalde ik wel even heel erg, ik heb daar helaas ook geen vrienden of familie ofzo. Superleuke winactie is dit dus, ik doe heel graag mee! Ik ben nu geabonneerd op jullie youtube kanaal, vind jullie ‘samen’ filmpjes trouwens echt super leuk!

  Liefs, Linsey

 7. Superleuk kleurtje. Doet me aan Mac denken. Succes met de actie!

 8. Ik doe mee! Ik volgde jullie al op Youtube (Daniieexxx) Super leuke winactie is echt een speciale. Kom meestal 2 keer per jaar in Duitsland ofzo. En dat is meestal in de zomervakantie, dus dat duurt nog een poos.

 9. Wauw Amanda, de look die je op hebt! Echt heel leuk, ik volg jullie al heel lang op youutbe, vanaf het begin! Ik doe dus mee. Jullie zijn echt heel leuk in dit filmpje :D

 10. Jacoba L.

  Leuke winactie zeg! Ik doe mee!!

 11. Leuk, gefeliciteerd met de 50 volgers! Op naar de 100 ;) ik volgde jullie al en doe dus graag mee!x

 12. Anita

  Hier jullie 54e abonnee.
  Ik had de swatches van de P2 baked eyeshadow gezien en met deze eye dream eyeshadow bruin word mijn dag letterlijk “Happy Day Time”.

 13. Marjan

  Ik doe mee :D Ik volgde jullie niet op youtube, omdat ik altijd alles lees via bloglovin’ dus anders krijg ik het dubbel… Maar ga jullie nu ook wel via youtube volgen ^^

 14. Pam

  Leuke winactie, ik doe mee!

 15. me

  Ik doe mee, ik volgde jullie al een tijdje op You Tube.

 16. Chaja

  Leuk, ik doe mee ! X

 17. woah! natuurlijk doe ik mee :D ik volg jullie ^^

 18. Leonoorxx

  Super leuk dat jullie dit doen!
  Ook leuk dat jullie iets doen van een merk dat niet in NL verkrijgbaar is, want ik woon namelijk in noord-holland dus ik kan niet even snel heen en weer naar duitsland haha.

  Ik doe dus bij deze mee! (:
  xx

 19. Deb

  Te gekke winactie! Ik doe ook mee! Ik volg jullie al op YT (en natuurlijk ook via Bloglovin en Twitter) onder de geweldige naam (hihi) lipglosswoman op YouTube.

 20. roosje

  Wat een leuke schaduw zeg kan je trouwens nog meedoen had ook al even gekeken via youtube maar ik was gelijk enthousiast over jullie jullie zijn zo happy en als i e nog loop t doe ik zeker mee leuk kleurtje ook trouwens nog

  Xxroos

1 Pingback

 1. | XDit is ons

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén