Reminder winactie – Win een P2 Baked Eyeshadow uit Duitsland

1
Het is zover, tijd voor een winactie! Jorinde en ik hadden afgesproken dan als we 50 volgers op Youtube hadden bereikt wij een winactie zouden organiseren. Gisteren bereikten wij dat getal dus hierbij de winactie! En die is niet mis, wil je weten waarom? Bekijk dan even onderstaand filmpje.

Hier is de link waarbij je de swatches van deze oogschaduw kunt vinden.

Veel succes iedereen!
Liefs Amanda en Jorinde

 

Vorige

Yves Rocher – 71 Gris taupé

Volgende

Winactie – Sleek Snapshots palette

 1. Allissa

  Ik doe mee! en heb effies geabonneerd :D erg leuk.

 2. Me

  Ik doe ook mee, ik volg jullie al een tijdje via bloglovin en You Tube.

 3. Hermana

  Ik zou graag mee wilen doen met de winactie want ik ben al heel lang op zoek naar een goede witte en bruine oogschaduw en deze lijkt mij echt perfect. Ik volg jullie als sinds dat ik jullie blog ontdekte en ik heb er absoluut geen spijft van.

  Hoop dat ik win en voor de rest iedereen veel succes x

 4. Wauw wat een mooie oogschaduw! Ik heb meteen geabboneerd op jullie youtube kanaal, mijn account heet : beautyglitterNL ! :)

 5. Sophie

  Hooi lieve meiden!! Ik doe natuurlijk mee!! Ik heb een heel verhaaltje bij de YouTube reacties gezet maar doe het voor de zekerheid hier nog maar een keertje!! Groetjessss

 6. Pam

  Ik doe mee! Ik volg jullie op Bloglovin’ en ook op Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén