Winactie – Sleek Snapshots palette

sleek 006
Meiden, wij mogen ter ere van Enchantra’s vernieuwde
webshop zo iets super gaafs weggeven! Een Sleek Snapshots palette. Je hoort het goed, een palette van Sleek. De paletten die zo bekend zijn en zo geliefd bij Amanda zijn (ze heeft er ondertussen al 8!). Moet je nagaan hoe fijn ze zijn. Lees snel verder wat je moet doen om zo’n populair Sleek palette te winnen.
 

Ten eerste: waarom deze winactie?
– Zoals jullie laatst al konden lezen heeft Enchantra haar
webshop vernieuwd. Het is stukken verbeterd, veel logischer ingedeeld en ziet er mooier uit.
– Het is deze maand Halloween! De hele maand op Dit is ons (heb jij de
Halloween looks van Amanda al bekeken?) en bij Enchantra. Op 28 oktober 2012 is er een griezelig feest in de showroom van Enchantra. Stel je eens voor: je kunt verkleden als je ultieme duistere karakter met natuurlijk duikstere make up. Want dat is ook belangrijk! En ondertussen kun je heerlijk shoppen. Wie wilt dat nou niet? Als je verkleed komt krijg je trouwens 15% korting op al je aankopen.

sleek 008
sleek 011
sleek 017
sleek 033
sleek 035
sleek 039
Om dit met jullie te vieren kunnen jullie dit prachtige palette ter waarde van € 9,99 winnen! Er zitten 12 kleuren in waar je alle kanten mee op kunt. Draagbare looks, maar ook zeker heftige. Omdat Amanda van heftige make up houdt leek het ons wel leuk om een palette weg te geven die veel kleuren bevat. Zo kan een van jullie ook eens gaan spelen met kleur. Daag jezelf uit om eens uit je comfort zone te komen en een andere weg in te slaan. Er zitten zowel matte als shimmer kleuren in. Een divers palette dus. Ook krijgt de winnaar dit leuke Halloween tasje (zelf gekocht) erbij, omdat deze maand in het teken staat van Halloween.
sleek 050

Wat moet je hiervoor doen?
– Een reactie achterlaten dat je meedoet
– Een
account aanmaken in de webshop van Enchantra (hun webshop is natuurlijk vernieuwd dus dan is dit wel erg leuk). Dit is niet veel werk en je kunt gelijk beginnen met punten sparen!

Wat mag je hiervoor doen om extra kans te maken?
– Enchantra volgen via
Facebook
– Enchantra volgen via
Twitter
– Je inschrijven voor de nieuwsbrief van
Enchantra
– Ons volgen via
Bloglovin
– Ons volgen via
Youtube
– Ons volgen via
Facebook
– Ons volgen via Twitter:
Amanda & Jorinde
– Vertel ons wat jij gaat dragen tijdens Halloween/wat je graag zou willen dragen als je Halloween zou vieren (dus outfit + welke make up je zou dragen)

De winactie loopt tot het einde van Halloween, maar omdat sommige dit nog middernacht vieren verlengen wij hem tot en met 1 november 2012, om 23.59 uur.

 

Vorige

Reminder winactie – Win een P2 Baked Eyeshadow uit Duitsland

Volgende

Herôme Prinsessen Nagellak

28 Comments

 1. Wat super gaaf! Ik ben groot fan van Sleek en bezit nu 7 palettes, maar dit zou een geweldige toevoeging zijn. Ik heb al een tijdje een Enchantra account en vind de site erg leuk geworden. Helaas vieren we hier geen Halloween! De looks die overal voorbij komen zijn wel echt heel gaaf en maken me nieuwsgierig!

 2. Wat een prachtig palet zeg. Ik ben sowieso een groot fan van Sleek.

 3. Wauw mooi pallette! ik doe zeker mee!

 4. Ooooh, god wat gaaf! Ik doe mee. :D Even op een rijtje wat ik heb gedaan:
  account aangemaakt, Enchantra gevolgd op FB, Enchantra gevold op Twitter, ingeschreven voor de nieuwsbrief, en ik volgde jullie al via Bloglovin’. youtube, facebook en twitter! Kortom: alles gedaan! En qua outfit? Oh moeilijk, mm. Ik denk dat ik toch ook wel iets engs wilt. IK WIL SOWIESO VLEUGELS! dat vind ik leuk. en dan iets van een duiveltje haha? aahw. met allemaal nepbloed en zo jaaah.

 5. heel mooi palette maar de meeste kleuren zou ik toch niet vaak gebruiken :)

 6. Bo

  Waaah wat een super palletje! Ik doe meeeee!
  Ik had al een account bij Enchantra + nieuwsbrief, ik volg jullie en Enchantra op Twitter en Facebook, ook op Bloglovin en Youtube.
  Ik vier geen Halloween, heb het ook nooit gedaan, maar als ik het zou doen dan zou ik als Marie Antoinette gaan. Vind zo’n look echt supergaaf!

 7. Wat een mooie palette, ik had al een account bij Enchantra en volg jullie + Echantra bij facebook, twitter, bloglovin en ben ingeschreven voor de nieuwsbrief.
  Ik doe niets met helloween maar als ik me zou verkleden zou ik of een heel sexy pakje aantrekken of als een skelet gaan en daar mijn make-up op aanpassen ;)

 8. Ik doe mee! Ik ben sinds kort een enorme fan van Sleek. Maar aangezien ik het nog maar zo kort ken, heb ik maar 1 palette. Ik heb een account aangemaakt op Enchantra. Om extra kans te maken heb ik ook de Facebook pagina van Enchantra geliked. Volg ik Enchantra op twitter met Daniieexxx. Heb ik me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Volg ik jullie (al een tijdje) op Bloglovin, Youtube en Facebook. Ook volg ik jullie beiden op twitter met Daniieexxx en ik doe niet mee aan Halloween. Dus vind het een beetje zonde om nep bloed en alles te kopen. Ik heb wel veel tutorials bekeken. Dus als ik mee zou doen zou ik al een zombie gaan. Met een beetje groene huid en van die bloedwonden. Dat lijkt me wel heel gaaf.

  Ik hoop dat ik een grote kans maar om te winnen :) Ik ben echt een enorme fan van Sleek, ga deze week weer een nieuw palette inslaan bij Sephora :D

 9. Ik ben fan van de Sleek palettes, mijn collectie is gigantisch :-) Veel succes aan de deelnemers!

 10. Marije

  Wat een leuke actie, ik doe mee! Ik zou heel graag eens een kleurig palette willen, nu heb ik alleen bruine kleuren. Ik heb een account aangemaakt bij Enchantra. Ook heb ik me aangemeld voor de nieuwsbrief en volg ik jullie via Bloglovin. Ik ga geen halloween vieren, maar als ik het zou doen zou ik als een enge zwarte kat gaan en grote hoektanden en snorharen tekenen :)

 11. Allissa

  Aah suuuuperleuke winactie! Ben nogaltijd zo benieuwd naar de paletten van Sleek. Ik doe dus ook mee met deze winactie en heb een account aangemaakt bij Enchantra.
  Heb mij ook nog aangemeld voor de nieuwsbrief van Enchantra, de facebookpagina geliked, jullie facebookpagina geliked, jullie youtube geabboneerd en had jullie al op bloglovin. Oh en ik zou heel graag als piraat willen. Maar dan wel zo’n extreem vrouwelijke. Ik hou niet zo van het mijzelf in bloed dopen (:

 12. Laura

  Ik doe mee!

 13. leuk! Ik doe mee, ik heb alles gedaan en als extra’tje heb ik je gevolgd op twitter :) @xtheblondbeauty

 14. Linsey

  Wat leuk, ik doe heel graag mee! Van sleek palettes heb ik al ontzettend veel goede dingen gezien en gehoord van jullie, tijd om maar eens te proberen. Wat ik heb gedaan:

  Ik heb een account gemaakt op enchantra.nl, ingeschreven voor de nieuwsbrief en ik volg enchantra op twitter en op facebook. Ook volg ik jullie op bloglovin, facebook, youtube en volg ik beide twitterpagina’s (3 in totaal dus) Áls ik halloween zou vieren (wat ik nooit doe, maar wat me wel heel tof lijkt) zou ik gaan voor de Red Queen van Alice in Wonderland. Ze ziet er zó grappig uit in de film, vind ik haha! Natuurlijk is ze wel ‘slecht’ dus ergens is ze ook wel eng naar mijn mening. Ik zou proberen een soortgelijke jurk te vinden met een klein gouden kroontje en stafje, maar belangrijker: haar en makeup! Een rode pruik is niet te missen, net als de heftig aangebrachte blauwe oogschaduw en een rood hartje op de lippen.
  Nou, ik heb dus alles gedaan! Meer kan ik niet doen, ik hoop dat ik de lucky winnares ben want dit lijkt me echt een geweldige prijs :D

  Liefs, Linsey

 15. Super leuk! Ik doe graag mee met deze winactie!:D
  Ik heb alles gedaan behalve jullie volgen op youtube.
  Mijn halloween kostuum: Een slachtoffer van een weerwolf. Dus mijn kleding is gescheurd, ik ga veel nepbloed en latex gebruiken om ‘vleeslappen’ te creeeren. Uit sommige opengerete wonden komen vachtplekken zetten waar de ‘nieuwe’ weerwolf naar buiten komt. Daarnaast wil ik een kleurlens op één oog gebruiken om de halve transformatie te laten zien. Mijn basismakeup zal een uitgelopen smokey eye en smeared over the place rode lipstick zijn naast al het bloed en de wonden. Ik kan niet wachten!:D

 16. Superleuk! Ik doe heel graag mee, ben gek op Sleek!
  Ik volg Enchantra op Facebook, Twitter en heb de nieuwsbrief. Ook volg ik jullie op Bloglovin en allebei op Twitter. Ik heb al een account op Enchantra! Ik zou gaan als catwoman met een donkere make-up look met een dikke eyeliner en een zwart masker en poezenoortjes :-)

 17. Christy

  Leuk! Ik doe mee!
  Ik heb al een account op de enchantra site.
  Ik volg jullie via bloglovin en youtube. (LittleRebelxxx)
  Ik zou me verkleden als een vampier! Net als in twilight met een licht gezicht en rode contactlenzen. ^-^ en natuurlijk niet de neptanden vergeten! Maar helaas vier ik zelf geen halloween meer.

  Groetjes!

 18. Ik volg Enchantra al en heb ook een account. Hier verkleed ik me niet want dan zou ik de enige zijn, zou te maf zijn. Waar ik vroeger woonde ging ik altijd als heks de straat op :) Mijn huis is wel versierd …whahahaha ;)

 19. Wat een gave winactie, en wat een prachtig palette. Ben dol op producten van Sleek dus ik doe graag mee!

  Ik volg jullie beide op Twitter, Bloglovin, Facebook en Youtube.
  Sta ingeschreven bij de nieuwsbrief van Enchantra en heb een account daar.
  Ook volg ik Enchantra via Facebook en Twitter.

  Ik vier geen Halloween maar als ik het zou vieren zou ik als heks gaan, een beetje zoals de groene heks uit Wicked. :)

 20. Ik ben een enorme sleek fan en dit palette staat nog op mijn wishlist dus ik doe zeker mee!
  Ik had al een enchantra account, volg ze via facebook & twitter en ik ontvang de nieuwsbrief. Ook volg ik jullie nu op youtube, facebook, bloglovin en op twitter volg ik nu ook Jorinde.
  Mijn halloween outfit zou een klassieke vampier zijn, ik ben altijd al gek op vampiers geweest; de schuld van Interview with a Vampire! Ik zou een mooie klassieke Renaissance jurk aan doen, mijn huid witter maken met talkpoeder en mijn gezicht maak ik gewoon witter met een lichtere foundation. Bloedrode lippenstift een mooie smokey ooglook. Mijn haar toupeer ik en maak ik witter doormiddel van droogshampoo. Helaas zal het een halloweendroom blijven want de jurk die ik mooi vind die is veelste duur :(

 21. Supergaaf! Ik volg jullie via bloglovin, volg enchantra op twitter en heb een account aangemaakt! Heel erg leuk!

 22. Ik doe ook mee (: Ik ben fan van Sleek sinds ik er wat van heb geprobeerd in de Superdrug in Engeland, ik heb toen alleen een Lip Stain gekocht, terwijl ik nu gezien eigenlijk liever een palette had gekocht, maarja.

  Ik heb een account in de webshop van Enchantra, volg Enchantra via Facebook en Twitter, heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, volg jullie via Bloglovin’, Youtube, Facebook en Twitter, dus alles eigenlijk (:

  Ik zou met Halloween waarschijnlijk iets grappigs of aparts dragen, zo zou ik wel verkleed willen gaan als een legoblokje (don’t ask me why), of een “French Kiss”; dan zou ik er dus op en top Frans uitzien, met een Baret, zo’n streepjes pull-over en een paar baguettes in mijn hand, maar met mijn gezicht geschminkt zoals de band Kiss. En dan heb je een French Kiss. Zoiets, zegmaar (: Of een zombiebarbie, dat lijkt me ook wel gaaf.

  Succes iedereen!

 23. Veel succes ladies! Wat een gave winactie!

 24. wauw gaaf, dit is mijn reactie, ik heb me aangemeld en ingeschreven voor de nieuwsbrief van enchantra en ik volgde jullie en enchantra al op twitter :D

 25. Dit is mijn reactie om mee te doen, aangemeld bij enchantra en al! Ik wil heel graag ook jullie looks gaan na maken, maar ik heb een probleem ik durf geen oogschaduw te kopen omdat ik niet weet welke goed is een deze van sleek is heel goed!! Dus zou hem graag willen winnen hihih.

  Vandaag lekker helloween vieren, HAPPY HELLOWEEN!

 26. Jennifer

  Oeh ik wil ook meedoen en zie dat ik nog maar 25 minuten de tijd heb dus ik ga NU een account aanmaken!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén