Winnaar – Sleek Snaphots palette

sleek 011
Afgelopen week konden jullie kans maken op een Sleek Snaphots palette. Waaat? Een Sleek palette? Ja, echt. De Sleek paletten zijn zo geliefd bij mij! I love them en was ook blij dat wij er eentje mochten verloten zodat een van jullie net zulke gekleurde looks als mij kan maken. Daag jezelf uit en zie hoe mooi het kan zijn!
 

En de winnares is geworden………………………..BeautybyTS

Gefeliciteerd! Wij hopen dat je heel veel plezier van het palette zult hebben, want Sleek is echt het beste budget merk dat er is. We zouden het leuk vinden als je ons over een tijdje laat zien dat je een geslaagde, heftige look hebt kunnen maken met dit palette. Je kunt je adresgegevens tot en met vrijdag 9 november naar ons mailen. Dan komt het palette snel jou kant op!

Iedereen bedankt voor het meedoen, wij vonden het erg leuk om deze winactie te houden. Bij deze willen wij ook Enchantra bedanken voor het beschikbaar stellen van dit palette.

 

Vorige

Shoplog – Amsterdam deel 1 (Lush, TBS, River Island)

Volgende

Shoplog Amsterdam deel 2 (Sabon, parfum Hema)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén