Herôme Prinsessen Nagellak

P1320830
Sommige van jullie weten het misschien al, sommige niet. Maar er wordt veel gesproken over de nieuwe lakken van Herôme. Ze zijn namelijk met een Prinsessen Nagellak serie uitgekomen. Nu lijkt dit misschien niet zo bijzonder, maar deze nagellak is op waterbasis. Nu zal je denken whuuuut? Lees snel verder om meer te weten te komen over deze lakken.
 

Ja, nagellak op waterbasis. Een nieuw concept in beautyland waar de meningen over verdeeld zijn. Ik heb deze nagellak eerst goed getest voordat ik mijn mening er over wilde geven.

Wat zegt Herôme over deze nieuwe collectie?
Ieder meisje droomt er wel eens van een prinsesje te zijn. Voor al die meisjes maakt Herôme een koninklijke buiging en biedt hun een ultieme collectie Prinsessen Nagellak op waterbasis aan. De nageltjes zijn daardoor met water afwasbaar: makkelijk én 100% veilig voor kinderen.

P1320832
Als eerste ga ik het hebben over de verpakking. Hij is zo cute, echt bedoeld voor lieve prinsesjes. Jonge meiden gaan zo’n nagellak helemaal geweldig vinden! Verder vind ik het lakje stijlvol en chique. Het ziet er niet kinderachtig uit, maar volwassen. Zo voelen die jonge meiden zich ook serieus genomen. Dan hebben ze dezelfde nagellak als mama, maar dan met een strikje! Natuurlijk vertel je niet dat hij op waterbasis is Winking smile Op deze manier kun je zo’n kleine prinses ook daadwerkelijk het gevoel geven dat ze een prinses is. En dat wil je natuurlijk bereiken met deze lak!

P1320833
P1320834
Maar.. in de praktijk werkt deze nagellak toch niet helemaal naar mijn verwachtingen. Ik was mijn handen voordat ik mijn nagels ga lakken. Hierdoor is de huid naast mijn nagel nog vochtig voordat ik ga lakken. Ik droog mijn handen en nagels wel goed af, maar evengoed blijft mijn huid nog een beetje vochtig. Dat hou je toch. Als ik dan met deze nagellak mijn nagels ga lakken krijg ik vlekken langs de randen, omdat het daar nog vochtig is. Hierdoor moet ik over mijn huid heen lakken om daar ook nagellak te krijgen. Dit vind ik wel een nadeel, want hierdoor kan ik niet netjes lakken. Voor kinderen wordt het dan helemaal een geklieder!

P1320835
P1320836
Ook dekt de lak niet in één laagje en ook niet in twee lagen. Dit vind ik toch wel jammer, omdat het bij kleine prinsesjes niet te lang moet duren. Ik vind dan ook dat zo’n lak in één laag zou moeten dekken. Dit is een punt wat naar mijn inziens nog wel verbeterd kan worden aan deze lakken.

Toen ik mijn handen ging wassen zag ik inderdaad dat er een deel van mijn nagellak verdween, maar een deel ook niet. Wat overbleef was dit:

P1320858
P1320857
Dat ziet er niet zo fijn uit. Ik moest ook erg hard boenen met sop om het eraf te krijgen. Er bleef nog steeds een rode waas achter op de randen van mijn huid van mijn nagels. Dat heb ik uiteindelijk maar verwijderd met nagellakremover. Helaas droogde hij ook niet zo snel. Na een halfuur was de nagellak nog net zo nat als dat ik hem aanbracht. Voor kleine prinsessen is dit niet zo handig.

Ik ben zelf dus niet zo positief over deze nagellak. Maar ik denk dat het voor kleine prinsessen wel heel erg leuk is om met deze nagellak hun nagels te lakken. Zo hoeven moeder niet meer bang te zijn dat hun meubels onder de nagellak komen. Ik denk dan ook dat het nichtje van mij en Jorinde wel veel plezier aan dit lakje zal beleven aangezien ze dan nu zelf veilig haar nagels kan lakken!

Er zijn in totaal 10 kleuren van geel tot en met roze. Er is genoeg keus! Dit is de kleur I Am Naughty. De nagellakken liggen al in de winkel en kosten € 3,95 per stuk en bevatten 7 ml. Ze zijn te koop bij diverse drogisterijen.

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Winactie – Sleek Snapshots palette

Volgende

Questions & Answers deel 1

13 Comments

 1. ah, balen dat ie zo tegenvalt!

 2. Leuk voor kindjes maar niet voor volwassenen denk ik :)

 3. Jammer dat hij tegenvalt. Maar inderdaad een leuk (en veilig) idee voor de kleine prinsesjes onder ons.

 4. ik was er ook niet zo enthousiast over, niet zo handig!

 5. Lin

  Ik vind het vooral heel vreemd dat nagellak voor kinderen na een half uur nog nat is. Welk kind kan nou zo lang met haar handjes zitten wapperen?
  Haha, en die half afgewassen nagellak ziet er goed uit voor halloween, een beetje horror ;)

 6. jammer dat ze toch wel wat tegen vallen!!

 7. Ai, dat ziet er niet zo goed uit :-( De kleur is nochtans wel heel mooi, jammer!

 8. Dit is echt wat voor m’n achter nichtje ;)

 9. Wat jammer, bij mij ging het er allemaal makkelijk af, misschien komt het door de rode kleur. Vind het wel een leuk idee!

 10. Jammer dat het toch niet helemaal geweldig werkt!

 11. Deb

  Mooi kleurtje, niet echt een kleurtje voor de allerkleinste prinsessen maar dat is mijn persoonlijke mening (ik ben denk ik een beetje conservatief hihi). Ik heb ze ook gekregen voor mijn dochtertje van 3,5 en die is er helemaal gek van. Na haar bad zijn haar nageltjes weer helemaal schoon en qua dekking en droogtijd is het allemaal dik in orde op haar kleine nageltjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén