Questions & Answers deel 1

132
Een tijdje geleden konden jullie ons persoonlijke vragen stellen. Dit hebben jullie gedaan en vandaag is het dan eindelijk tijd voor de antwoorden! Omdat het filmpje zo lang was hebben wij hem in twee delen opgenomen. Klik je snel even verder om ons beter te leren kennen?
 

Vorige

Herôme Prinsessen Nagellak

Volgende

Flakie combo met Rituals

17 Comments

 1. Vond het echt een leuk filmpje. Ook leuk dat er 2 van mijn vragen werden beantwoord. :)

 2. bij de vis en het parfum heb ik een beetje moeten lachen :p

 3. Lin

  Ik vind zulke filmpjes altijd heerlijk om te zien! Leuk!

 4. Leuk om te zien :-D En wat een lekker knallende make-up :-)

 5. Super leuk filmpjeeee! En heerlijke makeup

 6. Ik vind het altijd leuk om zulk soort video’s te zien. Amanda wat een gave make-up look heb je daar!!!!
  Ik heb ook tig verschillende bodybutter/bodylotion open staan voor de afwisseling ;)
  Amanda kan je een keer een video maken over hoe jij je nagels verzorg en hoe jij ze in model brengt enzo?

  xxxx

 7. heel leuk filmpje! ben benieuwd naar del 2 :)

 8. Ik moest eigenlijk slapen, moet vijf uur op stage blughhh, maar ik wilde jullie filmpje zien. Ik vind jullie echt zo geweldig, heel gezellig samen, kan niet wachten op deel 2! :D Ook hoe Aman vertelt over het bakje bij Jo, geweldig! Had ik trouwens ook met mijn zus! :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén