Q & A – de antwoorden

Image and video hosting by TinyPic
Het is al een tijdje geleden, maar wij vroeger jullie enkele weken geleden vragen voor een Q & A. Jorinde en ik vonden eindelijk de tijd om de vragen te beantwoorden. Wil je ons beter leren kennen? Bekijk dan zeker even ons filmpje!


Heb jij nog vragen voor ons? Stel ze in de comments! Dan komt er hopelijk snel weer een nieuwe Q & A aan.

Vorige

Nieuwe zonnebril!

Volgende

ANNY – Liquid Sand 690 After Dinner Show

16 Comments

 1. Wat een leuk filmpje!

 2. Wat zie ik jullie graag bezig! :)

 3. Uit een boerengehucht =] Het klinkt een beetje plat, maar niet al te opvallend. Vind het ook wel knap dat je zo met bejaarden werkt. Hopelijk krijg je als je trouwt het sprookjeshuwelijk.

 4. super leuk filmpje :D

 5. Leuk filmpje altijd fijn z’on Q&A! :D

 6. leuk filmpje! grappig dat je zelf je accent niet hoort, maar hij is er wel hoor haha ;) maar dat is helemaal niet erg!

 7. Haha leuk filmpje! Op het moment dat jullie mijn vraag beantwoorden dan zegt Amanda ‘en normaal “dan” nu kon ik het plaatsen het is Amsterdams toch wel. Ook Jorinde zegt dat ze in de “stad” woont en dat klinkt ook amsterdams haha. Alleen een beetje afgestompt (ik weet niet of ik het goed uitleg) Maar zeker niet boers hoor haha.

 8. Ik vind het heel erg leuk om filmpjes van jullie te zien!

 9. Linda

  Haha ik hoor echt wel dat jullie een boers Amsterdams accent hebben xD Ik kom zelf de buurt van Rotterdam, de andere accenten hoor ik vaak al meteen (:

 10. Leuk filmpje meiden :D Jullie kunnen zo lekker kletsen haha. Ik wil ook nog heel graag naar de DM in Duitsland, misschien inderdaad een weekendje aan vastplakken met le boyfriend. En jeetje wat zonde van je MAC 217 kwast van die haren :/

 11. Leuk filmpje , leuk de dubbele meaning van ditis ons

 12. Ah, ik zat hier vanmiddag nog aan te denken omdat mijn video echt verjaard is + ik mis een deel.. Thanks to the laptop! xD Haaa, toen jullie Duitsland zeiden.. god.. Ik wist het meteen! Amerika of course, maar P2! JWT. Damn Jo, wat goed dat je bent afgebouwd zeg! Damn lady, you did an amazing job. :) Leuke video! Jullie verdelen het wel eerlijk. :D

 13. Leuke video! Amanda, jouw huid is zo mooi egaal, wat is je geheim?? x

  • Eeeh? Dat valt best mee hoor haha. Ik heb wel wat plekjes. Ik denk foundation? En poeder haha. Ohja, ik gebruik een primer onder mijn foundation ;) Die maakt alles wel wat egaler.

 14. Jullie zijn zo comfi op video he, komt echt fijn over. :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén