Make Up Studio – 80 Smaragd nagellak

nagellak mus pupa herome 224
Make Up Studio had voor deze zomer een nagellak uitgebracht passend bij de Sunkissed Look die ik namaakte. Persoonlijk vond ik de nagellak qua kleur meer geschikt voor de herfst en daarom schrijf ik er nu pas wat over. Vandaag laat ik je de swatches zien van de Make Up Studio nagellak in de kleur 80 Smaragd.

nagellak mus pupa herome 224
Ik vind de verpakking van deze nagellak chique vormgegeven. Het ziet er strak, maar netjes uit. Het heeft voor mij wel een luxe gehalte. Misschien speelt het ook mee dat ik goed op de hoogte ben van de prijzen van Make Up Studio, omdat ik een groot fan ben van dit merk.

nagellak mus pupa herome 176
Een leuke verassing, onder de dop die je hierboven zag, zit nog een dop. Met deze dop kun je wat preciezer lakken heb ik het idee, omdat deze dop makkelijker vast houdt.

2
Het is een vrij dun borsteltje. Hij is lang genoeg om een groot gedeelte van mijn nagel te bedekken en hij droogt niet zo snel dat de ene helft van mijn nagel al droog is en ik de ander nog moet lakken. Anders krijg je een streperig effect, maar daar heb ik hier gelukkig geen last van. Ik heb hier wel eens last van bij dunne borsteltjes, omdat ik vrij brede nagels heb. Hij is goed door de test gekomen!

nagellak mus pupa herome 022
nagellak mus pupa herome 030
nagellak mus pupa herome 035
Toen ik de kleur in het flesje zag was ik bang dat het een metallic nagellak zou zijn die een streperig effect zou geven, maar dit valt erg mee. Door de mooie kleur van de nagellak let ik hier eigenlijk niet op. De kleur ziet er trouwens in elk licht anders uit. Deze foto’s heb ik genomen in normaal daglicht.

nagellak mus pupa herome 009
Deze foto heb ik genomen in het zonlicht. Hier zie je hoe mooi deze nagellak is. Hij kleurt van groen naar goud/geel. Echt een pareltje in mijn stash! Het is natuurlijk vooral mooi om deze nagellak te dragen wanneer de zon schijnt, omdat hij dan zo mooi van kleur veranderd. Persoonlijk vind ik de kleur meer geschikt voor de herfst dan voor de zomer, maar natuurlijk kun je deze nagellak het hele jaar door dragen.

De nagellak dekt helaas niet zo goed. Ik had drie laagjes nodig voor een dekkend effect. Maar, omdat ik de finish van deze nagellak zo mooi vind, maakt dat een heleboel goed en zal ik de nagellak nog steeds dragen ondanks de drie laagjes die hij nodig heeft.

De nagellak bevat 12 ml, kost € 12,90 en is de koop in de webshop van VisagiePro.

Wat vind jij van deze nagellak?

Vorige

Sleek – Au Natural palette

Volgende

De leukste Sephora Sinterklaas & Kerst make-upcadeaus

13 Comments

 1. Ik vind een creamy finish net wat mooier!

 2. Jammer van de dekking, maar de lak is erg mooi!

 3. Jammer dat het lakje niet zo goed dekt, maar de kleur is wel echt super super mooi! Wauw hè! Zon lakje heb ik echt nog nooit gezien

 4. Wow tof zo’n kleur! Leuk dat die in elk licht anders is.

 5. Wat een mooi lakje, naar mijn mening wel een unieke

 6. apart maar echt een kleurtje dat bij jou past vind ik!

 7. Wauw, pretty lakje!

 8. Deb

  Gorgeous, ik vind hem helemaal geweldig wanneer er zon op valt!

 9. Oh wow dit is een tof kleurtje zeg!

 10. Ik vind de kleur prachtig en ben dol op de gloed die erover zit. Wel vind ik hem vrij prijzig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén